BitIQ 2022 granskning: Är det legitimt eller en bluff?

digitateam

Bots för handel med kryptovalutor är automatiserade system som genomför affärer och utför transaktioner för mänskliga investerares räkning. Dessa bots är idealiska för investerare som inte har tid att ägna sig åt kryptovalutamarknaderna för att göra de finaste transaktionerna.

button
Robotar som BitIQ är också bra för nykomlingar i kryptobranschen. I denna BitIQ Review 2022 kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om handelsroboten och varför du bör överväga att utnyttja den just nu.

BitIQs verksamhet

BitIQs kryptorobot använder artificiell intelligens (AI) och blockkedjeteknik för att tillhandahålla framgångsrik och transparent krypto-CFD-handel. Kryptovalutaroboten etablerades 2018. Den har utvecklats till ett av de mest använda kryptohandelsverktygen idag.

BitIQ:s webbplats länkar till BitIQ-appen, som låter dig handla med kryptovalutor genom att använda avancerad prisutvecklingsanalys, arbitrage och nyhetshandelstaktik.

BitIQ-roboten är, liksom andra kryptobotar, konstruerad för att tänka som människor och efterlikna deras aktiviteter. BitiQ skapades genom att kombinera en delmängd artificiell intelligens (AI) med Natural Language Processing (NLP) för att lyda instruktioner. NLP-systemet lovar att kunna analysera miljarder webbsidor samtidigt. Appen använder denna teknik för att övervaka marknaden för att hitta lönsamma handelsmöjligheter och agera på dem omedelbart.

bitlq2

För att få en fullständig bild av marknaden innehåller BitIQ-robotten funktioner för teknisk analys och nyhetsanalys. Denna åtgärd sparar dig timmar av tid som du lägger ner på att kontinuerligt följa kryptonyhetsuppdateringar och konstruera en handelsplan.

BitiQ-kryptorobotens algoritmer är till exempel inställda på att spekulera i Elon Musks Bitcoin-nyheter. Hans tweets har varit kända för att orsaka marknadsrörelser. Därför är BitiQ utrustad för att känna igen dessa tweets, förutse hur de kommer att påverka volatiliteten och göra satsningar utifrån dessa prognoser.

BitIQ har även en användbar demokontofunktion som gör att du kan testa vattnet. På så sätt kan du testa olika handelstekniker utan att riskera några riktiga pengar. Denna övning är viktig för att träna och förbereda dig för framtida framgång.

Är BitIQ en bluff eller en legitim webbplats?

Den här delen av vår BitIQ-granskning tar upp frågan om BITIQ-robotten är säker. Ja, svaret är ja. Enligt vår undersökning är BitIQ en seriös bitcoinrobot som kan handla på marknaderna automatiskt. BitIQ är en allmänt betrodd webbplats med en stor användarbas, så det borde inte finnas någon anledning till oro. Enligt BitIQ gör dessutom den använda tekniken roboten till ett pålitligt alternativ. Om du dock fortfarande är skeptisk till denna plattform kan du prova den kostnadsfria demofunktionen först. När du är säker på att BitIQ-robotten inte är ett bedrägeri kan du börja handla på livekontot.

button

Viktiga fördelar med BitIQ

BitIQ erbjuder flera unika egenskaper som hjälper många handlare som använder roboten för att handla. Nedan följer några av de främsta fördelarna med att använda BitIQs kryptorobot.

Handel med arbitrage

BitIQ använder sig av arbitragehandel, vilket är det samtidiga köpet och försäljningen av en tillgång på separata marknadsplatser för att dra nytta av prisskillnader. BitIQ-robot undersöker upp till 30 framstående kryptovalutabörser och utför upp till 50 arbitrage-transaktioner varje minut.

Över 70 % av dessa arbitrageaffärer rapporteras vara korrekta. Fördelen med denna typ av handel är att köp- och säljpriserna redan är kända för näringsidkaren.

Kvantdatorer och artificiell intelligens

BitIQ är välutrustad med betydande teknik som har en enorm potential, till exempel artificiell intelligens och kvantdatorer. Enligt vår BitIQ-utvärdering ger dessa tekniker prestanda på hög nivå. Roboten hjälper användarna att hitta handelsmöjligheter betydligt snabbare än det mänskliga ögat. På grund av dessa skäl kan BitIQ-robotten handla mer effektivt än människor.

Nybörjare kommer att uppskatta detta.

BitIQ:s användarvänliga gränssnitt är utmärkt för att komma igång med handel med kryptovalutor. Huvudmålet för nybörjare är att följa instruktionerna för att konfigurera sina konton och börja handla direkt.

Mäklare som du kan lita på

Vår undersökning för denna BitIQ-granskning visade att BitIQ-appen är en lösning för automatisk handel som arbetar med välrenommerade, högt reglerade mäklare. Roboten arbetar med över 13 mäklare, och de flesta av dem är reglerade av myndigheter som Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA). Detta säkerställer att ditt handelskapital är så säkert som möjligt och att bedrägerier undviks.

button

Hur kommer jag igång med att handla på BitIQ?

Det här avsnittet av vår BitIQ-handelsgranskning kommer att guida dig genom processen för att bli medlem i plattformen och handla på den. BitIQ:s registreringsprocess liknar den för andra forex trading robotar som vi tidigare har granskat; det tar bara några minuter.

bitlq3
Steg 1: Registrera dig för ett konto

Det första steget är att registrera sig på BitIQs webbplats. Denna procedur är helt gratis. Allt du behöver göra är att gå till BitIQs webbplats och fylla i registreringsformuläret med ditt för- och efternamn, en giltig e-postadress och ett telefonnummer. För att skydda ditt konto uppmanas du också att skapa ett lösenord.

Steg 2: Bekräfta ditt konto

När du har öppnat ditt konto måste du autentisera det genom att skicka in papper till den tilldelade mäklarens sida.

Steg 3: Gör en insättning på ditt konto.

Användare måste fylla sina konton med en minsta insättning på 250 dollar för att kunna utnyttja BitIQ-robotten. Detta kan göras med hjälp av något av plattformens betalningsalternativ. Kredit- och betalkort, banköverföringar, Skrill, WebMoney, FasaPay och Neteller accepteras alla.

Steg 4: Använd dig av demokontot

Att använda en handelsrobot för första gången kan vara svårt, vilket är anledningen till att kunderna uppmanas att börja med BitIQs provkonto. BitiQ-demokontot är extremt sofistikerat och ger en korrekt skildring av BitIQs verkliga handelsupplevelse. Använd demotypen för att bekanta dig med plattformen eftersom de resultat som erhålls via demo-handel vanligtvis inte skiljer sig från de resultat som erhålls via verklig handel.

Steg 5: Börja handla

Du har valt att börja livehandel med riktiga pengar. Du måste konfigurera botens inställningar, till exempel handelsvolym och risknivå, så att den handlar på ett sätt som uppfyller dina individuella krav. Kontrollera att du också har gjort testet av riskappetiten.

När du har slutfört allt detta klickar du på live-knappen för att påbörja en live-handelssession.

Eftersom BitIQ-appen är hybrid är den inte tillgänglig på Google Play eller Apple App Store. Endast fullt registrerade användare har tillgång till nedladdningslänken för BitIQ-appen. Den finns också längst ner på sidan med handelsresurser, som visas när en användare har slutfört registreringsproceduren.

BitIQ App Review: Vårt omdöme

Sammanfattningsvis är BitIQ en utmärkt handelsrobot för användning på kryptovalutamarknaden. Enligt vår studie för den här BitIQ-recensionen, samt tusentals positiva betyg, ser BitIQ ut att vara ett välrenommerat handelsprogram. Det finns dock flera kloner av denna plattform, så fortsätt med försiktighet. Om du inte arbetar med rätt plattform riskerar du att förlora dina pengar.

Skapa ett konto och börja handla med BitIQ om du vill komma igång. Att skapa ett BitIQ-konto är extremt enkelt, vilket gör att användarna kan vara redo att handla på några minuter.

button

Next Post

TikTok tillåter videor upp till 3 minuter långa

Den sociala nätverkstjänsten för videodelning som ägs av det kinesiska företaget ByteDance, TikTok, har meddelat en stor förändring i sitt koncept. Från och med nu kommer det inte bara att stödja korta videor utan kommer också att tillåta videor med en maximal varaktighet på tre minuter. Det har inte varit […]

Subscribe US Now