TikTok tillåter videor upp till 3 minuter långa

digitateam

Den sociala nätverkstjänsten för videodelning som ägs av det kinesiska företaget ByteDance, TikTok, har meddelat en stor förändring i sitt koncept. Från och med nu kommer det inte bara att stödja korta videor utan kommer också att tillåta videor med en maximal varaktighet på tre minuter.

Det har inte varit ett lätt beslut för företaget sedan tjänsten blev känd just för att endast tillåta videor på upp till 60 sekunder. Funktionen har hittills inte varit till besvär för att skapa kvalitet och beroendeframkallande innehåll för sina användare, men det har varit en stor begränsning för många kreatörer som velat utforska andra stilar.

Företaget har i ett officiellt uttalande erkänt att 60 sekunder inte räcker för många kreatörer och det är allt vanligare att kreatörer avslutar med ett meddelande som påminner sin publik om att det finns en andra del av den videon.

Även om beslutet att förlänga videorna till tre minuter kan ha verkat enkelt, hade TikTok mycket på spel och det var därför han först testade det med ett urval av användare i slutet av 2020 och resultaten var tillräckligt bra för att expandera det över hela världen.

Den nya funktionen kommer att nå alla användare under de närmaste veckorna och kommer att göras i etapper. Tjänsten kommer att skicka ett meddelande till alla sina användare när den är tillgänglig.

Även om tjänsten riskerar att förlora sin identitet, anser den att fördelarna kan kompensera, särskilt om den lyckas locka kreatörer som kände med den aktuella varaktighetens gräns.

Next Post

BitQH 2022 Review - Är det legitimt eller en bluff?

Bitcoin har varit den mest värdefulla kryptovalutan i mer än ett decennium. Det är för närvarande den mest kända kryptovalutan i världen. Men för att handla den framgångsrikt måste handlare ha en mängd information och handelsexpertis, vilket båda är svårt för nybörjare att uppnå. Det är därför automatiska handelsrobotar som […]
bitqh1

Subscribe US Now