Hur fungerar HushSmush i GTA 5

admin

Rockstar Games Grand Theft Auto V har funnits i över ett decennium och har överträffat alla förväntningar inom spelbranschen. Spelet har fortsatt att sträva i flera år med konsekvent och konstant utvecklingsstöd. Och det verkar som att spelet kommer att fortsätta att blomstra när vi kommer närmare och närmare det slutliga tillkännagivandet av det efterlängtade GTA IV.

GTA V innehåller flera saker inspirerade av verkliga element, som byggnader, platser, vissa NPC:er och aktiviteter, bland många konventionella aktiviteter, som att spela golf, racing, tennis och mer, inklusive dejting. Ja, GTA V innehåller en fullfjädrad webbläsare som du kan använda av flera skäl, som att hantera pengar, köpa fordon, köpa lägenheter eller helt enkelt surfa för att hitta roliga påskägg.

En sådan internetaktivitet i GTA V är HushSmush. HushSmush är en onlinedejtingsajt som du kan bläddra i spelet och hitta och träffa olika typer av kvinnor, allt från “pumor” till “amatörer”.

Sajten har ingen funktionalitet utöver att betala de 500 $ som bara gäller för män, medan kvinnor kan surfa gratis. Webbplatsen tjänar inget syfte utan en humoristisk avledning. Intressant nog är sajten Rockstars syn på Ashley Madisons dejtingsajt, skapad för gifta personer som vill anställa älskarinnor och hemliga älskare.

Du kan komma åt webbplatsen genom att gå via telefonens webbläsare. Ta först upp din telefon och gå till webbläsaren. I sökfältet ovan, skriv in hushsmush.com, så kommer du till startsidan. Hemsidan innehåller också beskrivningar och fakta om äktenskap och hemliga affärer, liknande vad Ashley Madisons dejtingsajt visar på sin hemsida.

Så vad kan du göra på sidan förutom att betala $500 för att komma åt den? Ingenting! Det är rätt. Webbplatsen är mer en rolig avledning än något annat. Det är inte funktionellt, och du kan bara bläddra i olika profiler. Intressant nog kan du också hitta Michaels fru, Amanda De Santa, på hemsidan. Även om profilen själv inte har hennes namn och bild, bekräftar dess beskrivning ganska mycket att det är hon.

Profilen med användarnamnet Foxymama21 har en beskrivning som säger att de gillar yoga, agerar som någon 20 år yngre och att deras man sitter vid poolen hela dagen. Allt detta pekar på Amandas livsstil, och det är inte svårt att inse att maken i fråga passar in på beskrivningen av Michael.

Och senare, på vägen, läckte en oanvänd bild av Foxymama21 som bekräftade att det verkligen var Amanda De Santa. Det är en selfie av Amanda.

Av okända anledningar tog Rockstar bort åtkomsten till HushSmush-webbplatsen som en del av deras GTA Online februari 2019-uppdatering. När du försöker skriva in webbadressen och ange, ger det ett felmeddelande. Du kan fortfarande komma åt sidan i Story Mode.

Next Post

Enkel guide för att konvertera bilder till WebP i PHP

Den 30 september 2010 tillkännagav Google publiceringen av en ny öppen standard för förlustkomprimering av 24-bitars grafik på webben. Grunden för denna standard var VP8-videoformatutvecklat av On2 Technologies, ett företag som Google förvärvade samma år. Google arbetade för att utöka WebP-formatet med funktioner som […]

Subscribe US Now