GTA 6: Ny spelinformation och förbättringar på arbetsplatsen på Rockstar Games

admin

Journalisten Jason Schreier har just publicerat en ny artikel om förbättringarna av arbetsförhållandena inom Rockstar Games-studior, men också den inverkan som denna förändring kommer att ha på utvecklingen av GTA 6, samtidigt som han sådde lite information om nästa del av Grand Theft Auto-sagan .

Rockstar Games, la culture du Crunch

2018, när Red Dead Redemption 2 släpptes, skapade Dan Houser, medgrundare av Rockstar Games och huvudskribent till studions olika spel, kontroverser genom att meddela att hans team arbetade hundra timmar varje vecka för att släppa den tredje opusen av Red Dead saga i tiden. Kommentarerna hade luckrat upp tungorna i studion, där några Rockstar-anställda beskrev en extrem Crunch-kultur, där arbetsdagarna var 14.00, alla 7 dagar i veckan. Det är inte allt, Rockstar hade en företagskultur med utflykter fulla av sprit, slagsmål och resor. till strippklubbar. 2014, när han var ute på en bar, blev Colin Bundschu, en ung utvecklare som precis börjat på studion i San Diego, sexuellt övergrepp av sin chef Jeronimo Barrera, då företagets vicepresident. Jeronimo Barrera hade också ett rykte om sig att skrika på utvecklare, sparka folk utan anledning, initiera personliga vendettor, göra jobbet super obekvämt och även diskutera och uppmuntra sex- och droganvändning med sina anställda. ⋅s. Det räcker med att säga att arbetet för stjärnrocken på den tiden inte var alls lika bra som spelen som producerades i studiorna.

De nya Rockstar Games

Sedan detta ramaskri har Rockstar återuppfunnit sig självt som ett mer progressivt och medkännande företag enligt en undersökning av journalisten Jason Schreier, som pratade anonymt med mer än två dussin personer som arbetar på Rockstar Studios. En utvecklare beskriver det som en “mansklubb som förvandlats till ett riktigt företag.” Enligt andra har moralen aldrig varit så hög. Dessa förändringar beror på en ny policy, men också det faktum att fel personer inte längre finns där, Jeronimo Barrera lämnade studion 2018. Att Dan Houser inte längre är där måste spela mycket också, var han känd för att fråga förändringar några veckor innan släppet av ett nytt spel, oundvikligen, det var tvungen att lägga till press, men också övertid för utvecklingsteamen.

Rockstar Games har också gjort stora framsteg när det gäller mänskliga frågor, lyft fram kvinnliga utvecklare i sina studior, finansierat olika föreningar för inkludering av kvinnor, tagit bort transfobiskt innehåll i den nya versionen av GTA 5. Arbetet i Rockstar studios verkar nu vara lika mycket av en dröm som spelen som produceras där.

GTA 6: Ny info

Också enligt journalisten Jason Schreier började utvecklingen av GTA 6 2014, precis efter utgivningen av den tidigare delen av sagan. På den tiden var prioriteringen Red Dead Redemption 2 fram till dess release 2018, vilket ledde till en hel kontrovers om arbetsvillkor. Sedan dess har saker och ting förändrats, vilket tvingade Rockstar att modifiera sin kopia för GTA 6. Medan Americas-projektet ursprungligen skulle äga rum på en enorm karta inspirerad av Nord- och Sydamerika, är projektet nu att återskapa staden Miami och dess omgivningar, Vice City i sagans universum. Berättelsen bör utvecklas kring flera rån inspirerade av Bonnie och Clydes kriminella äventyr. Enligt dess källor kommer det att vara möjligt att kontrollera båda spelbara karaktärerna i den här historien, inklusive för första gången i ett Rockstar Games-spel en kontrollerbar kvinnlig karaktär.

Men det initiala projektet ligger inte på botten av en papperskorg, Rockstar skulle fortfarande ha ambitionen att släppa nytt innehåll efter släppet av GTA 6, inklusive en expansion av kartan och nya uppdrag. Den andra sidan av myntet skulle vara att GTA 6 inte har själen hos en Grand Theft Auto, å ena sidan eftersom den person som ansvarar för scenariot inte längre är där, å andra sidan med tanke på sammanhanget som finns i USA Stater. Du bör veta att en Grand Theft Auto är en sann satir över amerikansk kultur och politik. Sedan Donald Trumps presidentperiod är det inte längre riktigt möjligt att satirisera USA, eftersom landet har blivit en satir själv.

GTA 6: Releasedatum?

Med en ny anti Crunch-kultur, men också Covid, kommer utvecklingen av GTA 6 att ta längre tid än förväntat, vilket också skjuter upp releasedatumet. För närvarande satsar Take-Two Interactive, studiornas moderbolag, på en release mellan april 2023 och mars 2024. I verkligheten uppskattar utvecklarna att det kommer att ta minst två år till att avsluta GTA 6. Men det faktum att Rockstar har lagt undan sitt multiplayerspel Red Dead Online, men även flera remasteringprojekt, eller att studiorna rekryterar massivt, borde accelerera utvecklingen. Så det kan vara så att Take-Two-schemat är möjligt.

Källa: Bloomberg

Next Post

4 saker du inte visste om Grid CSS

CSS innehöll länge inte ett stort antal överraskningar. Språket utvecklades i lugn takt och nöjde sig med att utforma sina typsnitt och flyta sina divs, medan språk som JavaScript gjorde det tunga lyftet. Men de senaste åren har CSS sett en ansiktslyftning där dess […]

Subscribe US Now