Rockstar ändrar GTA Onlines Shark Card-värden

admin

Shark Cards i GTA Online har varit en av de väsentliga komponenterna i spelet, och hjälpt många spelare att komma före sina kamrater när det kommer till att starta sitt kriminella imperium online.

Rockstar ändrar GTA Onlines Shark Cards-värden

Shark Cards är premiumvalutan för GTA Online och kan köpas med riktiga pengar. Shark Cards omvandlas till GTA$ i spelet som spelare kan använda för att köpa föremål i spelet som fordon, vapen, fastigheter och företag.

Nu verkar det som att Shark Cards får en total översyn, med ändringarna som träder i kraft den 9 december 2022. Rockstar kommer också att sluta erbjuda Red Shark Cards.

Rockstars supportsajt publicerade nyligen en artikel som nämner alla förändringar som kommer till de befintliga värdena för Shark Cards. Medan Red Shark Cards kommer att upphöra att existera, kommer alla andra GTA Online Shark Cards att ha ett positivt resultat för spelarna.

Alla Shark Cards (både standard och GTA+) kommer att se en ökning av mängden GTA$ de erbjuder. Rockstars supportwebbplats delade värderingarna enligt följande:

De som redan har köpt Red Shark-kort tidigare behöver dock inte oroa sig, eftersom du fortfarande kommer att kunna göra anspråk på dina GTA$ dem till det ursprungliga angivna värdet. Alla befintliga Red Shark Cards kommer att fortsätta att ha ett värde av GTA$ 100 000, och GTA+ Red Shark Cards kommer att värderas till GTA$ 115 000.

Vissa spelare kan fortsätta att se de gamla Shark Card-värdena i spelet. Om det händer råder Rockstar spelare att starta om spelet och se till att det är uppdaterat.

Next Post

Fördelar med företagens sociala ansvar för företag

av Janeth Kent Datum: 2022-12-06 Företagens sociala ansvar eller CSR är ett företags medvetna strävan och engagemang för att positivt påverka olika aspekter av samhället, inklusive miljön och samhället. Det finns olika typer av socialt ansvar, och du kan förbinda dig till bara några eller alla […]

Subscribe US Now