Kommer Trevor att dyka upp i Grand Theft Auto 6?

admin

Rockstar Games har en lång historia av att använda vilseledande och lekfull marknadsföringstaktik när de marknadsför sina spel för att skapa buzz bland fansen. Från falska webbplatser till telefonnummer samt kryptiska meddelanden och bilder, Rockstar har bemästrat konsten att trolling.

Trevor Philips är lika kontroversiell bland kritiker som han är populär bland fans.

Så de senaste träffarna och ryktena om Trevors roll i GTA 6 kan vara ytterligare ett exempel på företagets lekfulla strategi.

Trevors röstskådespelare och likhet, Steven Ogg, intervjuades nyligen och frågades om han kommer att vara med i GTA 6.

Som väntat gav Ogg inget rakt svar, vilket många antar beror på en snäv NDA som han har skrivit på med Rockstar Games.

Mest troligt kommer Rockstar bara att lägga till affischer av Trevor i GTA 6 om hur han begick någon form av brott.

Ändå är fansens reaktioner på Trevors potentiella comeback blandade. Medan vissa är mer välkomnande av tanken på att se fansens favorithuvudperson igen, föredrar andra den fräscha inställningen till GTA 6.

Men för vad det är värt, har Rockstar aldrig riktigt tagit tillbaka några tidigare karaktärer förutom enstaka cameos och mindre involveringar.

Om Trevor dyker upp i GTA 6, som enligt uppgift kommer att äga rum på 2020-talet, kanske han inte ens nämns med namn alls.

Insatserna är höga för att Rockstar ska kunna leverera ett framgångsrikt och lönsamt nytt GTA-inträde, med tanke på de enorma förväntningarna och konkurrensen inom spelbranschen. Därför gör företaget rätt i att noggrant hantera informationen kring GTA 6.

Om inte annat kan alla dessa prat om GTA 6, inklusive Oggs senaste intervju, vara en del av Rockstars sätt att upprätthålla hypen kring det kommande spelet.

Trevor och resten av GTA V-huvudpersonerna kan nämnas, även om de inte är namngivna, i GTA 6.

Eftersom lanseringsdatumet för GTA 6 fortfarande är osäkert, förvänta dig att se retningarna och spekulationerna om spelet fortsätta, vilket kommer att underblåsa både spänning och oro bland fansen.

För nu kan du kolla in den senaste uppdateringen för GTA Online och vår kompletta sammanställning av all känd GTA 6-information här.

Next Post

Varför ska vi inte använda svart?

Nuförtiden blir det mer och mer vanligt att webbsidor har möjlighet att ställa in dem i mörkt läge, eller att basera sin estetik direkt på svarta eller högkontrastfärger, men de allra flesta människor använder fortfarande rena färger för att implementera denna typ av stil till sin webb. Med ren färg […]

Subscribe US Now