5 bästa Bluetooth -högtalare med mikrofon

admin

Bluetooth -högtalare är en av de mest mångsidiga enheterna som finns. Dessa trådlösa högtalare är bärbara och har massor av funktioner också. Till exempel, några av … Läs mer

Posten5 bästa Bluetooth -högtalare med mikrofon publicerades först på TecnoTuto .

Bluetooth -högtalare är en av de mest mångsidiga enheterna som finns. Dessa trådlösa högtalare är bärbara och har massor av funktioner också. Till exempel är några av Bluetooth -högtalarna vattentäta, medan andra erbjuder högt ljud för festbruk. Det bästa är att några av dessa Bluetooth-högtalare har inbyggda mikrofoner så att du kan fortsätta dina telefonsamtal utan att koppla ur telefonen.

Bästa Bluetooth -högtalare med mikrofon

Fram till för några år sedan var trådlösa Bluetooth -högtalare med mikrofoner en vanlig syn. Men nu har saker förändrats och några av tillverkarna har slutat lägga till denna fiffiga funktion. Om du ser dig omkring har nya utgåvor som JBL Flip 5 eller UE Wonderboom ingen inbyggd mikrofon.

Lyckligtvis finns det fortfarande några Bluetooth-högtalare som levereras med inbyggda mikrofoner. Dessa mikrofoner tar upp din röst väl så att du kan ringa dina telefonsamtal ibland. Men innan dess,

1. Bang & Olufsen Beosound A1 2: a generationen

Bang & Olufsen Beosound A1 (andra generationen) - Vattentät bärbar Bluetooth -högtalare med mikrofon, i dimgrå färg
Bang & Olufsen Beosound A1 (andra generationen) – Vattentät bärbar Bluetooth -högtalare med mikrofon, i dimgrå färg

 • KRAFTIGT LJUD – Njut av Bang & Olufsens signaturljud utan att stoppa din takt med 2×140 watt toppeffekt i en elegant liten högtalare.
 • Vattentät högtalare – Dela ditt soundtrack med en hållbar, lätt högtalare som är utformad för livet på vägen, hemma eller vid poolen.
 • LÄNGRE SPELTID: Förbättrat batteri för 18 timmars musik och samtal med höga volymer och längre vid låga volymer.
 • STILT MEN STERKT: Aluminiumkupolen är designad för resor och motstår damm och vatten och bildar en elegant integrerad bärbar högtalare.
 • ALEXA SPEAKER: Ett intuitivt användargränssnitt kombinerat med inbyggd röststyrning och Amazons Alexa innebär att ha allt under kontroll.

Bang & Olufsen Beosound A1 trådlösa högtalare visar sig vara det perfekta valet om du vill ha många fina funktioner i ett litet paket. Det är en liten enhet formad som en hockeypuck, vilket gör den bärbar. Samtidigt ger aluminiumchassit ett förstklassigt utseende. Viktigast av allt, Beosound A1 låter bra och du kan få nyanserat ljud med djup, fyllig bas.

Beosound A1 har också andra knep i ärmen. Till exempel har den en vattentäthetsklass på IP67, har en anständig batteritid på cirka 18 timmar och är kompatibel med Qualcomms aptX Adaptive Bluetooth -codec. Funktionen som skiljer den från sina kamrater är dock stödet för Amazon Alexa.

Tack vare Alexa -integrationen får du en mängd olika tre mikrofoner. Dessa säkerställer att högtalaren kan höra dina kommandon även när du spelar låtar eller podcaster. Dessutom överför tre-mikrofonarrayen tydliga konversationer via mikrofonen. Brusisoleringen av mikrofonen är perfekt och ser till att den överför minimalt brus. Vissa användare har också använt det för Zoom -samtal och möten online och har haft goda erfarenheter hittills.

Bang & Olufsen Beosound A1-högtalaren erbjuder anständig batteritid och USB-C-laddning. Batteriet sjunker till cirka 90% efter 6 timmars användning efter att ha anslutits till en Windows -dator.

Om du vill ha en högtalare som överför kvalitetsljud och som också låter dig ringa ljud- och videosamtal med lätthet, är detta ett värdigt val. Kom dock ihåg att kontrollknapparna, som ligger runt den nedre kanten, kan vara lite svåra att se och röra.

2. Jabra Speak 710 MS

Jabra Speak 710 MS Universal Högtalare Svart, Silver USB / Bluetooth - Högtalare (Universal, Svart, Silver, Bärbar, 30 m, 70 dB, 1 m)
Jabra Speak 710 MS Universal Högtalare Svart, Silver USB / Bluetooth – Högtalare (Universal, Svart, Silver, Bärbar, 30 m, 70 dB, 1 m)

 • Djupt ljud för samtal och musik
 • Intuitiv plug and play -anslutning
 • Exklusiv bärbar design
 • Täckning i rum för upp till 6 personer

Om det är högsta prioritet att ha telefonsamtal och onlinemöten, kan du titta på Jabra Speak 710. Detta är en högtalare av högsta kvalitet med en rundriktad mikrofon som kan ta upp ljud utan problem samtidigt som du avbryter bakgrundsljud för sändning. Klar röst.

Precis som den ovan är Speak 710 liten, vilket gör den bärbar. Dessutom har högtalaren en liten konsol på baksidan som låter dig luta den mot dig under samtal och videokonferenser. Samtidigt erbjuder den en tydlig röst tack vare den inbyggda HD-röstfunktionen. Denna Bluetooth -högtalare levereras med en särskild dongel om du vill ansluta den till din dator.

Det erbjuder också surroundljud för musik. Även om det ger ett förstklassigt utseende, verkar det inte lika modernt som dina vanliga Bluetooth-högtalare, till exempel Sony SRS-XB12 eller nya JBL Go 3.

Med det sagt får du en ganska bra batteritid på 8 timmar. Så om du vill ha en Bluetooth-högtalare i businessklass med mikrofon och inte vill kompromissa med kvaliteten är det det perfekta valet.

3. Sony SRS-XB23 trådlös bärbar högtalare

Erbjudanden

Sony Extra Bass SRSXB23B.CE7 - Bluetooth -högtalare, svart
Sony Extra Bass SRSXB23B.CE7 – Bluetooth -högtalare, svart

 • Kraftfull ljudupplevelse, djup och intensitet i bas och röstklarhet
 • Bärbar högtalare som är resistent mot vatten, damm, rost (IP67), saltvatten och stötar (upp till 1,2 m) med upp till 12 timmar batteri
 • Gör din fest ännu större, anslut upp till 100 kompatibla trådlösa högtalare eller gå i stereopar
 • Styr din festhögtalare med din smartphone via Fiestable och Sony -apparna eller Music Center
 • SRS-XB23 är kompakt, lätt och lätt att bära, och med den medföljande remmen kan du ta den med dig överallt

Sony SRS-XB23 Bluetooth-högtalare har många fina funktioner, till exempel Bluetooth 5.0 och Sonys egenutvecklade Bluetooth-codec LDAC. Som sagt, det här är en konventionell Bluetooth -högtalare, vilket innebär att du kan lyssna på dina favoritlåtar i all ära. Och förblir trogen sitt motto, levererar det rikt basljud.

En av de första sakerna som kommer att fånga ditt öga är dess nya design. SRS-XB23 har två passiva radiatorer på toppen och botten. Dessutom betyder vattentätheten IP67 att du inte behöver oroa dig för skador från vatten och damm.

Men den här högtalaren är endast avsedd för underhållning. Du kan ta ett samtal ibland eller träffa detta. Det är dock inte avsett för seriös användning på kontoret. Avsaknaden av dedikerad rösthöjande teknik innebär att du inte får samma tydlighet som Jabra Speak 710. Men det gör jobbet, och det är det.

Batteritiden är bra. Vid full laddning (och lyssnande med måttlig volym) får du cirka 12 timmars speltid.

4. eMeet Moon

eMeet Bluetooth konferenshögtalare - Handsfree USB för 5 - 10 personer, Högtalartelefon 360 ° röstigenkänning, med dongle, för zoom, Skype, VoIP -kommunikation, PC, etc.
eMeet Bluetooth konferenshögtalare – Handsfree USB för 5 – 10 personer, Högtalartelefon 360 ° röstigenkänning, med dongle, för zoom, Skype, VoIP -kommunikation, PC, etc.

 • 【Hög kompatibilitet】 eMeet Luna konferenshögtalare kan anslutas till olika datorer, smartphones och bärbara datorer via Bluetooth / USB / dongle / ytterligare enheter. Högtalaren är kompatibel med Windows 10/8/7 / Vista / XP, Mac OS och andra system, samt Zoom, Skype, Skype för företag och annan programvara. Dessutom stöder Bluetooth handsfree viktiga Skype-samtal för affärssvar: tysta / svara och avsluta.
 • 360 ° inspelning, daisy chain: konferenshögtalare med 3 mikrofoner, 360 ° pick-up. Högkvalitativa högtalare och mikrofoner för utmärkt samtalskvalitet. Och den är mycket lämplig för små avlägsna möten för 5-10 personer. Dessutom kan denna högtalare kombineras med annan eMeet -handsfree (utom M1) (kräver kaskadkabel). De två används tillsammans i ett stort konferensrum, perfekt för 8 till 15 personer.
 • 【VoiceIA -brusreducering, Smart ekokompensation】 eMeet -konferenshögtalare med VoiceIA -brusreduceringsalgoritm. Efter att du har aktiverat ett brusreducering med ett klick kan du njuta av allt brus som visas på kontoret som luftkonditionering, tangentbordsbrus. Öka rösten automatiskt. Obs: Efter att ha aktiverat brusreduceringsläget, ring 1,5 meter för att få en bra ljudinspelningseffekt.
 • Full duplex-samtal, röstspårning: eMeet-högtalaren använder röstalgoritmen, båda parter kan tala fritt för att uppnå full duplex, utan att avbryta som du vill och skapa en sann känsla av personlig kommunikation. Bluetooth handsfree kan automatiskt upptäcka högtalarens position, spela in talarens röst exakt.
 • 【Lätt och bärbar, extremt lång vänteläge】 Storleken på Bluetooth -konferenshögtalaren är som en handflata och vikten är mindre än 300g. Mycket liten och bärbar, den kan bäras överallt. Handsfree kan arbeta i 15 timmar kontinuerligt, det kan möta behoven i det dagliga arbetet. Även när du är hemifrån kan du säkert hålla möten och lyssna på musik. Högvärdigt metallhus.

EMeet Luna är en högtalare utformad för hemmakontoret för dem som letar efter en dedikerad högtalare för samtal och möten. Precis som Jabra-högtalaren har eMeet Luna en 3-mikrofonuppsättning och kan hämta röst och ljud från alla håll. Den här gör också ett bra jobb med att plocka upp rösten på kort avstånd.

Detta är möjligt tack vare den inbyggda tekniken, som avbryter ljud och sus från fläktar och skrivare. Samtidigt ger det klart ljud utan buller.

När det gäller anslutning har du en mångsidig inställning. Förutom Bluetooth-anslutningen kan du ansluta via en USB-C-nyckel och en AUX-anslutning. Dessutom kan du även kedja andra eMeet -högtalare om behovet uppstår.

Men när du lyssnar på låtar eller tittar på videor får du kanske inte samma kvalitet. Detta beror delvis på teknik som lyfter fram rösten under samtal och undertrycker bas och diskant av låtar. Så ja, du kanske tittar på musik utan bas. Med det sagt, om du vill ta en paus och vill lyssna på dina favoritlåtar är det möjligt.

Slutligen är knapparna på toppen, vilket gör alla kontroller lättillgängliga.

5. Tribit Stormbox Micro

Tribit StormBox Micro Bluetooth -högtalare. IP67 Vattentät och dammtät bärbar högtalare. Perfekt för cyklar, med ett surround och kraftfullt ljud, Bluetooth -räckvidd på 30 meter (blå)
Tribit StormBox Micro Bluetooth -högtalare. IP67 Vattentät och dammtät bärbar högtalare. Perfekt för cyklar, med ett surround och kraftfullt ljud, Bluetooth -räckvidd på 30 meter (blå)

Tribit Stormbox Micro är den mest prisvärda högtalaren på den här listan. Det gör ett bra jobb med att leverera kraftfullt, bastungt ljud oavsett pris och storlek. Det här är också en liten fickhögtalare, så den är mycket lätt att transportera. Den väger cirka 9,9 uns.

Som nämnts ovan ger den kraftfullt ljud. Men som med vissa högtalare förvrängs ljudet lite när volymen skruvas upp. Men om du skulle jämföra det med andra högtalare av liknande storlek, som JBLs Go -linje, erbjuder Stormbox Micro bättre ljud.

Mikrofonen är inte den bästa på marknaden, särskilt om du jämför den med de tidigare. Men för priset får det jobbet gjort.

Även om den har USB-C-laddning måste du kompromissa med batteriets livslängd. På en enda laddning varar den i cirka 8 timmar vid måttlig volym.

Gör din röst hörd

Idag är högtalare med mikrofoner en sällsynthet jämfört med för några år sedan. Men några av dem låter dig fortfarande använda dem för dina samtal och konferenser utan problem.

Om du planerar att använda mikrofonfunktionen ofta är det bättre att skaffa dedikerade högtalare för kontorsbruk, till exempel Jabra Speak eller eMeet Luna. De erbjuder bra brusreducering och överför en tydlig röst.

Posten5 bästa Bluetooth -högtalare med mikrofon publicerades först på TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 6 bildskärmsarmar med inbyggd kabelhantering

Ett av de mest effektiva sätten att få mer plats på ditt skrivbord är att skaffa en bildskärmsarm. Förutom det extra utrymmet har du också fördelen av ... Läs mer

Posten De 6 bästa bildskärmsarmarna med inbyggd kabelhantering publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now