Topp 6 bildskärmsarmar med inbyggd kabelhantering

admin

Ett av de mest effektiva sätten att få mer plats på ditt skrivbord är att skaffa en bildskärmsarm. Förutom det extra utrymmet har du också fördelen av … Läs mer

Posten De 6 bästa bildskärmsarmarna med inbyggd kabelhantering publicerades först i TecnoTuto .

Ett av de mest effektiva sätten att få mer plats på ditt skrivbord är att skaffa en bildskärmsarm. Förutom det extra utrymmet har du också fördelen att justera skärmen efter dina önskemål. All rymdhantering går dock förlorad om du har kablar och ledningar utspridda under monitorn. Lyckligtvis finns det en hel del bildskärmsarmar som har inbyggd kabelhantering.

Bästa bildskärmsarmar med inbyggd kabelhantering

Med dessa bildskärmsarmar kan du dra strömkablar och displaykablar genom armarna. På så sätt är kablar ur vägen och ökar därmed estetiken i ditt skrivbord. Ännu viktigare är att dessa skärmarmar ger din skärm mer flexibilitet. Så om du vill luta skärmen eller justera höjden kan du enkelt göra det.

Så om du letar efter några kvalitetsmonitorarmar med inbyggd kabelhantering är det här våra bästa rekommendationer. Men innan dess,

1. Ergotron – LX Bordsställ

 • Skärmstorlek : Upp till 34 tum
 • Övervaka vikt : Upp till 25 kilo
Ergotron LX Svart Skärmarm Svart
Ergotron LX Svart Skärmarm Svart

 • Brett utbud av justeringar för individuell arbetsstil, välbefinnande och produktivitet: ergonomisk design som tillåter höjdjustering upp till 33 cm och avlastar ögon, nacke och rygg.
 • Stor flexibilitet och enkelt samarbete: med 75 ° lutning, 360 ° svängning, 360 ° svängning och skärmavstånd på upp till 64 cm.
 • Enkel positionering av din bildskärm med patenterad Constant Force -teknik: Till skillnad från konventionella gasfjädrar är individuell justering med CF -teknik barnspel.
 • Designade, högkvalitativa och högkvalitativa material: perfekt för användning på kontoret, på hemmakontoret, för spelare, på räknare, i receptionen och i industrimiljön.
 • Snabb och enkel montering: inkluderar förlängning, 4 snabbskruvar och bordsklämma med 3 justeringslägen för olika brädor 1 – 6 cm tjocka.

Ergotron LX Monitor Mount är en snygg lösning för att dölja kabelröra och öka ditt skrivbord. Höjdpunkten på detta fäste är att det kan föras närmare väggen, vilket ökar avståndet mellan ögat och skärmen. Det faktum att du kan välja mellan två inlägg med olika höjder är den extra bonusen. Det senare innebär att du har gott om handlingsutrymme för att justera skärmens höjd.

Samtidigt är Ergotron LX ganska flexibel och låter dig också placera bildskärmen i en läsposition. Det fungerar som avsett och viftar inte eller skakar. Även om kabelhanteringsnavet inte är ett av de bästa i världen, gör de jobbet med att dölja kablarna bra.

Det är ett skrivbordsstativ och monteras via en C-klämma. Tyvärr är det högre priser, men de goda nyheterna är att det rankas bra både vad gäller utseende och prestanda.

2. Fullt Jarvis Monitor Arm

 • Skärmstorlek : Upp till 32 tum
 • Övervaka vikt : Upp till 19,8 pund

Fullt Jarvis monitorarm

Ett annat premiummonterat skärmfäste är Jarvis Monitor Arm från Fully. Denna skärmarm har ett elegant nytt utseende och erbjuder en rad rörelser, inklusive höjdjusteringar på upp till 50 cm. Armarna har plats inuti för att placera kablarna. Och enligt en av användarna kunde de passa runt 6-7 kablar inuti dem.

Denna bildskärmsarm fästs på bordsbasen med en klämma och vinglar inte. Som ett resultat kan den stödja vikten hos de flesta bildskärmar i standardstorlek. Samtidigt ger det dig gott om plats för framtida uppdateringar. För rekordet kan den enkelt passa upp till 32-tums skärmar och stödja en vikt på upp till 19,8 pund.

Som vi nämnde tidigare erbjuder den en mängd olika rörelser, och rörelserna är smidiga och enkla.

3. Mount-It! Premium arm för enskärm

 • Skärmstorlek : Upp till 35 tum
 • Övervaka vikt : Upp till 33 kilo

The Mount-It! bildskärmen ger det bästa av två världar. Det är inte dyrt som några av dess tidigare motsvarigheter, och samtidigt ger det många användbara funktioner till bordet. Denna skärmarm under $ 100 är utrustad med en gasfjäderarm, vilket översätts till smidiga och enkla rörelser. Dessutom innehåller den en duo USB 3.0- och AUX -portar för anslutning av kringutrustning. Tänk dock på att USB -portarna kanske inte är tillräckligt snabba för att ladda din smartphone i full hastighet.

Jämfört med den föregående, Mount-It! Skärmen har ett tyngre tak och klarar en vikt på upp till 33 pund. Så även om du har en tung bildskärm eller planerar att uppgradera till en bred bildskärm senare kan du enkelt göra det. Kort sagt, du har inga problem att behålla din position. Till skillnad från den föregående kommer den också med en central stolpe, vilket gör det enkelt att justera höjden.

Även om det kanske inte är särskilt attraktivt, gör det jobbet och stöder bildskärmens vikt utan att hänga. Den är fixerad genom C-klämman och har en mängd olika rörelser. För det första kan du justera höjden upp till 22 tum.

Observera dock att den inte har en VESA -monteringsplatta och istället innehåller VESA -förlängningar för att hålla skruvarna på plats.

4. Bordsställ för gasfjäder för enkel Wali -skärm

 • Skärmstorlek : Upp till 35 tum
 • Övervaka vikt : Upp till 33 kilo

Ett annat prisvärt men snyggt bildskärmsställ är från Wali. Detta är en kraftig bildskärm och kan stödja vikten på de flesta bildskärmar upp till 33 kilo utan att hänga, och har verifierats av flera användare. Trots det låga priset har den inbyggda kanaler för kabelhantering. Så länge du har kablar av medeltjocklek kan de dras genom armen och på så sätt bana väg för ett snyggt och rent utseende.

Det erbjuder dig en mängd olika rörelser, och det som är bra är att du kan justera armarnas spänning efter dina önskemål. Om du sällan rör dina armar behöver du helt enkelt dra åt skruvarna, och det är det. Wali-skärmarmen monteras tillbaka på skrivbordet och fixeras med en C-klämma.

Hittills har det fått en anständig mängd positiva recensioner från sin användarbas, och folk älskar det för dess soliditet, olika rörelser och naturligtvis dess värde för pengarna.

5. Huanuo stöd för dubbla bildskärmar

 • Skärmstorlek : 17 till 27 tum
 • Monitorvikt : 14,3 pund per arm
HUANUO Dual Monitor Bracket, 360 ° svängbar gasfjäderarm för 13 till 27 tums displayer, 2 monteringsalternativ, VESA 75/100
HUANUO Dual Monitor Bracket, 360 ° svängbar gasfjäderarm för 13 till 27 tums displayer, 2 monteringsalternativ, VESA 75/100

 • Universal Monitor Arm – HUANUO – Gasfjädermonitorfästen är lämpliga för dubbla 13-27 tums LED- och LCD -skärmar (33-68,5 cm diagonalt avstånd) med 75x75mm och 100x100mm VESA -monteringsmönster. Detta bildskärmsstativ är också anpassat för de bildskärmar vars diagonaler är mindre än den skärmstorlek som anges i beskrivningen. Se bara till att VESA -avståndet ligger inom stödområdet och vikten av lasten är
 • Total ergonomisk höjdjustering – Med vår gasfjäderarm kan du enkelt lyfta din bildskärm med en hand från skrivbordet upp till maximalt 40 cm, du kan också bära den horisontellt upp till maximalt 47 cm (VESA -platta på foten montering), vilket minskar belastningen på nacken och ryggen (om ditt skrivbord är tillräckligt högt kan du till och med använda det när du står)
 • 2 monteringsalternativ – Den här dubbla stationära bildskärmen levereras med en C -klämma och en monteringssats för tätning. Du kan hålla displaystället och hålla dina två bildskärmar med C-klämman (maximal bords tjocklek 9,5 cm). Om det finns ett hål (ca 10 mm) på ditt skrivbord kan du välja att montera brickan (maximal bords tjocklek 9,5 cm), vilket skapar mer utrymme på ditt skrivbord och säkerställer att din arbetsstation förblir rymlig och ren
 • Hög kvalitet och lång livslängd – Jämfört med andra dubbla bildskärmsfästen är våra bildskärmsarmar utrustade med gasfjädrar istället för mekaniska fjädrar, vilket minimerar vibrationer och buller för att bättre möta användarnas behov. Den övre gasfjädern har klarat rörelsestester med 25 000 cirklar, vilket garanterar problemfri höjdjustering i minst 5 år (med 10 inställningar per dag)
 • Enkel montering – Vår produkt innehåller alla nödvändiga tillbehör och en bruksanvisning på engelska. VARNING: Gasfjädern är under lågt tryck i originalskick. För att stödja din bildskärms vikt (belastningskapacitet för varje arm: 2-6,5KG) måste användaren trycka armen till ett horisontellt läge och justera dess spänning för att hålla monitorn stabil.

Huanuo Monitor Mount är den för dig om du har dubbla bildskärmar att montera. Det är en snygg arm och ger rätt utseende till bordet. Även om armarna kanske inte är lika snygga som några av deras tidigare motsvarigheter, är den goda nyheten att de erbjuder utmärkt rörelseomfång. Även om de inte ser dåliga ut, är de lite "sportiga" för en kontorsmiljö. Men det kompenserar det med dess prestanda – du kan rotera skärmen till stående nivåer eller dra ner skärmen till ögonhöjd.

Samtidigt är rörelserna ganska smidiga och har godkänts av flera användare. Det har blivit väl mottaget av sin användarbas, tack vare sin solida konstruktion och prisklass. Och som med de flesta bildskärmsfästen kan du justera spänningen på varje led genom att dra åt skruvarna.

Den har ett par paneler för att dölja kablar och ledningar när det gäller kabelhantering. Även om det är en engångsgrej, har vissa användare noterat att borttagning av panelerna inte är en av de enklaste operationerna.

Observera att detta bildskärmsstativ tenderar att vingla lite om bordet faller på den ljusare sidan.

6. Vivo höjdjusterbar bildskärmsarm

 • Skärmstorlek : Upp till 27 tum
 • Övervaka vikt : Upp till 14,3 pund

]

Vivo höjdjusterbar bildskärmsarm är ett bra val om du inte vill spendera mycket på dina bildskärmstillbehör. Den här ger dig den bästa pengarna för pengarna. För mindre än $ 50 får du ett elegant, modernt utseende och bekväma betraktningsvinklar. Dessutom är den hållbar och robust, och så länge din bildskärm ligger inom viktgränsen kommer du troligtvis inte att uppleva några hängande eller vingla.

Kablarna är dolda att se av en serie paneler som sträcker sig ovanför armarna. Så allt du behöver göra är att dra ström- och HDMI -kablarna genom dem och skruva fast toppen igen.

Du får två installationsalternativ: C-klämma och hylsa. Återigen är det en populär produkt på Amazon och hyllas av användarna för dess hållbarhet och enkla installationsprocess.

Dölj dem alla

Att dölja alla kablar och ledningar kräver precision och mycket svett. Men i slutet av dagen ger det en viss tillfredsställelse att dölja och spara varenda bit tråd. Förutom bildskärmsarmarna kan du också titta på kabelorganiserarna och tillbehörsfästet för att ge din övergripande inställning ett rent utseende.

Posten De 6 bästa bildskärmsarmarna med inbyggd kabelhantering publicerades först i TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 5 budgetmonitorer för MacBook Air och MacBook Pro

Apple MacBook Pro och MacBook Air fungerar bra även när du använder dem med en bildskärm. Så länge du har en USB-C-adapter eller hubb eller rätt USB-C till HDMI-kabel, ... Läs mer

Posten De fem bästa budgetmonitorerna för MacBook Air och MacBook Pro publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now