GTA Online: GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer i mars

admin

GTA+-förmåner tillgängliga från 16 mars till 12 april 2023

Fördelarna med GTA Onlines valfria premiumprenumeration, GTA+, erbjuder den helt nya Ocelot Virtue gratis som precis kom idag tillsammans med Last Dose-uppdragen. Dessutom erbjuder olika aktiviteter ytterligare belöningsbonusar och möjligheten att låsa upp exklusiva klädesplagg.

Som en påminnelse är GTA+-prenumerationen valfri, endast tillgänglig på PS5 och Xbox Series X|S-konsoler till ett pris av 5,99 €/månad.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder Rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

Ocelot Virtue gratis

Den helt nya Ocelot Virtue är tillgänglig gratis på Legendary Motorsport-sidan för GTA+-medlemmar, det är en supersportbil. Från och med nu kan medlemmar som inte är GTA Online Premium-medlemskap ännu inte köpa den här bilen, men de kan låsa upp den som en belöning för att ha slutfört uppdragen första och sista dosen.

Ocelot Virtue har specifika uppgraderingar i Star Aid Agency Workshop.

Dessutom kan GTA+-medlemmar utrusta de exklusiva Ocelot Racing- och Jackal Racing-liverna gratis.

Byråfordonsverkstad

Normalt prissatt till GTA $800 000, Vehicle Modification Workshop i Star Aid Agency är tillgänglig gratis på Dynasty 8 Executive-webbplatsen, vilket gör att vissa bilar kan utrustas med specifika modifieringar som, icke-låsande guidad missil och fjärrkörning. Här är listan över fordon som kan ha dessa förbättringar:

År 300R

Bravado Buffalo STX

Bravado Greenwood

Declasse Granger 3600LX

Dewbauchee Champion

Enus gudom

Enus Jubileum

Mammoth Patriot Mil-Spec

Ocelot Dygd

Följ varje e-GT

För att hämta denna bilbutik gratis, gå till Dynasty 8 Executive-webbplatsen och välj sedan en byrå.

Tredubbla intäkter i Hotring-lopp

Hotring Races belönar ytterligare GTA+-medlemmar denna månad i GTA Online, och erbjuder Triple GTA$ & RP-belöningar till Stockcar-förare.

Att delta :
Pausmeny → Online → Aktiviteter → Spelaktivitet → Skapad av Rockstar → Stuntlopp

Tredubbla intäkter i Fooligan Missions

Medan icke-medlemmar kan njuta av en 50 % bonus i Dax’s Fooligan Missions den här veckan, kan GTA+-medlemmar njuta av Triple Rewards i GTA$ & RP under hela mars månad i GTA Online, ring Dax för att be honom om ett uppdrag att delta.

Dubbla vinster i motståndarläge Tillbaka till raden

Kliv på din Nagasaki Shotaro och slå ner dina motståndare med din motorcykels glödande spår i Back to the Line Adversary Mode som belönar dubbla GTA$ & RP till alla som har spelets premiummedlemskap och deltar.

Att delta :
Pausmeny → Online → Aktiviteter → Spelaktivitet → Skapad av Rockstar → Motståndarläge

Dykare bonus

Liksom tidigare månader är CEO Skills and Vehicle Requests, samt taxitransporttjänster fortfarande tillgängliga gratis.

Låsbara kläder

Om du har prenumerationen, logga in på GTA Online för att få Demon Tech Floral Pink Mask, Grey Yeti Battle Shirt och Battle Pants i din garderob.

Rabatter på fordonsanpassningar

Att lägga till närhetsminor, en bagge och skärmning på syralabbet kommer att kosta dig mindre, allt är till försäljning till -75%. När det gäller Imani Tech-anpassningarna i byråns fordonsverkstad får de 40 % rabatt denna månad.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Vad är Docker och hur man börjar använda det.

Docker är en plattform skapad med syftet att utveckla, distribuera och köra applikationer inom behållare, vilket gör det möjligt för utvecklare att paketera sådana applikationer tillsammans med deras motsvarande beroenden inom dessa standardiserade enheter som kallas mjukvarubehållare. I den här artikeln hittar du: […]

Subscribe US Now