Alla 200 Jack-O’-Lantern-platser i GTA Online – Halloween-evenemang

admin

Det nya Halloween-evenemanget är i full gång i Los Santos och Blaine County, och invånarna kör runt i staden och letar efter mystiska Jack-O’-Lanterns. Rockstar har introducerat nya Jack-O’-Lanterns utspridda över hela staden för spelare att hitta som en del av det nya Halloween-evenemanget.

Det finns 200 Jack-O’-Lanterns spelare kan hitta för att antingen få en godbit (belöning) eller ett trick. När en spelare samlar en enda Jack-O’-Lantern får de antingen ett slumpmässigt trick eller en goding. Godsakerna inkluderar maximal hälsa och rustning, snacks, upp till $5 000 kontanter och 1 000 RP.

Knepen inkluderar att bli stenad, explosion, energipuls, att bli chockad och en slumpmässig Peyote-hallucination.

Du måste samla minst tio pumpor för att låsa upp en Halloween-pumpamask med en unik action som spelar maskljud och tjänar $50 000.

Om du samlar alla 200 låser du upp en speciell pumpa-tee som belöning med ytterligare 50 000 $.

Du måste samla alla 200 pumpor på en enda dag för att låsa upp Pumpkin Tee. Detsamma gäller de tio pumporna till masken. I den här guiden har vi gått igenom alla möjliga spawnplatser för Jack-O’-Lanterns. Du kan också hänvisa till vår videoguide för ytterligare förtydliganden om några.

Videoguide – Alla 200 platser

Plats 1

Plats 2

Plats 3

Plats 4

Plats 5

Plats 6

Plats 7

Plats 8

Plats 9

Plats 10

Plats 11

Plats 12

Plats 13

Plats 14

Plats 15

Plats 16

Plats 17

Plats 18

Plats 19

Plats 20

Next Post

Optionshandel 101

Det finns ett antal olika termer och begrepp som används vid optionshandel. Dessa inkluderar tidsvärde, inneboende värde, skyddande puts, volatilitet och mer. Att förstå dessa villkor är viktigt om du planerar att tjäna pengar på alternativ. Det finns en mängd olika typer av alternativ, alla med sina egna unika fördelar […]

Subscribe US Now