Kryptonex Research Group Review – Är det en bluff eller en säker kryptovaluta att investera i?

digitateam

En ny webbplats kallad Kryptonex Research Group har dykt upp och erbjuder att ge sina användare tillgång till en utomordentligt lönsam investering i en ny svensk kryptovaluta kallad Kryptonex, som enligt uppgift kan se dem bli försäkrade framtida miljonärer…

Webbplatsen uppmuntrar dig att tro att mynten nu säljs för mindre än en euro styck och att de inom några månader skulle stiga till ett fantastiskt värde på 5 000 euro per mynt, vilket skulle ge dig möjlighet att 5 000 gånger din investering.

Men är detta sant? Är Kryptonex Research Group legitimt och kommer värdet på denna nya svenska kryptovaluta att stiga så kraftigt som de påstår? Är hela affären ett smart knep för att få dig att dela med dig av dina pengar?

Tja, jag är glad att du bestämde dig för att göra din forskning och kom hit för att läsa denna Kryptonex Research Group recension innan du investerar, för jag kan berätta för dig direkt att det INTE är vad det verkar vara, i själva verket är hela Kryptonex mynt grejen en påhittad fiktion, som du kommer att se nedan…

button
Vad exakt är Kryptonex Research Group?

 

Kryptonex Research Group är en nyligen skapad webbplats som så småningom garanterar att du kan göra en förmögenhet på kort tid genom att utnyttja en ny svensk kryptovaluta som heter Kryptonex.

De går till och med så långt att de föreslår att Kryptonex-myntet kommer att bli Sveriges officiella mynt, och att dess värde därför utan tvekan kommer att stiga kraftigt…

kryp2

Men har du någonsin hört talas om Kryptonex?

Du har utan tvekan hört talas om Bitcoin, men definitivt inte om Kryptonex…. Och anledningen till att du förmodligen aldrig har hört talas om Kryptonex, trots att den påstås vara extremt lönsam att investera i och påstås vara Sveriges officiella kryptovaluta, är att den är helt fiktiv.

Ja, Kryptonex existerar inte… Det är bara en påhittad term för en illegitim kryptovaluta.

Som en följd av detta är, som man kan förvänta sig, Kryptonex Research Group, eller Kyprontexlabs som de kallas, inte heller äkta. Som du kommer att se nedan är hela affären egentligen en smart plan för att få dig att dela med dig av dina pengar…

Det hela är en skenwebbplats som är utformad för att stjäla dina pengar genom att lura dig att göra en insättning hos en olicensierad binär optionsmäklare som författaren till Kryptonex Research Group är kopplad till.

Du förstår, de övertalar dig att tro att allt är riskfritt, men så är inte fallet.

De vill få dig att tro att du helt enkelt kan sätta in pengar hos mäklaren, investera i mynten och sedan sälja dem tillbaka för att få tillbaka det mesta (om inte allt) av din ursprungliga investering… Detta är dock inte fallet.

När du gör en insättning hos mäklaren köper du istället inte mynt (eftersom Kryptonex inte existerar). Du börjar bara med att börja.

Men generellt sett är webbplatsen Kryptonex Research Group ett knep som är utformat för att lura dig att göra en insättning hos mäklaren så att webbplatsens utvecklare kan tjäna på din bekostnad genom att ta emot en avgift när du gör det.

kryp3
Det är bara en massa osanningar som är utformade för att få dig att tro att du kommer att tjäna pengar så att uppfinnaren kan tjäna pengar genom att lura dig att sätta in pengar i stället. Ingenting som anges på Kryptonex Research Groups webbplats är korrekt.

Och ett av de enklaste sätten att bekräfta att det är en förfalskning är att titta på siffran längst ner på Kryptonex Research Groups webbplats – räknaren som visar hur många mynt som enligt uppgift har investerats i.

button

Är Kryptonex Research Group ett pyramidspel?

 

Utan tvekan, ja. Kryptonex-kryptovalutamyntet existerar inte, och hela systemet är ett tydligt knep som är utformat för att övertala dig att sätta in pengar hos en oreglerad mäklare så att utvecklaren kan ta ut en avgift på din bekostnad.

 

Du kommer INTE att vinna några pengar genom att investera via Kryptonex Research Groups webbplats, utan du kommer istället att förlora dina pengar eftersom de kommer att låsas in hos en olicensierad mäklare som med största sannolikhet kommer att vägra att låta dig få tillbaka dem.

 

Tyvärr har författaren till Kryptonex-jippot gjort ett utmärkt jobb med att sätta upp en trovärdig webbplats, och strategin är genial i det att den spelar på människors rädsla.

Ett förbättrat alternativ

Tyvärr är majoriteten av de tjänster som lovar att hjälpa dig att tjäna pengar på nätet bedrägerier. Det kan jag säga med säkerhet efter att ha avslöjat över 500 av dem på den här webbplatsen.

 

Men den goda nyheten är att även om majoriteten av dem är bedrägerier finns det några extremt genuina program bland dem – program som legitimt kan hjälpa dig att tjäna pengar.

 

Och av alla de legitima program som jag har sett är Commission Academy det program som jag skulle rekommendera mest till alla som försöker komma igång på nätet. Det är enligt min mening det bästa stället att börja på.

button

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Är Meta Profit en bluff eller ett legitimt företag?

I den nuvarande atmosfären på kryptomarknaden och den betydande volatiliteten hos olika tillgångar är det nästan omöjligt att avgöra när man ska investera. Vår Meta Profit-granskning kommer att ge dig all information du vill ha om detta handelsprogram. Dessutom kommer vi att utforska hur och varför du bör börja utnyttja […]
meta1

Subscribe US Now