GTA Online: November GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

GTA+-förmåner från 3 november till 12 december

GTA+ medlemsförmåner i november, en valfri GTA Online-prenumeration på Xbox Series X|S och PS5, åtföljer Heist-evenemanget som är tillgängligt för alla med spännande bonusar, som chansen att möta en panter i Cayo Perico, eller gå därifrån med bonuspengar i de ursprungliga rånerna. Som vanligt är ett fordon och en byggnad tillgängliga gratis, SuperVolito och Eclipse Towers Penthouse.

Observera att förmånerna upphör den 12 december, dagen före de vanliga tisdagarna och deras uppdateringar 👀

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder Rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

50 % bonus i Original Heists

Under hela månaden kommer GTA+-medlemmar som slutför förberedande uppdrag och de sista stadierna av The Original Heists (Fleeca Bank, Jailbreak, Humane Labs Raid, Seed Capital och Pacific Standard Heist) att gå därifrån med en 50 % bonus i GTA$ och ytterligare RP , förutom pengar som stulits från valvet.

Dessutom, för att maximera vinsten, halveras kostnaderna för förberedelse av rån.

Panterstatyn är tillbaka i Cayo Perico Heist fram till den 13 december i GTA Online.

Panterns återkomst i rånet av Cayo Perico

Ryktet säger att El Rubio återigen har en juvelprydd panterstaty i sitt valv. Under ditt första Cayo Perico Heist varje vecka fram till slutet av evenemanget kommer GTA+-medlemmar garanterat att hitta Pantern, för efterföljande Heists har du en chans på 1 på 10 att stöta på den igen. Tveka inte att vara generös, bjud in dina vänner som inte är prenumeranter att dela det med dem.

Dubbelt rykte för LS autoshow

Om du funderar på att nå LS:s maximala Auto Show-ranking på 1000, var medveten om att GTA+-medlemmar kan tjäna dubbelt så mycket som showens rykte i november i Street- och Pursuit-lopp.

Gratis fordon: SuperVolito

2.113.000 GTA$
FRI

Elitresor

Gratis byggnad: Penthouse №1 Eclipse Towers

985 000 GTA$
FRI

Dynasti 8

Dessutom är Penthouse 2 och 3 på kampanj med -50 %

Gratis VD Perks

Kunskaper och fordon från VD, VIP och Biker Club kan begäras gratis i interaktionsmenyn.

The Still Slipping Dyed T-Shirt som kan låsas upp genom att logga in på GTA Online före den 13 december för GTA+-medlemmar

Låsbara kläder

GTA+-medlemmar som loggar in på GTA Online under november månad kommer omedelbart att få T-shirt fortfarande glidande teint och den Fortfarande glidande färgad keps i sina garderober.

Skottsäkra västar och hjälmar för rån kan hämtas gratis i klädaffärer.

Gratis styrtillbehör

För att hjälpa dig att genomföra ett rån utan problem finns skottsäkra hjälmar och västar gratis i butikerna.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Källa: Rockstar Games

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 3 november

GTA Online Heist Week Bonusar och kampanjer för veckan 3 till 9 november 2022 Heists är stöttepelaren i denna speciella GTA Online-vecka fram till den 9 november, njut av bonuspengar i Fleeca Bank Heist och Doomsday Heist. Dessutom finns flera fordon från respektive uppdateringar av dessa rån till försäljning, liksom […]

Subscribe US Now