Leaker retar tillkännagivandet om Grand Theft Auto 6 senare denna månad

admin

Tekniskt sett har Rockstar Games tillkännagett GTA 6. Take-Two Interactive har till och med erkänt spelet och sagt att det kommer att sätta “kreativa riktmärken” för hela branschen. Men det är en skillnad mellan att berätta att ett spel är under utveckling och att visa oss framsteg med en officiell trailer. Det senare är vad fansen vill se från Rockstar Games, speciellt nu när GTA 6-filmerna redan är ute i naturen efter förra månadens hackincident.

Vi skulle inte lägga det förbi Rockstar Games att trolla oss med årets Halloween-evenemang.

Om vi ​​tror på de senaste ryktena kan det bara dröja några veckor innan vi får fler GTA 6-nyheter.

Populära Rockstar-läckaren, Tez2, dubblade nyligen sin tidigare information från augusti. Vid den tiden retade Tez2 att årets GTA Online Halloween-evenemang så småningom kommer att leda till ett GTA 6-meddelande. Då bekräftade inte Tez2 direkt att detta händer och sa att det bara finns en “hög chans” att vi får se GTA 6 avslöjas. På grund av de senaste läckorna är det förståeligt att Tez2 kommer att backa. Istället spekulerade Tez2 vidare genom att säga att årets Halloween-evenemang kommer att starta den 15:e, varefter ett “Fort Zancudo UFO, till skillnad från den vanliga UFO-modellen, kommer att dyka upp söndagen den 23 oktober 22.

UFO:n och konspirationsteorier är par för kursen för Grand Theft Auto-serien.

Du kan ta denna information som du vill. Rockstar Games har alltid haft planer på Grand Theft Auto Online för Halloween-säsongen. Den enda frågan nu är om det kommer att vara relaterat till GTA 6.

Tack och lov är det bara en fråga om veckor innan Halloween. Håller tummarna, vad Tez2 än säger går i uppfyllelse.

Next Post

Bästa kryptovalutan att investera i

Den bästa kryptovalutan att investera i beror på flera faktorer. Bitcoin har det högsta börsvärdet (cirka 1 biljon dollar) och Battle Infinity har ett lägre börsvärde (knappt 50 miljoner dollar) men erbjuder en högre uppsida. Det är också viktigt att överväga ett projekts färdplan, som kan hjälpa investerare att utvärdera […]

Subscribe US Now