Hur man handlar med Bitcoin – Day Trading och Swing Trading

aliintizar71

Om du någonsin har varit intresserad av att handla med bitcoin, kanske du undrar hur du handlar. Det finns många olika metoder du kan använda för att handla denna valuta, från dagshandel till att använda derivat. I den här artikeln kommer vi att titta på Day trading och Swing trading. Men först, vad är bitcoin egentligen? Oavsett om det är värt att handla för ett levande eller bara en bisyssla, behöver du en strategi. Läs några fler tips som hjälper dig att komma igång.

Handel med bitcoin

Det finns många tips och tekniker som handlare kan använda för att dra nytta av bitcoinmarknaden. Till exempel är tekniska indikatorer avgörande för att framgångsrikt handla med denna kryptovaluta som krypomotorer. Dessa indikatorer hjälper handlare att övervaka volatilitetsnivåer, marknadssentiment och nuvarande marknadsförhållanden. Dessa indikatorer är också användbara för att förutsäga priset på bitcoin. Att använda dem effektivt kan hjälpa dig att fatta rätt handelsbeslut och generera en hög vinstnivå. Den här artikeln kommer att ge dig några av de viktigaste tipsen för handel med bitcoin.

Handel med bitcoin via derivat

Även om det finns många risker förknippade med handel med Bitcoin, är säkring ett sätt att minimera dessa risker. Bitcoin-derivat låter dig köpa kontrakt som spårar priset på bitcoin. Tänk på ett oljefat. Att köpa ett fysiskt fat skulle kosta dig en förmögenhet och skulle kräva transport- och lagringskostnader. I ett finansiellt derivat kan du köpa och sälja ett kontrakt som spårar oljepriset. Detta är mycket mer praktiskt än att äga en fysisk tunna.

Dagshandel

Även om dagshandel är en relativt ny och enkel metod för att investera på kryptovalutamarknaden, finns det några viktiga saker som du måste komma ihåg. Denna strategi handlar om riskhantering. Ingen handlare kommer att vara lönsam varje gång de lägger en beställning. För att minimera förluster, använd stop-loss-verktyg. Innan du börjar, utbilda dig själv om grunderna för handel. Kunskap är makt och kommer att löna sig i längden. Det krävs mer än lite tur för att konsekvent tjäna på dagshandel.

Swinghandel

Det finns två huvudsakliga metoder för kryptohandel: dagshandel och swinghandel. Vissa investerare föredrar dagshandel, medan andra tycker om trycket av att hålla positioner över natten. Beroende på din personlighet och investeringsstil kan endera vara den bästa metoden för dig. Demokonton är ett bra sätt att lära sig repen, och du kan experimentera med båda metoderna på ett demokonto innan du använder dina riktiga pengar. Du bör också välja en mäklare med ett brett utbud av tillgångar och bra tekniska analysverktyg.

Hedging

Hedging är en viktig strategi vid handel på vilken finansmarknad som helst, och i fallet med bitcoin är det inte annorlunda. Eftersom kryptovalutor är ökända för sin prisvolatilitet, är säkring ett sätt att förhindra betydande förluster på dessa volatila marknader. För att framgångsrikt säkra en Bitcoin-position måste du känna till derivat, hävstång och shorting. Innan du försöker handla med riktiga pengar är det bra att träna på ett demokonto.

Motståndsnivåer

När du handlar med kryptovalutor kan det vara bra att lära dig hur du handlar med motståndsnivåer i bitcoin. Som med alla andra marknader finns det två huvudsakliga sätt att handla priset. När priset faller under en viss motståndsnivå minskar efterfrågan på tillgången och priset studsar upp igen. Å andra sidan, om priset stiger över en motståndsnivå, avvisar tillräckligt många köpare priset och stoppar det från att öka.

Stop-loss-order

Du kanske frågar dig själv: Hur lägger man stop-loss-order när du handlar med Bitcoin? Kort sagt, stop-loss-order hjälper dig att begränsa mängden pengar du förlorar i handeln. När du använder stop-loss-order är den rekommenderade valutan ett stabilt mynt med hög likviditet. Om du väljer ett stabilt mynt med låg likviditet kan du stöta på hög glidning och spridningar. Stop-loss-ordern utlöses endast när priset passerar en tröskel.

Handel med bitcoin på en kreditvärdig börs

Innan du börjar handla måste du hitta en kreditvärdig börs och registrera dig. Du måste ladda upp identifieringsdokument innan du kan handla. Kreditvärdiga börser utför också en omfattande verifieringsprocess för att säkerställa att du inte är en bluff. När du väl har ett konto kan du handla på börserna under alla marknadsförhållanden. Se till att handla under prisrörelser, både uppåt och nedåt. När du har nått önskad prisnivå kan du avsluta handeln.

 

Next Post

Hur man handlar kryptovaluta

Om du någonsin undrat hur man handlar kryptovaluta, har du kommit till rätt ställe. Den här artikeln täcker grunderna för handel med kryptovalutor, från prisspekulation till KYC-verifiering. Innan du börjar är det dock viktigt att förstå några saker. Denna marknad är ett nollsummespel, och du bör alltid vara medveten om […]

Subscribe US Now