Ripple (XRP) på väg mot nyårshög, kan bryta över $0,50

admin

Priset på Ripples XRP-token tar fart igen efter att ha återvänt något från helgens uppgångar.

Sent på söndagskvällen (UTC) fick XRP, tillsammans med majoriteten av kryptovalutorna, en anständig prishöjning som nästan bröt sin årliga högsta på $0,48. En kraftig korrigering hotade att ta XRP tillbaka under 0,40 $ men om den hittas stöd på 0,42 $ och klättrar nu igen.

Vad är det som driver rallyt?

Efter gårdagens “gyllene kors”-ögonblick för XRP, är det allmänna sentimentet högre än någonsin bland XRP-entusiaster och många tror att ett enormt rally är på väg. Det har kommit en hel del goda nyheter på sistone angående Ripple, inte minst den om Wall Street-veteranen och ex-Goldman Sachs-chefen Breanne Madigan som lämnade Blockchain.com för att gå med i Ripple.

Madigan hade arbetat på Blockchain.com som chef för institutionell försäljning och strategi, med uppgift att hjälpa till att lansera den institutionella investeringsplattformen för plånböcker. Men nu säger hon att hon kommer att fortsätta med liknande arbete på Ripple.

“Det här är en spännande tid att gå med i Ripple-teamet, hjälpa till att främja massintroduktion av digitala tillgångar och förvandla globala betalningssystem över hela världen”, sa hon i en intervju med kryptonyhetssajten The Block.

Hon är den andra ex-Wall Street-anställda som lämnar Blockchain.com-teamet de senaste dagarna, med Jamie Selway, global chef för institutionella marknader, som lämnade i januari i år.

Sikten är hög för XRP-priset

I andra nyheter, David Gokhshtein, grundare av Gokhshtein.com och medlem av Forbes Finance Council, fördubblade nyligen sin förutsägelse att XRP snart kommer att nå $10 per mynt. I en nyligen tweet sa han djärvt:

“När $XRP rör $9-$10, kommer alla “människor i det för tekniken” eller “kan inte komma in på $XRP eftersom det fungerar med bankerna” gråta.”

Tweeten var en uppföljning av ett tidigare meddelande som han publicerade om att han tror att XRP är några veckor bort från att göra ett drag, tillsammans med andra altcoins.

XRP-analys

Efter att ha brutit igenom motstånd på $0,45, kommer XRP nu sannolikt att möta svagt motstånd på $0,47 med $0,50-nivån som ger starkt psykologiskt motstånd.

Efter sin stigande uppåtgående kanal ser XRP ut att fortsätta denna rörelse hela vägen över $0,48 under de kommande 24-48 timmarna och eventuellt bryta $0,50. Det är MACD-indikatorn och det allt större gapet mellan dess glidande medelvärden stödjer båda en fortsatt uppåtgående trend.

$0,45-nivån bör nu återgå till initialt stöd, med $0,42 som erbjuder starkare stöd under det.

Next Post

Vilka är fördelarna med modulbaserat lärande?

Oavsett om du läser en av våra kurser på Developer Academy eller bara studerar på universitetet, är det viktigt att förstå betydelsen av modulbaserat lärande, eftersom detta är den inlärningsmetod som de flesta institutioner tillämpar. Här kommer vi att bryta ner vad modullärande faktiskt är, och hur det är högeffektivt […]

Subscribe US Now