Förtryckaren MKII kan möjligen nördas i GTA Online

Mark Brown

Upp med händerna om du har varit en Grand Theft Auto Online-spelare tillräckligt länge för att minnas de dagar då Hydra var det bästa fordonet för sörjande när de ville förstöra en offentlig session. Stridsflygplanet ersattes så småningom av Oppressor MKII, en flygande pansarmotorcykel med låsbara målsökande missiler. Himlens gissel i åratal, vissa fans misstänker att Rockstar Games antyder en kommande nerf.

Både Hydra och Oppressor MKII var stora olägenheter, eftersom de tillät sörjande att enkelt förstöra alla offentliga sessioner där andra spelare flyttade värdefull last som en del av affärsförsäljningsuppdrag som spelet inte tillät i privata sessioner. Detta ledde till uppkomsten av tekniker för att släpa ut dig själv till en offentlig solo-session, men de metoderna var inte perfekta och det var bara en tidsfråga tills matchmaking började släppa andra i din lilla fickdimension.

Förtryckaren MKII kan möjligen nördas i GTA Online

Förtryckaren MKII var särskilt ökänd.

Ett nyare tillägg till spelet som inte fanns under “heists-hydras-kurumas”-eran, det har en mycket mindre profil än de flesta flygande fordon, vilket gör det till ett svårare mål att träffa. Den är också mycket snabb, mycket hållbar och har ett seriöst slag med låsande missiler. Det har varit vårt förslag som ett bra fordon när man flyger runt Freemode eller driver upprepningsuppdrag av just dessa skäl, men dessa fördelar svider när de vänds mot andra spelare.

Med lanseringen av GTA 5 Expanded and Enhanced retade Rockstar Games fler ändringar och uppdateringar som kommer till Online i slutet av deras officiella Newswire-inlägg. Inkluderat i nämnda inlägg var ett avsnitt om balansering av innehåll “såsom fordon som vanligtvis används i PvP-strider.”

det här måste vara en mk2 nerf-teaser haha ​​(från newswire) från gtaonline

Fansen tänkte direkt på Oppressor MKII när de läste det, och spekulationer blandat med hopp har gått om GTA Online-communityt sedan dess. Förtryckaren har levt upp till sitt namn sedan 2018, och många fans är förbittrade över sorgen – eftersom GTA Online har ökat vilt vad gäller befolkning, betyder det att ännu fler dåliga äpplen förstör fler offentliga sessioner. Nu när spelet har blivit fristående och tillfälligt gratis på PlayStation 5, föreställer vi oss att antalet spelare kommer att öka igen.

Vi kan inte med säkerhet veta om denna lilla retas verkligen betyder att förtryckaren håller på att undertryckas ännu, men med en så vokal fanbas som efterlyser sin nerv skulle det få det att verka som ett konstigt drag från Rockstar att lämna fordonet som det är och balansera om andra. Vad mer behöver balanseras om?

Spelare har redan gett förslag på hur en ombalansering av Oppressor MKII skulle kunna se ut, med många som tyder på att missilerna helt enkelt måste tas bort, med fordonets övriga funktioner kvar. Detta skulle i princip ta bort cykeln, vilket gör den värdelös för sörjande, men dess användbarhet för att snabbt ta sig från uppdrag till uppdrag skulle finnas kvar.

Förhoppningsvis kommer vi att lära oss mer under de kommande dagarna, och med lite tur kommer ett inlägg i kommande patch-anteckningar för en mindre uppdatering att beskriva hur Oppressor MKII har blivit nervös i GTA Online.

Next Post

Storskalig supply chain attack använde 218 skadliga NPM-paket

En storskalig försörjningskedjasattack har upptäckts som använde 218 skadliga NPM-paket. Forskare från JFrog hävdar att flera av deras automatiserade analysatorer började slänga upp varningar om en uppsättning paket i npm-registret tidigare i veckan. Under några dagar ökade antalet paket från cirka 50 paket till mer än 200 (per den 21 […]

Subscribe US Now