GTA 5 kommer att finnas tillgänglig den 12 april i fysisk version på PS5 och Xbox Series X

Mark Brown

Tillgänglig sedan 15 mars i digital version, GTA 5 kommer att finnas tillgänglig om några dagar, den 12 april i fysisk version på vår PS5 och Xbox Series X. Som en påminnelse, denna nya version av spelet ger en grafisk förbättring av GTA 5, men även till GTA Online som ingår i denna fysiska version. Båda spelen kan nu visa 4K-upplösning, större flytbarhet, men även Ray-Tracing enligt de 3 olika grafiklägena.

Lojalitetsläge : 4K natif (3840p x 2160p), 30 FPS och Ray TracingLägesprestanda : 4K Upscale och 60 FPSLäge Prestanda RT : 4K Upscale, Ray Tracing och inriktning på 60 FPS

Denna remastring av GTA 5, men också av GTA Online är ganska framgångsrik utan att vara exceptionell, vi ser tydligt en skillnadskontroller i handen. Oavsett om det är 4K som gör bilden skarpare, men också 60fps som gör mycket nytta så är båda spelen mycket roligare att spela. För att inte tala om att det också finns andra förbättringar i spelet, som en förbättring av växtligheten, men även de explosioner och rök som har resulterat, eller ännu bättre ljuseffekter, som ibland är lite för överdrivna, gör våra mycket vackrare äventyr än med våra tidigare versioner. Om du undrar om det är skillnad mellan PC-versionerna och de på nästa generations konsoler, är de senare de snyggare versionerna.

Dessutom har GTA Online nytt innehåll exklusivt för PS5- och Xbox Series X|S-versionerna. Du kan nu köra runt i 5 nya bilar, men även anpassa dem i det helt nya HSW Hao-garaget på LS bilmässan, vilket gör att du kan öka prestandan hos vissa fordon. Dessutom har nya lopp och en veckovis tidskörning reserverad för fordon med HSW-uppgraderingar införts.

Förbeställningar av GTA 5 och GTA Online i PHYSICAL version på PS5 och Xbox Series X är öppna

Det fysiska versionspaketet inklusive Grand Theft Auto V och Grand Theft Auto Online-spel är nu tillgängligt för förbeställning i den officiella Rockstar Games-butiken. Tyvärr, till skillnad från de digitala versionerna, är paketet inte tillgängligt till ett förmånligt pris, det är 39€ 99 i boxversionen, tillräckligt för att kyla ner lite, men leveransen är gratis i Rockstar Games-butiken.

För tillfället är den fortfarande inte tillgänglig för förbeställning på Amazon, men den finns på den belgiska webbplatsen Fnac. Observera att den senare erbjuder 10 % rabatt för sina medlemmar, dvs 35,99 € för båda spelen. Förhoppningsvis kommer franska Fnac att erbjuda samma tjänst.

Store Rockstar-spel:Belgisk Fnac:

Som en påminnelse kommer de fysiska versionerna att finnas tillgängliga den 12 april.

Next Post

Unity säger att PSVR2 tar VR-spel "till en helt ny nivå"

Unity höll en session “Building Next-Gen Games for PSVR2” på årets Game Developers Conference och företaget verkar vara lika exalterade som många utvecklare över den kommande VR-hårdvaran. “PSVR2 tar VR-spel till en helt ny nivå, vilket möjliggör en större känsla av närvaro och tillåter spelare att fördjupa sig i spelvärldar […]

Subscribe US Now