GTA 5 utökade och förbättrade förbättringar detaljerade

Mark Brown

Grand Theft Auto 5 går in i en ny era den 15 mars med släppet av Expanded & Enhanced, en ny nylansering på Xbox Series X|S och PlayStation 5. Vi har känt till portens existens ett tag nu , och det blev till och med försenat en gång, men nu äntligen öppnar Rockstar Games upp om några av funktionerna.

Medan E&E är mer än bara en visuell översyn, är dess nya grafiska funktioner definitivt i fokus. Återutgivningen kommer att stödja inbyggd och uppskalad 4K-upplösning, förbättrade texturer, HDR, strålspårning, 60 FPS och mer, och dra nytta av den förbättrade hårdvaran i de nya konsolerna den lanseras på.

GTA 5 utökade och förbättrade förbättringar detaljerade

Tre – eller två, på Xbox Series S – grafiklägen låter spelarna välja mellan vad de vill prioritera: visuellt eller prestanda. Fidelity Mode slår på alla snygga nya grafiska inställningar samtidigt som man siktar på en mål-FPS på 30, med inbyggt 4K på de starkare konsolerna och uppskalat 4K på Series S.

Prestandaläget stänger av strålspårning och HDR, samtidigt som det växlar till uppskalat 4K på de starkare maskinerna och 1080p på Series S, för att nå ett mål FPS på 60. PlayStation 5 och Xbox Series X har också ett tredje alternativ, Performance RT , vilket är samma som Performance-läge men med strålspårning aktiverat som ett slags mellanvägsalternativ.

Oavsett plattform eller läge kommer E&E att ha förbättringar som kortade laddningstider, ökad täthet av vegetation och NPC, bättre ljuseffekter som också påverkar skuggor och reflektioner och förbättrade partikeleffekter som uppträder i saker som brand eller väderförhållanden. Haptisk feedback och uppslukande ljudsystem för din valda plattform kommer också att användas till fullo.

Stora förändringar kommer även till Online. För första gången blev det fristående och ändringar i den tidiga onlineupplevelsen implementerades för att göra separationen smidig. Att starta online är inte längre kopplat till slutförandet av berättelselägets prolog, och handledningen har också ändrats helt.

En ny karriärbyggare har lagts till för att göra det enklare för nya spelare att komma igång, eftersom GTA Online under sin 8-åriga livslängd fortsatte att lägga till mer och mer innehåll, och nyligen blev den malande vägen för att komma från noll till det moderna innehållet nästan oöverstiglig. Career Builder kommer att starta dig med ett företag och några fordon och fastigheter som behövs för att få fotfäste, samt en initial fond på 4 000 000 GTA.

Inflödet av nytt innehåll kommer inte att sakta ner, och Rockstar har avslöjat mer information om den första post-E&E DLC. Haos Special Works kommer att vara en expansion för LS Car Meet-platsen, vilket ger en ny butik för specialiserade fordonsuppgraderingar. Innehållet kommer också att innehålla nya lopp, tidskörningar och ytterligare Prize Ride Challenges varje vecka.

E&E är mindre än två veckor bort, och spelare som tänker göra uppgraderingen kan redan börja förbereda sig. Story mode-överföringar är tillgängliga, vilket gör att Xbox One- och PlayStation 4-spelare kan ladda upp sina nuvarande sparade spel till Social Club, varifrån de kommer att kunna överföra det till det nya spelet den 15:e. Onlineöverföringar kommer att vara tillgängliga från lansering.

Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced lanseras 15 mars.

Next Post

Microsoft ger dig en period på 10 dagar för att återgå till Windows 10 om du inte är övertygad av det nya Windows 11

Lanseringen av det nya Windows 11 som är planerat till slutet av året kommer inte att innebära att Windows 10 försvinner, långt ifrån. Och det är inte bara för att det nuvarande operativsystemet kommer att fortsätta att få långsiktigt stöd, utan också för att det amerikanska teknikföretaget kommer att ge […]

Subscribe US Now