Microsoft ger dig en period på 10 dagar för att återgå till Windows 10 om du inte är övertygad av det nya Windows 11

digitateam

Lanseringen av det nya Windows 11 som är planerat till slutet av året kommer inte att innebära att Windows 10 försvinner, långt ifrån. Och det är inte bara för att det nuvarande operativsystemet kommer att fortsätta att få långsiktigt stöd, utan också för att det amerikanska teknikföretaget kommer att ge 10 dagar till användare som vill att det ska återgå till Windows 10 med alla filer intakta, om det nya operativsystemet inte övertygar dem.

Detta har bekräftats av Microsoft i ett dokument med frågor och svar som de har gjort tillgängligt för säljare så att de är förberedda på ankomsten av Windows 11. I dokumentet står det att de som vill gå tillbaka till den tidigare versionen och har avslutat den 10 dagar måste de utföra en ren installation (formatera och installera om från början).

Denna frist som fastställts av företaget anses vara normal. I det här fallet är dock den period som företaget erbjuder för användaren att bestämma sig för att gå tillbaka eller inte kortare än vid andra tillfällen. När hoppet från Windows 8 till Windows 10 började hade användarna 30 dagar på sig att återgå till den tidigare versionen.

Dokumentet anger också att möjligheten att uppgradera till Windows 11 kommer att bero på egenskaperna hos användarens dator, om den är kompatibel med dess specifikationer. Tydligen och enligt företaget kommer de flesta datorer som för närvarande är kompatibla med Windows 10 att vara kompatibla med Windows 11. Uppdateringen av datorer till det nya operativsystemet Windows 11 kommer att påbörjas i slutet av året och kommer att fortsätta att utvecklas under hela 2022 .

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Hemliga iPhone-koder för att låsa upp dolda funktioner

Med dessa sifferkoder kan du ändra inställningar i iPhone-konfigurationen eller kontrollera dess status. Vi älskar att våra enheter har dolda funktioner. Det är kul att lära sig något nytt om tekniken vi använder varje dag, för att upptäcka de där små funktionerna som […]

Subscribe US Now