Appar kommer snart att behöva skickas till App Store med Xcode 13

digitateam

Apple har påmint utvecklare om att appar snart kommer att behöva skickas till App Store med Xcode 13.

Från och med den 25 april 2022 accepterar Apple endast inlämning av appar som är byggda med den senaste versionen av dess IDE.

“iOS-, iPadOS- och watchOS-appar som skickas till App Store måste byggas med Xcode 13, som inkluderar SDK:erna för iOS 15, iPadOS 15 och watchOS 8”, skrev Apple på sin utvecklarwebbplats.

Apple fortsätter med att presentera hur Xcode 13 gör det möjligt för utvecklare att dra full nytta av de senaste funktionerna på sina plattformar:

“Utnyttja de spännande funktionerna i iOS 15, iPadOS 15 och watchOS 8 för att erbjuda ännu mer intuitiva och värdefulla användarupplevelser. Förbättra din app prestanda genom att omfaktorisera din kod för att dra fördel av asynkrona funktioner i Swift. Och med de senaste uppdateringarna av SwiftUI kan du förbättra dina appar med nya funktioner, som förbättrade listvyer, bättre sökupplevelser och stöd för kontrollfokusområden.

iPhone- och iPad-appar. iOS 15 och iPadOS 15 låter dig dra fördel av Safari-webbtillägg, SharePlay och Group Activities API, Focus, ShazamKit, Create ML och mer. Du kan också publicera anpassade produktsidor och händelser i appen och köra produktsideoptimeringstester i App Store på dessa plattformar.

Apple Watch-appar. Nya watchOS 8-funktioner inkluderar Always-On Retina Display så att dina appar alltid förblir synliga, Bluetooth-anslutningar från komplikationer, regionbaserade användaraviseringar och mer.”

Appar som har utvecklats och skickats med äldre versioner av Xcode kommer fortfarande att stödjas men ändringen gäller nya inlämningar efter 25 april 2022.

Du kan hämta den senaste versionen av Xcode här.

(Foto av James Yarema på Unsplash)

Vill du förnya din digitala transformationsstrategi? Lär dig mer om den digitala transformationsveckan som äger rum den 11-12 maj 2022 och upptäck nyckelstrategier för att göra dina digitala insatser till framgång.

Utforska andra kommande teknologievenemang och webbseminarier för företag som drivs av TechForge här.

Taggar: app store, apple, utveckling, ide, ios, ipados, plattform, mjukvara, watchos, xcode 13

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Bitcoin återkräver 40 000 $ efter den ökade volatiliteten som föranleds av Feds intressehöjning (Market Watch)

Bitcoins pris gick ner och upp med några tusenlappar efter den amerikanska centralbankens tillkännagivande om att höja räntorna. Avalanche har markerat den mest betydande prisökningen från altcoins med en anmärkningsvärd uppgång på nästan 10%. Bitcoins Fed-drivna berg-och-dalbana Efter flera dagar av relativt lugnt beteende runt $39 000-nivån påminde bitcoin om […]

Subscribe US Now