Appar kommer snart att behöva skickas till App Store med Xcode 13

digitateam

Apple har påmint utvecklare om att appar snart kommer att behöva skickas till App Store med Xcode 13.

Från och med den 25 april 2022 accepterar Apple endast inlämning av appar som är byggda med den senaste versionen av dess IDE.

“iOS-, iPadOS- och watchOS-appar som skickas till App Store måste byggas med Xcode 13, som inkluderar SDK:erna för iOS 15, iPadOS 15 och watchOS 8”, skrev Apple på sin utvecklarwebbplats.

Apple fortsätter med att presentera hur Xcode 13 gör det möjligt för utvecklare att dra full nytta av de senaste funktionerna på sina plattformar:

“Utnyttja de spännande funktionerna i iOS 15, iPadOS 15 och watchOS 8 för att erbjuda ännu mer intuitiva och värdefulla användarupplevelser. Förbättra din app prestanda genom att omfaktorisera din kod för att dra fördel av asynkrona funktioner i Swift. Och med de senaste uppdateringarna av SwiftUI kan du förbättra dina appar med nya funktioner, som förbättrade listvyer, bättre sökupplevelser och stöd för kontrollfokusområden.

iPhone- och iPad-appar. iOS 15 och iPadOS 15 låter dig dra fördel av Safari-webbtillägg, SharePlay och Group Activities API, Focus, ShazamKit, Create ML och mer. Du kan också publicera anpassade produktsidor och händelser i appen och köra produktsideoptimeringstester i App Store på dessa plattformar.

Apple Watch-appar. Nya watchOS 8-funktioner inkluderar Always-On Retina Display så att dina appar alltid förblir synliga, Bluetooth-anslutningar från komplikationer, regionbaserade användaraviseringar och mer.”

Appar som har utvecklats och skickats med äldre versioner av Xcode kommer fortfarande att stödjas men ändringen gäller nya inlämningar efter 25 april 2022.

Du kan hämta den senaste versionen av Xcode här.

(Foto av James Yarema på Unsplash)

Vill du förnya din digitala transformationsstrategi? Lär dig mer om den digitala transformationsveckan som äger rum den 11-12 maj 2022 och upptäck nyckelstrategier för att göra dina digitala insatser till framgång.

Utforska andra kommande teknologievenemang och webbseminarier för företag som drivs av TechForge här.

Taggar: app store, apple, utveckling, ide, ios, ipados, plattform, mjukvara, watchos, xcode 13

Next Post

GTA Online Next Gen: Lista och priser på nya bilar på PS5 och Xbox Series X|S

INTRODUCERAR NYA fordon för GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S Medan den nya Next-Gen-versionen av GTA Online, men även GTA 5 anländer imorgon vid midnatt på nästa generations konsoler, här är de nya bilarna exklusiva för PS5 och Xbox Series X|S. Spole Cyclone II 2 250 000 GTA$ […]

Subscribe US Now