GTA 5 och GTA Online är tillgängliga i Xbox Game Pass

admin

Xbox Game Pass erbjuder deux Grand Theft Auto

För tredje gången välkomnar Xbox Game Pass GTA 5 och GTA Online-spel till sin katalog och är tillgängligt idag för medlemmar av Microsofts prenumeration, vilket gör att du kan spela mer än 200 spel utan extra kostnad. Det här är Xbox Series X|S- och Xbox One-versionerna av GTA 5 och GTA Online, något att testa om du inte redan har gjort det, de olika nya funktionerna och förbättringarna av Rockstar Games-spel som är exklusiva för Next-Gen. Dessutom, för de med Xbox Games Pass Ultimate, kan dessa personer spela dessa två spel från molnet på olika enheter som en PC och en telefon. Det är därför nu möjligt att dra nytta av de nya funktionerna och förbättringarna i GTA Online utan att ha en Next Gen-konsol genom att spela den via Coud Gaming, dock förutsatt att du har en ganska bra internetuppkoppling och ansluter en kontroller ( PlayStation-kontroller är kompatibla) .

Microsoft har inte sagt hur länge GTA5 och GTA Online kommer att finnas kvar i Game Pass-konsolkatalogen, men det skulle inte vara förvånande om de två spelen bara stannade i några månader som de har gjort med tidigare tillägg till denna tjänst. Som en påminnelse kostar Xbox Game Pass 9 €99/månad och 12€99/månad för Ultimate-versionen av prenumerationen.

Källa: Xbox

Next Post

Vad är nytt i GTA Online-uppdateringen den 6 juli?

I Grand Theft Autos livliga värld är varje vecka en adrenalinfylld karneval, tack vare Rockstar Games engagemang för nytt innehåll. Mitt i den virvlande förväntan på den efterlängtade uppföljaren, GTA 6, håller Rockstar spänningen vid liv med uppdateringar av sitt ständigt populära GTA Online-universum. GTA Online får ytterligare en relativt […]

Subscribe US Now