Många människor vill ha denna iPhone, men ingen kommer att få den

admin

Den här iPhone ser så fantastisk ut och ändå kommer ingen att få den eftersom Apple förmodligen aldrig kommer att bygga den. Det är synd, men skälen är faktiskt rimliga.

Den här iPhone ser så fantastisk ut och ändå kommer ingen att få den eftersom Apple förmodligen aldrig kommer att bygga den. Det är synd, men skälen är faktiskt rimliga.

Nostalgi kan göra oss glada i sin vackra form. Vad glada vi är över att tänka tillbaka på "den gamla goda tiden" – det gäller förstås även vår erfarenhet av tekniska produkter. Många Apple-användare tänker tillbaka på iPhone 4 med ett leende. För ganska många är det fortfarande den vackraste Apple-mobilen som någonsin byggts.

Apple har sedan dess hittat tillbaka till den kantiga formen på iPhone 12 och iPhone 13, men det räcker inte för riktiga retrofans. Kanske skulle de föredra en direkt remake av iPhone 4 baserat på den aktuella tekniken.

Låt oss först ta en titt på originalet från Apple:

IPhone 4 Rebirth: Bara WOW!

Hur en sådan återfödd iPhone 4 skulle kunna se ut demonstreras nu av tillverkarna bakom Concept Creator i samarbete med den holländska webbplatsen "LetsGoDigital". Du måste titta två gånger för att upptäcka skillnaderna mot originalet från 2010. Också för att måtten ska vara mer eller mindre identiska – jävligt kompakt, till och med mer än iPhone 12 mini. eller dess nuvarande efterträdare.

IphoneTEST

Om skillnaderna . Först är det displayen. Den mindre 3,5-tumsskärmen får ge vika. Istället täcks nu hela frontytan av en formatfyllande display. Touch ID (fingeravtryckssensor) och den främre kameran är gömda under skärmen . Detta är inte längre science fiction, eftersom båda teknikerna redan finns och säljs. In-display fingeravtryckssensorer är redan en del av det bra spelet på många Android-smarttelefoner och ZTE Axon 20 döljer selfie-kameran under displayen – så allt är bra.

Det behöver inte sägas att denna återfödda iPhone 4 har en Lightning- kontakt istället för originalets 30-stiftskontakt. Den bakre kameran ökar också i prestanda, men den förblir med ett enda objektiv – tack vare den tydliga designen.

Tyvärr, tyvärr: bara ett koncept

Skulle det inte vara bra om Apple antog det här retrotelefonförslaget direkt, eller hur? Men det kommer inte att hända, inte bara för att det inte finns mer utrymme i Apples planer för de kommande två åren. Orsakerna är mycket mer uppenbara:

Med iPhone 13 mini har Apple redan en mobiltelefon på erbjudande, som perfekt stänger gapet för en kompakt smartphone. Som tidigare försäljningssiffror visar är sådana kompakta smartphones, tvärtemot förväntningarna, inte så populära bland iPhone-kunder . De möjliga försäljningssiffrorna skulle förbli hanterbara och motiverar inte ett sådant experiment. Det är och förblir bara ett koncept , ett önsketänkande. Apple har aldrig låtit sig vilseledas av detta.

Kort sagt: Apple kommer inte och behöver inte våga. Den återfödda iPhone 4 kommer att förbli en fantasi långt in i framtiden. Men hey, vi har fortfarande fina minnen av originalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin ser "non-stop" köp i slutet av året när 10K BTC lämnar Coinbase på en enda dag

Myntbasanvändare verkar hungriga efter mynt eftersom ett handelsföretag förutspår en "stor vändning" i BTC-ägandet som kommer i januari.

Nästan 10 000 Bitcoin ( BTC ) lämnade den stora USA-baserade börsen Coinbase den 30 december som ett tecken på att investerarnas aptit återvänder till sfären.

Data från övervakningsresursen Coinglass i kedjan visar att Coinbases professionella handelsarm, Coinbase Pro, tappar 9 925 BTC inom 24 timmar till nyårsafton.

Binance lägger till 66 000 BTC i december

Buy-in, som står i motsats till stigande eller platta saldon på andra större börser, markerar ett iögonfallande kortsiktigt trendskifte.

Den senare hälften av december har präglats av att plattformar som Binance och OKEx har sett ökade inflöden av BTC – något kommentatorer fruktade kunde vara en förvarning om en försäljning.

Även om en sådan massförsäljning av BTC ännu inte har inträffat , tror inte alla att det kommer att förbli så .

Samtidigt kan utvandringen av registrerade kinesiska användare från börsen Huobi Global utlösa en omorganisation av fonder, antyder en nyare teori.

Enligt Coinglass är Binance upp 840 BTC från och med fredagen, medan OKEx har sett 767 BTC-inflöden. Huobi har förlorat bara 158 BTC, men i december som helhet har en gigantisk 14 044 BTC lämnat sina böcker, vilket antyder omfattningen av den kinesiska användarexodusen.

På månadsvyn vinner Binance lätt när det gäller inflöden, nu upp över 66 000 BTC jämfört med slutet av november.

Ändå var det Coinbase som lockade experter när 2022 närmade sig sitt slut.

"Myntbasköp har varit ganska nonstop idag," sammanfattade den populära Twitter-handlaren Ryan Clark.

Bitcoin exchange BTC balans sammanfattning per 31 december. Källa: Coinglass

En institutionell "flipping" kommer

Med början i början av januari efter semesterperioden förutspås institutioner under tiden komma in i rampljuset igen när det gäller BTC-ägande.

Relaterat: Första amerikanska Bitcoin ETF en "dud" 2022 eftersom GBTC-rabatten håller sig nära rekordlåga nivåer

I sin bokslutssammanfattning och 2022 års prognosrapport, " Just Crypto ", tillkännagav handelsföretaget QCP Capital en "växling" i investerarsfären från detaljhandel till institutionell.

"Under 2022 är det första vi förväntar oss att se en stor förändring av kryptoägande från primärt detaljhandel till institutionella aktörer, med institutioner som har ett mycket större deltagande", heter det.

En sådan händelse skulle se stora spelare oberörda av den senaste tidens prisåtgärder, med BTC-spotallokeringar som fortfarande överträffar tillgångar som kryptoaktier 2022.

Subscribe US Now