Perforce utökar sin DevOps-portfölj med Puppet-förvärv

digitateam

Perforce utökar sin portfölj av DevOps-verktyg med förvärvet av Puppet, en pionjär inom infrastruktur som kod.

“Det här förvärvet utökar vårt produkterbjudande genom att lägga till nya möjligheter för företags DevOps-team att hantera och säkra sin kritiska infrastruktur”, säger Mark Ties, VD för Perforce.

“Med Puppet kommer vi att ge våra kunder tillgång till en produktportfölj som gör det möjligt för dem att driva innovation på en global skala.

“Vi ser fram emot att välkomna Puppet-teamet och fortsätta att erbjuda den nivå av kundsupport, tjänster och gemenskap Puppet har etablerat på marknaden.”

Du kanske känner till Puppet från antingen förstahandserfarenhet med dess utvecklarverktyg eller företagets årliga State of DevOps-rapport – som utvecklaren tycker om att gräva i varje år.

“Puppet har varit i DevOps-utrymmet i över 15 år med fokus på infrastruktur-som-kod och operatörer. Framöver tror vi dock att företagskunder letar efter strategiska partners som kan ge mer bredd och djup över hela DevOps livscykel. Att integrera Puppet i Perforce gör just det”, säger Yvonne Wassenaar, VD för Puppet.

“Som en del av Perforce tror vi att vi kommer att vara bättre positionerade för att tillgodose bredden av DevOps-behov som våra kunder har samtidigt som vi accelererar vår egen innovation för att säkerställa att kunderna kan leverera, driva och automatisera sin infrastruktur i stor skala i datacentret, över moln, och ut till kanten.”

Perforce säger att tillägget av Puppet kommer att tillåta det att fortsätta sitt uppdrag att stödja DevOps i stor skala och lösa några av automatiseringens svåraste utmaningar.

“Med detta strategiska förvärv är Perforce positionerat för att dra nytta av marknadens medvindar som driver efterfrågan på automatisering av IT-infrastruktur”, säger Evan Daar, Partner på Francisco Partners, och Sean Courtney, Senior Vice President på Perforce-backer Clearlake, i ett gemensamt uttalande.

“Tillägget av Puppet förbättrar ytterligare de möjligheter Perforce kan erbjuda sina värdefulla kunder, och vi ser fram emot att katalysera denna möjlighet för att driva fortsatt fart för plattformen.”

Perforces förvärv av Puppet förväntas slutföras under andra kvartalet 2022.

Vill du förnya din digitala transformationsstrategi? Lär dig mer om Digital Transformation Week som äger rum den 11-12 maj 2022 och upptäck nyckelstrategier för att göra dina digitala insatser till framgång.

Utforska andra kommande företagsteknologievenemang och webbseminarier som drivs av TechForge här.

Taggar: förvärv, automation, utveckling, devops, infrastruktur-som-kod, Perforce, marionett, verktyg

Next Post

Epic Games samlar in $2 miljarder i veckan efter Unreal Engine 5:s släpp

Epic Games har samlat in 2 miljarder dollar i en finansieringsrunda bara en vecka efter lanseringen av Unreal Engine 5. Epic – känt för sina hittitlar, populära spelmotor och högprofilerade kontakter med Apple – säger att finansieringen kommer att stödja dess fortsatta tillväxt och vision att bygga metaversen. Tim Sweeney, […]

Subscribe US Now