Bitcoin Cash-prisförutsägelse för 25 oktober

aliintizar71

Bitcoin Cash-prisförutsägelse för 25 oktober är $95. Det kan gå så högt som $109 på tisdag, så det skulle vara minimipriset. Denna förutsägelse är baserad på tre faktorer: Optimism, utbud och efterfrågan samt börsvärde. Dessa faktorer, tillsammans med några andra, kommer att avgöra om priset kommer att gå upp eller ner. För mer information klicka på https://crypto-robopro.com

Optimism

En nyligen nedgång i Optimism har väckt vissa spekulationer om dess framtida värde. Kryptovalutan har kunnat stiga över två dollar den här månaden, men dess fall har varit allvarligare än så. Dess pris föll med över 40 % från sina toppar, och det har brutit under både sina 50-dagars och 25-dagars glidande medelvärden. Ännu viktigare, det har sjunkit under en viktig stödnivå på $1,3895, vilket bildar ett fallande kanalmönster. En utbrytning under denna nivå kommer sannolikt att se säljare inrikta sig på nästa psykologiska nivå på $1,00.

CryptoPredictions har också gjort några förutsägelser för OP. Enligt de uppgifter som den har sammanställt förväntas OP-priset stiga till 3,026 USD i slutet av 2022. Det förväntas också stiga till 2,47 USD i slutet av 2023. År 2024 beräknas det stiga till 4,26 USD. År 2026 förväntas det nå $4,073 och nå $7,177 i slutet av 2026.

Optimisms pris har sjunkit kraftigt de senaste dagarna, med de senaste flygdroppar som bidragit till nedgången. Optimism är ett blockkedjeprojekt i två lager som syftar till att överladda applikationer. Det fungerar genom att bearbeta transaktioner utanför Ethereums huvudnätverk. Dessutom löser det en av de största utmaningarna som Ethereum står inför: skalning.

Optimism för förutsägelser om bitcoin-kontantpris är mycket beroende av marknadens riktning. Kryptomarknaderna är mycket volatila, och varje prisförändring kan också påverka andra kryptovalutor. Det bästa sättet att förutsäga deras riktning är att förstå den nuvarande marknadsmiljön.

Utbud och efterfrågan

Bitcoin Cash, eller förkortat BCH, är en kryptovaluta som delar många likheter med den ursprungliga Bitcoin. Båda använder samma Proof of Work-konsensusalgoritm och har ett begränsat utbud på 21 miljoner mynt. I augusti 2017 inträffade en hård gaffel på Bitcoin-blockkedjan, som delade upp den ursprungliga Bitcoin i två separata tillgångar. Medan Bitcoin bibehöll en blockstorlek på 1 MB efter gaffeln, ökade BCH därefter sin blockstorlek till 8 MB, och i juni 2018 ökade den till 32 MB.

Bitcoin Cash är till skillnad från guld, som har ett fast utbud och är föremål för krafterna från utbud och efterfrågan. Ett stigande guldpris kommer att uppmuntra fler att bryta metallen, vilket ökar utbudet och pressar nedåt på dess värde. Däremot kommer Bitcoin Cash att fortsätta att stiga i värde eftersom utbudet är begränsat. Det är också en tillgång som är allmänt accepterad av företag, inklusive onlinekasinon och spelbolag. Så även om priset är lågt finns det fortfarande en efterfrågan på BCH.

Kryptovalutamarknaderna förblir dock extremt volatila, och onlineprognossajter och analytiker kan ha fel om marknadens riktning. Därför är det alltid lämpligt att göra din egen forskning. Kom alltid ihåg att tidigare resultat inte är en indikation på framtida resultat, och investera aldrig pengar som du inte har råd att förlora.

Börsvärde

Börsvärde är ett viktigt tal för att jämföra värdet på en kryptovaluta. Det ger en allmän översikt över kryptovalutans värde och kan vara till hjälp för jämförelser mellan olika mynt. Du kan till exempel jämföra börsvärdet för Bitcoin Cash med det för Tesla, som har ett börsvärde på 279 miljarder dollar. Det totala börsvärdet för alla kryptovalutor kan också vara användbart för att jämföra förändringar över tid.

Bitcoin Cashs börsvärde har stigit stadigt sedan lanseringen i början av 2017. Igår nådde det 41 miljarder dollar och sjönk till 22 miljarder dollar vid 22:30 ET. Under de senaste två veckorna har det överträffat rivaliserande digitala mynteter, som är en del av ethereum blockchain. Dess framgång har hyllats av Vitalik Buterin, skaparen av ethereum blockchain, och han gratulerade dem som har stöttat BCH på Twitter.

För att beräkna en kryptovalutas börsvärde måste man ta hänsyn till antalet mynt i omlopp. Till exempel har Ripple 100 miljarder XRP-tokens, men bara 44 miljarder har sålts. Därför är det totala börsvärdet för XRP lika med antalet XRP-tokens i omlopp.

Sedan lanseringen i augusti har Bitcoin Cash fördubblats i värde. Det handlas nu runt $475 och anses nu vara en seriös utmanare för Bitcoin. Kryptovalutan är en klon av den befintliga Bitcoin-blockkedjan med ytterligare blockstorlekskapacitet.

Next Post

Innehållskunskap är makt

Kraften i webbinnehåll är oändligt överlägsen vad du tror; det är med andra ord mycket viktigare vad du publicerar och vad du sänder, än var du gör det. Men konstigt nog oroar vi oss mer för att ha en webbplats med en “professionell-attraktiv-tydlig-enkel-seriös-seriös-häftigt-imponerande-imponerande” design, än om […]

Subscribe US Now