Dessa GTA Online-dräkter ger dolda förmåner till spelare

admin

Grand Theft Auto 5 har varit ute i nästan ett decennium, och fans hittar fortfarande nya saker i Los Santos värld. Till allas förvåning hittade en sådan spelare lite spännande ny information om kläderna i GTA Online.

En Reddit-användare vid namn u/Runnymalony delade ett inlägg med bilder som visar de dolda förmåner som olika outfits ger spelare i GTA Online.

Här är en sammanfattning av vilka fördelar varje outfit ger spelarna.

Flygdräkt

Att bära en pilotdräkt ger en realtidsdisplay som visar höjden och lufthastigheten i förstapersonsläge. Den största fördelen kommer från pilothjälmen.

Pilothjälmen är lättillgänglig via interaktionsmenyn och kan användas för att komma åt displayfunktionerna. Du kan dock bara anpassa funktionerna om du har den kompletta pilotdräkten.

Scuba kostym

Scuba Suit ger alltid en ficklampa, obegränsat med syre och en snabbare simhastighet under vattnet.

Biker kostym

När spelaren bär en Biker Suit förlorar spelaren endast 5 % av sin totala hälsa vid en dödsolycka. Spelarens överlevnadsgrad för dödlig krasch är 90 % när han bär Biker Suit.

Tung outfit

The Heavy Outfit ger en hälsoboost under de ursprungliga GTA Online-rupperna, som inkluderar The Fleeca Job, The Prison Break, Humane Labs Raid, Series A Funding och The Pacific Standard Job.

Nackdelen med att ha en Heavy Outfit är att den saktar ner dig. Värden måste välja “anpassade sparade kläder” så att alla och sig själva kan använda sina tunga kläder under rånet.

För närvarande har bara dessa fyra outfits och deras förmåner upptäckts. Vi kommer inte bli förvånade om fler spelare har börjat leta och kommer med fler outfitfördelar i framtiden. I vilket fall som helst kommer vi att uppdatera den här guiden med fler outfitfördelar om vi hittar den.

Next Post

Kina dyker ner i djup inlärning

Kina planerar att diversifiera tillämpningsområdena för djupinlärning. Dessutom kommer detta system, som gör att datorer kan tränas för att utföra uppgifter som de som utförs av människor, såsom taligenkänning, bildidentifiering eller formulering av förutsägelser, att drivas av plattformar med öppen källkod. På samma sätt är prognosen […]

Subscribe US Now