GTA Onlines telefonautomat kommer att betala stort

Mark Brown

Blodpengar håller Los Santos underjordiska igång som en välsmord maskin, och Franklin Clintons byrå drar sig inte för vått arbete. Telefonautomater är i centrum för veckans Grand Theft Auto Online-bonusar, med övergripande fokus på innehåll som läggs till spelet med The Contract.

Payphone Hits är ett av de snabbaste och mest tillgängliga delarna av The Contract, där du måste ta ut mål för de olika rika kunderna till The Agency som inte vill vara inblandade i något smutsigt arbete, men behöver vissa “hinder” bort. Payphone Hits betalar ut 50 % extra GTA$ och RP, samtidigt som det stärker The Agencys ställning.

GTA Onlines telefonautomat kommer att betala stort

Under veckans bonuscykel kommer Franklin att ha fler tillgängliga Payphone Hit-jobb än vanligt, så du kan ringa in när du vill, säker i vetskapen om att ett nytt mål har ställts upp utan någon väntetid.

Assassinationsbonusar kommer att öka din slutliga utbetalning ännu mer än vanligt, och om det inte är tillräckligt med incitament, kommer en engångsbonus på GTA $200 000 att betalas ut om du genomför tre valfria telefonträffar (oavsett om du uppnår bonusarna eller inte). För att hjälpa till med den extra arbetsbördan är Supply Stashes från Franklin gratis denna vecka.

Om du fortfarande kommer ikapp innehållet och vill trassla ihop dig med en annan berömd Los Santos hustler som kommer tillbaka från GTA 5-historien, är det nu ett bra tillfälle att spela igenom Gerald’s Last Play, eftersom berättelseuppdragen kommer att betala dubbelt så mycket som vanligt belöningar.

Det stora hjulet med cykliskt innehållstillgänglighet vänder sig igen och återskapar Hunting Pack (Remix), Running Back (Remix) och Hippy Hunting denna vecka. Running Back (Remix) är det lyckliga valet bland de återkommande Adversary-lägena, som betalar ut dubbla RP och kontanter. Samtidigt ökar Business Battles och Criminal Damage belöningarna till 3x.

Dinka Sugoi är denna veckas Prize Ride Challenge-belöning, och den ansluter sig till Annis S80RR och Albany V-STR på testbanan så att du kan prova den och se om den är värd ansträngningen. Vapid Flash GT är att vinna från Lucky Wheel nere på Diamond Casino and Resort.

Veckans rabatter är mycket mer beväpningsfokuserade än det vanliga fordonstunga urvalet och inkluderar Heavy Rifle med 30 % rabatt, Coil Stun Gun med 25 % rabatt, Coil Compact EMP Launcher med 25 % rabatt, The Contract Weapon Finishes för 30 % rabatt och en filt 30 % rabatt på kroppsskydd och ammunition.

Next Post

Stack Overflow förbättrar "Content Health" för att avsluta föråldrad kunskap

Stack Overflow har förbättrat sin “Content Health”-funktion som hjälper team att identifiera och korrigera föråldrad kunskap. Content Health är en funktion för Stack Overflow for Teams som identifierar potentiellt föråldrat eller felaktigt kunskapsinnehåll för att säkerställa att arbetsstyrkor kan få rätt svar på sina frågor. Separat forskning från GitHub fann […]

Subscribe US Now