GTA Online: maj 2023 GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

GTA Plus-förmåner från 11 maj till 7 juni 2023

Medlemmar av GTA+ valfria prenumeration har möjlighet att återställa Vapid Slamtruck och drönarstationen gratis i bland annat GTA Online. Dessutom har prenumeranter ytterligare belöningar i Freemode Events såväl som Gerald’s Caches. Den här prenumerationen är tillgänglig på Xbox Series X|S- och PlayStation 5-konsolerna för $5,99 varje månad.

Gratis fordon: Vapid Slamtruck

-100 %

Kommersiellt fordon
1.310.000 GTA$

FRI

Kan återställas på:
Södra San Andreas Super Autos

Arcade Drone Station i GTA Online

Arcade Room Drone Station

-100 %

1 460 000 GTA$
FRI

Kan återställas på:
Maze Bank Foreclosures

Håll ett öga på himlen genom att sätta upp en drönarstation i ditt arkadrum. Gör anspråk på stationen från Maze Bank Foreclosures webbplats. När den väl är installerad kan du starta din drönare från byggnaden, din Terrorbyte eller från interaktionsmenyn och få en fågelperspektiv över Los Santos.

Den pärllila kameleontfärgen på en motorcykel i GTA Online

Exklusiva kameleontfärger

Piffa upp dina fordon med två nya Chameleon-lackjobb exklusiva för GTA+-medlemmar denna månad. Besök en Los Santos Customs, eller någon annan specialbutik för att göra anspråk på och applicera den nya Chameleon Mauve Pearl och Orange Red nyansen på dina fordon.

De olika kläderna att samla gratis i GTA Online för GTA+-medlemmar för maj månad

Kläder att hämta gratis

Hämta Zebra Dome Motorcykelhjälm, Purple Snakeskin Spiked Motorcycle Helmet, Dark Blue Vinyl och Dark Blue Vinyl Cut Jackets gratis från en GTA Online klädbutik.

Tredubbla intäkter i Freemode-evenemang

Att delta i Freemode-evenemang och utmaningar, som att öppna din fallskärm i sista stund eller göra så stor skada som möjligt under en given tid, tjänar alla tredubbla GTA$- och RP-belöningar för GTA+-medlemmar i GTA Online fram till den 7 juni.

Bonusar i Geralds cacher

Det är mycket mer tillfredsställande att stjäla det någon har tröttnat på att få än att producera det själv. Varje dag markeras ett gömställe som innehåller stöldgods på din karta. Dessa varor förvaras i ett kassaskåp och skyddas av beväpnade återförsäljare. Ta ut dem och plundra gömställena för att tjäna 50 % bonus GTA$ & RP hela månaden.

Garagekampanjer
Garage med 2, 6 och 10 platser

-50 %

Kan köpas på:
Dynasti 8

GTA $500 000 bonuspengar

Alla GTA+-medlemmar får en bonus på 500 000 GTA$ varje gång prenumerationen faktureras, logga bara in för att dra nytta av det. Dessutom får prenumeranter 15 % bonuspengar för varje köp av ett Shark Card i GTA Online.

Dykare bonus

Som varje månad kan GTA+-medlemmar dra nytta av gratis taxipriser för att snabbt resa runt i delstaten San Andreas, samt gratis VD-kunskaper och fordon, bland annat. Dessutom finns Heavy Heist Outfits till rea med 50 % rabatt denna månad.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Betydelsen av negativa utrymmen i webbdesign

Som designers måste vi hjälpa andra att förstå varför det är viktigt att behålla vitt utrymme på vår webbplats och varför det är viktigt för användarupplevelsen. Redan under den viktorianska eran förknippade Mario Praz, en italiensk kritiker och forskare, denna rädsla med termen “Horror Vacui” som användes […]

Subscribe US Now