GTA Online: San Andreas Mercenaries-uppdatering kommer om några dagar

admin

Mercenaries of San Andreas DLC kommer till GTA Online den 13 juni

Rockstar Games har precis meddelat att sommarens uppdatering till GTA Online kommer att finnas tillgänglig lite tidigare i jämförelse med tidigare år. The Mercenaries of San Andreas DLC kommer att finnas tillgänglig gratis den 13 juni på alla plattformar, och kommer bland annat att lägga till en ny narrativ båge kring legosoldaterna i Merryweather och olika förbättringar. Mer innehåll kommer att tillkännages under de kommande dagarna av Rockstar Games.

Nya uppdrag i GTA Online

En helt ny fighter i GTA Online, den verkar vara inspirerad av en amerikansk F-35En helt ny fighter i GTA Online, den verkar vara inspirerad av en amerikansk F-35

Det är ingen hemlighet att Merryweather Security är korrupt, men nu pratas det på gatorna om att dessa sleazy hitmen trivs och eliminerar all konkurrens i södra San Andreas. För frilansande proffs i den kriminella underjorden kan detta vara strået som bröt kamelens rygg, det är dags att slå dem där det gör ont.

Flyg tillsammans med ett team av elitpiloter och före detta militäroperatörer för att slåss mot legosoldaterna i San Andreas största privata armé i denna nya DLC för GTA Online, en ny uppdatering fullspäckad med action som sträcker sig över gator, hav och himmel i och runt Los Santos.

Med förra årets Secret Agent DLC som undersöker en bränslepriskonspiration, verkar Rockstar Games återigen inspirerad av nyheterna, som den här gången tycks referera till den terroristiska legosoldatgruppen Wagner som rasar över hela världen, särskilt i Ukraina.

Avenger uppgradering

Charlie som kommer att förbättra din AvengerCharlie som kommer att förbättra din Avenger

Med hjälp av Charlie (flyghangarmekanikern) kommer Mammoth Avenger att bli ett förbättrat Air Command Center utrustat med en helt ny operationsterminal och uppgraderingar av vapensystem. Dessutom kommer du att ha möjlighet att smuggla smuggling över land och du kan tjäna pengar och varor genom att ta dig an mycket lukrativa rörliga mål.

Den förbättrade Avanger, den har ny beväpning under kabinenDen förbättrade Avanger, den har ny beväpning under kabinen

Nya och erfarna smugglare kommer också att dra nytta av en rad uppgraderingar av hangarägare, inklusive möjligheten att lagra och anpassa din Avenger inifrån den här byggnaden, eller till och med lagra och komma åt din Avenger utan att äga en hangar eller komplex.

Olika nya funktioner och förbättringar

En helt ny bil jagad av Merryweather, den är inspirerad av en Dodge Charger EVEn helt ny bil jagad av Merryweather, den är inspirerad av en Dodge Charger EV

GTA Online Mercenaries-uppdateringen kommer också att lägga till olika nya funktioner och förbättringar, inklusive nya Freemode-händelser, ett helt nytt vapen (Taktiskt SMG) och i synnerhet tidstest. Här är en översikt över förbättringarna.

Genom att ringa ömsesidigt kommer det att vara möjligt att kräva alla förstörda fordon på en gång. Ett nytt kommandoalternativ för sprint (håll för att sprinta) kommer att läggas till i menyn Inställningar. Personlig beskrivning av garage, vilket gör det lättare att hitta var du parkerade ett visst fordon. Om Willard Eudora och klassiska Albany Broadway har taxidesigner kommer det att vara möjligt att använda dem i taxiuppdrag. Uppdaterade aktivitetsredigeraren för att inkludera ytterligare rekvisita och väderalternativ, inklusive snö.

Dessutom kommer som alltid nya fordon att läggas till i GTA Online, vi kan se på de olika bilderna, ett nytt stridsflygplan och två nya bilar. Även andra nya fordon kommer att finnas tillgängliga, men Rockstar Games har ännu inte avslöjat dem.

En ny SUV gör sitt framträdande med San Andreas Mercenaries-uppdateringen, detta nya fordon är inspirerat av en Mitsubishi Pajero.  Dessutom kan vi se den nya taktiska SMG i händerna på en protagonistEn ny SUV gör sitt framträdande med San Andreas Mercenaries-uppdateringen, detta nya fordon är inspirerat av en Mitsubishi Pajero. Dessutom kan vi se den nya taktiska SMG i händerna på en protagonist

The Mercenaries in San Andreas DLC kommer att vara tillgängliga för alla GTA Online-spelare på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One och PC den 13 juni runt klockan 11 (tid i Paris).

Tills dess bjuder Rockstar Games in oss att veta mer om den här nya uppdateringen, inklusive detaljer om nytt spel, fordon, aktiviteter, kommande speciella veckoevenemang och fester.

Källa: Rockstar Games

Next Post

The Payment Request API: Revolutionizing Online Payments (Del 2)

Avancerade funktioner och bästa praxis för sömlösa transaktioner Del 2: Avancerade funktioner och bästa praxis   I den första delen av den här serien utforskade vi grunderna i Payment Request API och hur det förenklar betalningsupplevelsen. Låt oss nu gräva djupare […]

Subscribe US Now