GTA Online: The Oppressor Mk II kommer snart att bli nervös?

Mark Brown

Eftersom den nya versionen av GTA Online kommer idag till nästa generations konsoler, passade Rockstar Games på att tillkännage olika förbättringar som redan finns tillgängliga på PS5 och Xbox Series X|S-versionerna, men också om en framtidsuppdatering för att justera PVP-fordon, se där, Oppressor Mk II nerf.

Nya GTA Online-förbättringar på PS5 och Xbox Series X|s

I den nya GTA Online-remastern som släpptes idag på PS5 och Xbox Series X|S, har Rockstar Games ändrat nattklubbens dagliga inkomst, nu kommer vi att tjäna GTA $50 000 var 48:e minut om vi har populariteten för vår nattklubbs max som brukade vara GTA 10 000 USD.

Nattens värld är inte den enda som ska modifieras, det är också cyklisternas. Rockstar Games har faktiskt ökat utbetalningarna på Biker Sell Missions med 25 %. Till exempel är en avlägsen försäljning av cannabisfarmen med alla dess uppgraderingar nu värd GTA $315 000 istället för GTA $252 000. När det gäller den totalt uppgraderade Fake Paper Factory, säljs nu en lång rea i GTA Online för GTA $367 500 istället för GTA $ 294 000. Det här är bara på PS5- och Xbox Series X|S-versionerna av spelet.

Oppressor MK II bör korrigeras i en framtida uppdatering

Oppressor Mk II kommer att bli nervös i en kommande GTA Online-uppdatering

Rockstar Games har också meddelat planer på att göra ytterligare justeringar av alla versioner av GTA Online i en kommande uppdatering, inklusive PC och äldre konsolversioner.

Vi planerar att fortsätta göra ytterligare justeringar av alla versioner av spelet, förutom att balansera om andra områden, till exempel fordon som vanligtvis används i PvP-strider.

Fordon som vanligtvis används i PvP-strider, inklusive Oppressor Mk II och andra beväpnade fordon. Detta är snarare en bra sak, och det går i riktning mot det som stjärnrocken började med The Contract-uppdateringen som släpptes i slutet av förra året, med möjlighet att sätta en option på vissa bilar så att de inte längre blir inlåsta av missiler, vare sig från en Oppressor Mk II eller någon annan. Det är oklart hur PvP-fordonen kommer att nördas, men det är möjligt att det automatiska missillåset kommer att inaktiveras för alla fordon, eller till och med möjligheten att missilerna på Oppressor Mk II kommer att tas bort, men det kan vara lite för extremt eftersom ett beslut, särskilt eftersom det är väldigt praktiskt för att kedja uppdrag i fritt läge.

Källa: Rockstar Games

Next Post

WhatsApp backar och kommer inte att straffa användare som inte accepterar dess integritetspolicy

Efter flera förändringar i strategi och tillbakadragande vid två separata tillfällen på grund av dess förändringar i sin integritetspolicy, har snabbmeddelandenätverket WhatsApp beslutat att helt stoppa de straff som förberetts för dem som inte accepterar de nya villkoren för användning av tjänsten. I sitt hjälpcenter har företaget förklarat att “inget […]

Subscribe US Now