Temalåten för GTA 6 kanske gömmer sig i GTA Online

admin

Arkadspelen Race och Chase har funnits i Grand Theft Auto Online länge. Det var dock inte förrän nyligen som fansen började plocka upp något intressant som finns i en av spelets 80-talsinspirerade arkadracers. Närmare bestämt nivåerna “LS Nights” och “Vice Lights” i arkadspelet Race and Chase.

Det skulle vara fantastiskt att se alla potentiella GTA 6-påskägg gömda i GTA Online kompilerade en dag för att se vilka som var sanna och vilka som inte var det.

Temalåten för GTA 6 kanske gömmer sig i GTA Online

Enligt en mycket nyfiken Redditor, saktar ner musiken till “LS Nights” så att låten synkroniseras perfekt med temat för Grand Theft Auto 5, Welcome to Los Santos. Samtidigt, om du gör det till “Vice Lights”, bjuds du på en distinkt annorlunda melodi som samma användare tror är GTA 6-temat. Det verkar också som att andra användare har gjort samma observationer för många år sedan.

Om denna teori stämmer kan vi lägga till den i en lång lista med GTA 6 påskägg som Rockstar Games har gömt i GTA Online i flera år.

Det är dock värt att notera att GTA Wiki-artikeln om Race and Chase hävdar att Vice Lights är baserad på GTA San Andreas-temat.

Rockstar kanske retar GTA 6-temat i GTA Online. från GTA6

Rockstar är väldigt bra på att dölja hemligheter i sina spel. Tyvärr öppnade förra årets GTA 6-läcka upp det kommande spelet för allmänheten, eftersom det bekräftade att nästa GTA-titel kommer att utspelas i Vice City.

På grund av detta tror fansen nu bestämt att det finns många fler påskägg som gömmer sig i sikte i GTA Online. Tyvärr, tills Rockstar bekräftar mer detaljer om GTA 6, är allt vi kvar att göra att spekulera.

Det skulle vara fantastiskt att se den Miami-inspirerade Vice City på moderna plattformar när GTA 6 kommer ut.

På tal om GTA 6 tror en framstående insider att Rockstar kan släppa spelet 2025.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 23 februari

Särskild nattklubbsvecka på GTA Online med bonusar i den här branschen Bonusar och kampanjer för veckan från 23 februari till 1 mars 2023 Gå till dansgolvet den här veckan i GTA Online, veckobonusar erbjuder en mängd olika nattklubbsförmåner, inklusive Double Nightclub Revenue Rewards, såväl som Nightclub Warehouse Production Boosts. Vissa […]

Subscribe US Now