Bekräftade Sony just en inkommande Grand Theft Auto 6-avslöjande?

admin

Grand Theft Auto-communityt älskar att komma med alla möjliga galna rykten. Men med Sony antyder att något GTA-relaterat kan tillkännages den 29:e denna månad, kan du inte låta bli att ta del av spekulationerna.

Om vi ​​ska vara ärliga skulle vi inte bli förvånade om Sony bara hade roligt med att lyssna på intromusiken till GTA San Andreas.

Bekräftade Sony just en inkommande Grand Theft Auto 6-avslöjande?

Sony gav GTA-konspiratister foder genom att ladda upp en video på TikTok som visar GTA San Andreas introskärm med dess intromusik spelas i bakgrunden medan de svarar på en kommentar.

I en senare kommentar bad ett fan Sony att ladda upp en liknande video som visar GTA Vice City. Men istället för att förplikta sig sa Sony helt enkelt: “20-årsjubileet närmar sig också.” Internet blev ganska vild efter det.

Om inte annat är det vettigt för Rockstar Games att avslöja Grand Theft Auto 6 den 29:e, eftersom GTA: Vice City först kom ut den 29 oktober 2002. Man tror att GTA 6 kommer att spelas på samma plats som GTA: Vice Stad men i modern tid.

Släppdatumet för Grand Theft Auto 6 tros vara minst tre år bort om inte längre.

Grand Theft Auto 6 är lätt det mest spekulerade videospelet genom tiderna. Tyvärr, på grund av förra månadens säkerhetsintrång, är det också det mest läckta spelet någonsin. Flera dussin videor med filmer under utveckling av GTA 6 hittade sin väg online och internet har inte varit tyst sedan dess.

Utöver detta har läckare hoppat på tåget, med en insider som hävdar att Rockstar Games kommer att släppa officiella GTA 6-filmer innan Take-Two Interactives nästa intäktssamtal.

Den goda nyheten är att det bara är lite över en vecka kvar till Vice Citys 20-årsjubileum. Håller tummarna, vi får höra mer om GTA 6 då.

Next Post

Alla 200 Jack-O'-Lantern-platser i GTA Online - Halloween-evenemang

Det nya Halloween-evenemanget är i full gång i Los Santos och Blaine County, och invånarna kör runt i staden och letar efter mystiska Jack-O’-Lanterns. Rockstar har introducerat nya Jack-O’-Lanterns utspridda över hela staden för spelare att hitta som en del av det nya Halloween-evenemanget. Det finns 200 Jack-O’-Lanterns spelare kan […]

Subscribe US Now