Xiaomi presenterar en teknik med vilken du kan ladda en mobil på 8 minuter

digitateam

Den tekniska Xiaomi har presenterat sin nya teknik som tillåter laddning av mobila enheter till 100 % på åtta minuter. Det är en bedrift som den har uppnått tack vare sitt laddningssystem, 200W med kabel och 120W trådlöst, som den har döpt med namnet HyperCharge.

I demotestet laddar företaget en Mi 11 Pro och slår världsrekordet för den snabbaste laddningshastigheten för en mobiltelefon med 4 000 milliampere batteri, både för trådbunden och trådlös laddning. Vid laddning via kabel har batteriet laddats på 8 minuter medan det trådlöst har tagit 15 minuter och därmed har alla redan existerande märken brutits.

Enligt företaget gör denna nya kabelladdningsteknik att batteriet kan laddas till 10 % på bara 44 sekunder och 50 % laddas på tre minuter. För sin del, när det gäller trådlös laddning, har Xiaomi kunnat ladda 10% av batteriet på en minut och 50% av det på sju minuter.

Det är en teknik som förstör alla andra befintliga register och förutspår att det är på väg att skriva historia att låta mobiltelefonen laddas på natten. Det kommer dock att dröja innan laddare och mobiltelefoner med denna teknik kan köpas.

Next Post

GitHub Advisory Database accepterar nu bidrag från gemenskapen

Av Ryan Daws | 22 februari 2022 | TechForge Media Ryan är seniorredaktör på TechForge Media med över ett decenniums erfarenhet av att täcka den senaste tekniken och intervjua ledande branschfigurer. Han kan ofta ses på teknikkonferenser med en stark kaffe i ena handen och en bärbar dator i den […]

Subscribe US Now