GTA Online: Treasure Chest Locations – All Shipwrecks for the Pirate Outfit (9 november)

admin

I GTA Online kan du låsa upp en piratträkt via en skattjakt. För att göra detta måste du hitta skattkistor nära uppspolade skeppsvrak som leker någon annanstans varje dag. Nu visar vi den aktuella platsen för varje dag på kartan och i videon.

I GTA Online kan du låsa upp en piratoutfit genom en skattjakt. För att göra detta måste du hitta skattkistor nära uppspolade skeppsvrak som leker någon annanstans varje dag. Nu visar vi den aktuella platsen för varje dag på kartan och i videon.

Skeppsbrott med skattkista den 9 november (plats)

Den 9 november är skeppsvraket med skattkistan på stranden i Paleto Cove (plats nr 13).

Alternativt kan du se den exakta platsen i följande video:

Så fungerar skattjakten för piratoutfiten

En ny skattjakt har varit tillgänglig i GTA Online sedan 26 augusti 2022. Detta fungerar dock lite annorlunda än till exempel USB-minnen eller filmrekvisita. Varje dag i realtid, någonstans i San Andreas, spolas ytterligare ett skeppsvrak iland med en skattkista.

Varje gång hittar du 20 000 GTA-dollar, 2 000 RP och en del till pirat-outfiten för de första sju lådorna , som du först kan komplettera och låsa upp för din garderob efter tidigast en vecka.

Det finns totalt 30 möjliga platser för skattkistorna. Twitter-användaren WildBrick142 har redan noterat detta på ett kort.

Denna outfit kommer att vara en belöning för att du samlar in 7 klädesplagg från slumpmässiga skeppsvrakplatser runt kartan. Det finns 30 möjliga spawn runt kartan, med en daglig gräns. #GTAOnline https://t.co/on8QumQule pic.twitter.com/7fZVbswOK1

– WildBrick142 (@ WildBrick142) 20 juli 2022

Som nämnts kan du bara öppna en ruta per dag och vilken av platserna på kartan som är nästa kommer att bli känt först respektive dag. Platserna är desamma för alla spelare och kan snabbt hittas med hjälp av vår guide.

Obs: Det har förekommit rapporter om spelare som redan har piratoutfiten i sin garderob utan deras vetskap, så kolla in det här med dig. Det finns också en glitch som du kan använda för att låsa upp piratoutfiten utan att vänta på de närmaste dagarna.

Den här guiden uppdateras varje dag med den aktuella platsen för skeppsvraket inklusive skattkistan . Så kolla in den varje dag så att du inte missar någon skatt och kan säkra piratoutfiten efter att sju skattbitar hittats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

6 frågor till Anton Bukov från 1inch Network

Vi frågar byggherrarna inom blockkedje- och kryptovalutasektorn om deras tankar om branschen... och vi slänger in några slumpmässiga pinglar för att hålla dem på tårna!


Den här veckan går våra 6 frågor till Anton Bukov, medgrundare av 1inch Network, ett distribuerat nätverk av decentraliserade protokoll.

Anton har skrivit kod i mer än 20 år (sedan han var 12), mestadels C++, C#, Objective-C, Swift och SQL. Sedan 2017 har han arbetat med blockkedjelösningar, främst smarta kontrakt. Anton har bidragit till flera kryptoprojekt, inklusive MultiToken, Near Protocol där han var involverad i Ethereum-Near Rainbow Bridge och Synthetix-derivatets likviditetsprotokoll, och arbetade med gasoptimering av de smarta kontrakten.

Anton var under en tid värd för en YouTube-show, CryptoManiacs, tillsammans med Sergej Kunz, 1inch Networks eventuella medgrundare. Under loppet av 36 timmar vid ett hackathon i maj 2019 i New York City utvecklade de en prototyp av kryptoutbytesaggregator som blev grunden för 1inch.


1 Från smarta kontrakt till DApps, NFTs och DeFi, vi har sett så många av de nästa mördande apparna för krypto, men ingen har riktigt tagit fart ännu. Vad kommer att fastna?

Jag ser några projekt som redan tar fart. Denna tillväxt är exponentiell men fortfarande begränsad av blockchain-kapacitet vid denna tidpunkt. Alla förväntar sig en lager två-lösning som så småningom kommer att skala DeFi till ett stort antal användare, vilket utlöser explosiv tillväxt.

2 Vilket är det enskilt mest innovativa användningsfallet för blockchain du någonsin sett? Det kanske inte är det som är mest troligt att lyckas!

Sann innovation kommer när ett projekt betraktar blockchain som en aktör efter strikta, programmerbara regler snarare än en passiv databas. Detta händer för första gången i mänsklighetens historia, vi har en ytterst ärlig (skyddad av konsensus) instruktionsutförare. Dessutom är det ostoppbart i följande instruktioner. För närvarande är de mest spännande applikationerna för mig automatiserade marknadsgaranter (AMM) och penningmarknader (aka utlåningsprotokoll ).

3 Prenumererar du på idén om Bitcoin som ett betalningsmedel, som värdeförråd, som båda... eller som ingetdera?

Jag respekterar Bitcoin, jag menar, ingenjörerna bakom det för att vara den första blockkedjan, men ur min synvinkel är blockkedjor med smarta kontrakt mycket mer meningsfulla vid det här laget. Bitcoin kan fortfarande fungera som ett värdelager , men som ett betalningsmedel, tyvärr, jag tror inte på det längre. Lightning Network och IOU-tekniken kan bara fungera för en liten delmängd av samhället/befolkningen. De flesta föredrar att använda mindre volatila valutor för betalningar, såsom stablecoins.

4 Vem är vettigt för dig, och vem har ingen som helst mening?

Innovatörer, uppfinnare och smarta människor är vettiga, och den här kategorin träffar vanligtvis inte populära människor. Råd som kommer från populära människor är inte nödvändigtvis vettiga för alla, men få förstår detta.

5 Var står du om utomjordisk intelligens och existensen av liv någon annanstans i universum?

Jag tror starkt på att sannolikheten är mycket stor. Sammantaget Im nyfiken om icke - proteinformer av liv. Och jag är nyfiken på bristen på fysikdeterminism. Detta kan vara den enda anledningen till möjligheten till liv.

6 Vilken bok har påverkat dig mest? Varför?

Jag gillar sci-fi-böcker från 1980-talet. Kanske var Frost and Fire av Ray Bradbury en som fick mig att tänka mycket på livet och tiden.

En önskan till blockchain-gemenskapen:

Delta i hackathons och engagera dig i att bygga den decentraliserade framtiden, det är ett enormt utrymme med enorma möjligheter. Alla dessa kryptopriser hjälper bara till att locka mer uppmärksamhet till denna industri. Men den sanna pärlan är innovationer och projekt!

Subscribe US Now