Din eltaxa har blivit alldeles för dyr och har du länge funderat på att leta efter en ny leverantör för att spara lite pengar? MediaMarkt erbjuder nu el från bara 30 cent per kWh och är därför billigare än många andra elleverantörer och ger dig upp till 150 euro gratis när du byter. GIGA har detaljerna.

MediaMarkt-Strom: Vid byte finns en gratis kupong som bonus

MediaMarkt erbjuder inte bara många fynd på elvaror och hushållsapparater, du kan nu även byta elleverantör och få en köpkupong värd upp till 150 euro som bonus. I jämförelse är elpriset från 30 cent per kWh till och med billigare än för välkända elleverantörsjämförelseportaler.

På MediaMarkt kan du välja mellan tariffer från E.ON och E.ONs dotterbolag eprimo. Båda leverantörerna lovar 100 procent grön el från förnybara energikällor och en prisgaranti på upp till 24 månader. Det är bäst att själv kolla om det är värt att byta från din nuvarande leverantör: Ange helt enkelt ditt postnummer och din personliga elförbrukning och jämför MediaMarkt-taxan med dina nuvarande kostnader – det är bäst att ha din sista elräkning klar.

Tariffinformation:

eprimo E.ON prisgaranti 12 månader 24 månader avtalsperiod 12 månader 24 månader kupongbelopp Upp till 3 499 kWh: 75 euro Upp till 4 499 kWh: 100 euro Från 5 000 kWh: 150 euro Upp till 3 499 kWh: 50 euro upp till 50 euro 80 euro Från 5 000 kWh: 120 Euro

El på MediaMarkt: Vad ska man göra vid byte av elleverantör?

Att byta elleverantör är lättare än du kanske tror: E.ON och eprimo erbjuder bekvämt att säga upp avtalet med den gamla leverantören åt dig. För att göra detta behöver du bara vid bokning av taxan ange att det är fråga om byte av leverantör samt att ange din mätare och gamla kundnummer. Så fort allt löst sig får du ett brev från den nya elleverantören med all nödvändig information som rabattplan och ditt nya kundnummer.

Du kan ta reda på mer om att "avboka elleverantörer" i följande artikel:

Byte av elleverantör på MediaMarkt: Är erbjudandet lönt?

Vi kan inte generellt säga om ett byte lönar sig för dig, eftersom olika faktorer som stat, hushållsstorlek, din egen elförbrukning och givetvis priserna hos den tidigare leverantören spelar en viktig roll i elerbjudandena. Med sitt gröna elerbjudande ligger E.ON och eprimo i mitten prismässigt. Inklusive vouchern borde bytet verkligen vara värt besväret för några av er.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *