Shopping på Amazon: Dessa 17 knep som alla måste veta

admin

Inte bara Prime -kunder kan spara på Amazon. Även om onlinegiganten tillhandahåller sin prenumerationstjänst fler och fler fördelar finns det fortfarande många möjligheter för icke-medlemmar att spara pengar också.

Inte bara Prime -kunder kan spara på Amazon. Även om onlinegiganten tillhandahåller sin prenumerationstjänst fler och fler fördelar finns det fortfarande många möjligheter för icke-medlemmar att spara pengar också.

Spargris på stranden

Mystiska 1-cent-artiklar, okända funktioner och dolda Amazon-tjänster: Bokhandlaren på nätet från då har nu muterat till ett stort företag med ett nästan oöverskådligt utbud. Följande sidor avslöjar småningom Amazons hemliga vrår. Låt oss veta i kommentarerna om du upptäcker mer!

Vi kommer att berätta för dig de 18 bästa fyndtipsen och tricksna för Amazon som du kan använda för att spara pengar även utan att vara Prime -medlem. Du känner nog inte till dem alla ännu.

Amazon Prime -priser

Speciellt innan Amazon shoppinghöjdpunkter som Prime Day, Cyber Monday -veckan eller julerbjudanden är det värt att försöka Prime för att dra nytta av alla fördelarna. Amazon erbjuder ett 30-dagars provmedlemskap som är helt gratis, förutsatt att du avbokar i god tid. Gå helt enkelt till kontoinställningarna och stäng av den automatiska förnyelsen av Prime -prenumerationen. Efter ungefär ett år kan du prova Prime igen gratis.

Det är nu också möjligt att boka Prime varje månad. En månad kostar 8,99 euro och är den billigare lösningen för dem som vill förbli flexibla.

Du kan ta reda på hur du får Amazon Prime gratis i ett helt år på nästa sida …

Studenter-skrattar-vid-bordet

Studenter kan till och med prova Amazon Prime helt gratis i ett helt år och sedan bara betala halva priset för ett medlemskap (34 euro istället för 69 euro). Ett intyg om inskrivning och en giltig e-postadress vid ett tyskt eller österrikiskt universitet krävs för bevis.

Gemensamt hushåll? Hur du kan använda detta till din fördel …

Visste du att du kan dela ett konto med en familjemedlem om du länkar deras e -postadresser i enlighet därmed på Amazon? Villkor: Båda medlemmarna måste redan ha ett Amazon -konto och naturligtvis kan rabatterade modeller som studentabonnemang inte användas tillsammans.

Gratis för alla på nästa sida …

Varför köpa böcker när du kan läsa dem gratis, bekvämt och utan papper på din smartphone eller e-bokläsare? Amazon erbjuder ett stort urval av gratis e -böcker i Kindle -butiken. Förutom klassiker i tysk litteratur finns det också böcker på engelska och korta verk bland de fria titlarna. Ha kul att surfa!

Därefter kan du förvänta dig den största fyndguldgruvan på Amazon …

Amazon -lageraffärer

Amazon Warehouse Deals returneras, öppnas och används, varav några erbjuds långt under det ursprungliga priset. Vanligtvis är bara förpackningen lätt skadad, så att det ena eller andra riktigt bra fyndet kan hittas här. Även om det inte finns någon tillverkargaranti på lageraffärer, gäller den lagstadgade garantin på 12 månader och 30-dagars returrätt.

Visste du att det inte bara finns lageraffärer utan också …?

Amazon förnyas

Amazon Renewed erbjuder renoverade produkter som har testats noggrant och har en separat 1 års garanti. Amazon påpekar uttryckligen att endast utvalda marknadsförsäljare och tillverkare eller leverantörer som har hög kvalitet och prestanda får erbjuda certifierade renoverade produkter på Amazon Renewed.

Alla produkter omfattas också av Amazons returpolicy och om du inte är nöjd kan du returnera dem enligt dessa bestämmelser. Särskilt de som är på jakt efter billig Apple -hårdvara bör ta en titt på erbjudandet.

Är din leverans försenad? …

Detta förfarande är förknippat med lite mer ansträngning och slump: Eftersom Amazon är stolt över sin leveranshastighet, kan förseningar bara motvilligt ses. Skulle du någonsin hamna i den situationen att ditt paket levereras sent kan du kontakta kundtjänst via telefon eller chatt. Som en välviljesgest får du ofta en månad gratis Amazon Prime här – allt du behöver är beställningsnumret för den aktuella leveransen.

En klassiker bland Amazonfynden följer …

Amazon lightning handlar om besparingstrick

Du kan spara inte bara med lageraffären på Amazon, utan också med de välkända blixtnedslagen och dagliga erbjudanden. Hundratals artiklar från alla kategorier erbjuds billigare varje dag på onlinegiganten. De reducerade priserna gäller bara några timmar och antalet stycken är begränsat. Medan åtråvärda blixtaffärer säljs snabbt, har du hela 24 timmar på dig att slå till med de dagliga erbjudandena.

Prime -kunder har ofta tillgång till blixtaffärer 30 minuter tidigare, vilket kan vara en viktig fördel vid shoppingevenemang som Black Friday / Cyber Monday. Dagserbjudandena har dock blivit fler och fler och lukrativa under de senaste åren, så att den "utmattande" jakten på blixterbjudanden inte längre är värd för många. Om du fortfarande inte vill klara dig utan det, bör du registrera dig för ett gratis Prime Trial -medlemskap strax före Cyberweek.

En fras på fyra bokstäver som får fyndjägarnas hjärtan att slå snabbare finns naturligtvis också på Amazon …!

Amazon -försäljning

Låter banalt och kanske är det, men många Amazon -kunder glömmer att onlinegiganten har ett ganska stort utlopp. I Amazon Sale hittar du ett imponerande urval av reducerade säsongsartiklar, avvecklade varor, återstående lager och tillfälligt reducerat lager samt många andra utvalda fynd från alla kategorier. Det är definitivt värt att ta en titt.

Och ännu mer besparingspotential väntar på nästa sida …

Amazon sparabonnemang

Artiklar i vardagen som du köper regelbundet, till exempel apoteksprodukter, matvaror eller hushållsartiklar, kan beställas från Amazon med ett sparabonnemang. Artiklar som du köper med ett spararabonnemang är 5 procent billigare och skickas automatiskt gratis till dig med individuellt definierade intervall. Med fem eller fler sparabonnemang samtidigt sparar du till och med 15 procent.

Det är också möjligt att göra bara en beställning och sedan säga upp sparabonnemanget direkt. Detta sparar fem eller till och med 15 procent samt fraktkostnader utan att behöva ingå några ytterligare skyldigheter.

Krämad av så billigt som möjligt? Då kan följande alternativ vara intressant …

Amazon kuponger

Förutom sparabonnemanget är Amazon -kuponger det bästa sättet att spara regelbundet med onlinegiganten utan att behöva förlita sig på blixterbjudanden eller tillfälliga affärer. Amazon -kuponger är tillgängliga för en mängd olika produkter och rabatten sträcker sig från några cent till 40 procent eller till och med mer. Du hittar alla aktuella kuponger som listas på Amazon -kupongsidan.

Klicka på "Aktivera kupong" och lägg varan i kundvagnen. Rabatten beräknas sedan automatiskt i kassan. Erbjudandet ändras ständigt eftersom de flesta kuponger bara är giltiga under en viss tid. Regelbunden kontroll är särskilt värdefull för vardagliga produkter som apoteksvaror eller hushållsartiklar.

På Amazon kan du inte bara spara pengar, utan också mycket tid …

Med Amazon presentkort sparar du inte pengar själv, men du sparar mycket tid och gör andra glada. Det finns många olika designalternativ tillgängliga på Amazon -presentkortssidan. Om du behöver en sista-minuten-present direkt, skapa helt enkelt en presentkupong och skriva ut den själv eller skicka den via e-post.

Samla poäng och ta in kredit – hur fungerar det?

Kvinna-med-Amazon-kreditkort

Med Amazon -kreditkortet kan du spara pengar, för varje euro du spenderar på Amazon.de kommer du att tillgodoräknas två poäng. Om du använder Visa -kortet utanför Amazon.de finns det fortfarande en poäng för en omsättning på två euro. Om du har samlat 1 000 poäng kan du byta dem mot en kupong på 10 euro. För dem som ofta beställer från Amazon är Amazons kreditkort också värt när det gäller startkrediten på 20 euro. Amazon -kreditkortet är dock endast gratis det första året, varefter det kostar 19,99 euro per år.

Det finns förbättrade förutsättningar för Prime -medlemmar:

Du får tre istället för två poäng för varje euro du spenderar på Amazon.de. Kortet är helt gratis istället för 19,99 per år från och med det andra året.

Med ett Amazon -kreditkort kan du inte bara samla poäng, utan också …

Amazon Italien

För att spara så mycket som möjligt på Amazon behöver du definitivt ett kreditkort. De bästa fynden finns inte på Amazon.de, utan på de engelska (Amazon.co.uk), italienska (Amazon.it), franska (Amazon.fr) eller japanska (Amazon.co.jp) Amazon -sidorna. Själva beställningsprocessen fungerar precis som på Amazon.de, men leverans till Tyskland kan endast betalas med kreditkort.

Du har beställt något och en kort tid senare finns det mycket billigare? …

Amazon Parcel Smiley Prisgaranti hemlighet

På Amazon ändras priserna för vissa produkter varje dag. Det är desto mer irriterande när du inser att varan du köpte igår plötsligt är mycket billigare idag. Lyckligtvis är den största nätbutiken i världen mycket tillmötesgående vid denna tidpunkt och ersätter skillnaden, eftersom det finns en prisgaranti på Amazon, men detta kommuniceras inte officiellt. För att göra detta måste du själv vidta åtgärder och skriva till eller ringa kundtjänst.

Använda Amazons egna funktioner …

Amazon -logotyp smartphone

Amazon Assistant är ett plug-in för din webbläsare som hjälper dig att hålla koll på Amazon-erbjudanden och jämföra dem med produkter från andra webbplatser när du handlar online. Du kan också lägga till objekt på din önskelista när som helst och var som helst.

Assistenten är värd för passionerade onlineshoppare som inte vill missa några erbjudanden på Amazon.de och som också gillar att jämföra produkterna med andra återförsäljare.

Du visste förmodligen inte följande otroligt billiga artiklar …

1 cent objekt

Kanske har du redan stött på dem någon gång: Artiklar på Amazon som bara kostar 1 cent. Det låter naturligtvis lite tveksamt till en början, och i själva verket bör du titta mycket noga på dessa så kallade 1-cent-artiklar. Dessutom finns det fraktkostnader, som vanligtvis ligger på cirka tre euro.

Ändå är det värt att ta en titt då och då, eftersom många produkter fortfarande är mycket billiga, inklusive fraktkostnader.

Intressant också:

Spara när du handlar online: 18 professionella tips Black Friday på Amazon och Co: 7 knep för en lyckad fyndjakt Använd Amazon, Netflix, Spotify och Co tillsammans och spara pengar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

VanMoof introducerar ny e-cykel: Så stark att det är olagligt?

Under namnet “VanMoof V” kommer en e-cykel att lanseras nästa år som sätter nya standarder, särskilt när det gäller hastighet. Tekniskt sett är hastigheter upp till 60 km / h möjliga, vilket för närvarande är för snabbt för tyska regler. VanMoof vill därför också ha nya regler.

Subscribe US Now