Diablo 2 Resurrected: The Best Builds for the Druid

admin

I Diablo 2: Resurrected kan druiden inte bara tillkalla hjälpsamma djurkamrater utan också förvandla sig själv till en björn eller varulv. Med vår konstruktion och de matchande runorden kan du enkelt nå slutspelet.

I Diablo 2: Resurrected kan druiden inte bara tillkalla hjälpsamma djurkamrater utan också förvandla sig själv till en björn eller varulv. Med vår konstruktion och de matchande runorden kan du enkelt nå slutspelet.

Med formändringen, djurens följeslagare och hans eldtrollformler har druiden tre användbara byggalternativ. För den normala svårighetsgraden rekommenderar vi dock en konstruktion kring Riss-färdigheten , eftersom knappast någon annan klass kan hålla jämna steg med skadan av denna färdighet i denna fas av spelet. Dessutom är det fantastiskt mot grupper , så du kan besegra hela rum fulla av motståndare på ett ögonblick. Senare byter du till vindruiden, med vilken du äntligen kommer till slutspelet.

Diablo 2 Resurrected Druide Skills

Nybörjarbyggd för att komma igång med spelet (nivåer 1 till 32)

Medan du värmer upp din motståndare med en eldstorm i de första nivåerna låser du upp färdighetssprickan på nivå 12 . Hela bygget kretsar kring denna extremt kraftfulla färdighet som river upp marken och bränner fiender med vulkanisk värme. Det betyder att hela grupper av motståndare kan slås ut på en gång.

Upp till nivå 32 rekommenderar vi följande färdighetspoäng och attribut:

Alla punkter i Vitality nivå skicklighet 2-5 Fire 6-7 Rock Fire 8-11 Firestorm 12-31 Rift 32 Firestorm

Du kan fortsätta att lägga poäng i Firestorm efter nivå 12, även om du bara använder Rift från och med den punkten . Tack vare synergin mellan de två förmågorna ökar sprickskadorna ändå. Notera också med skickligheten att motståndarna måste röra sig för att ta skada . Så i bästa fall, öppna en klyfta mellan dig och fienden så att de automatiskt dör när de försöker nå dig.

Wind druid: slutspelsbygge för druiden (nivå 33 till 99)

Så fort du når nivå 33 i svårighetsgraden mardröm kan du återställa din statistik och färdigheter och byta till vinddruiden.

50 Styrka Alla andra punkter i Vitalitet Förmåga Skicklighetspoäng Raven 1 Eichbaumweiser 1 Ghost Wolf 1 Dread Wolf 1 Grizzly 1 Arctic Wind 1 Cyclone Armor 5 Twister 1 Tornado 10 Hurricane 4

På nivå 33 kommer du att ha några färdighetspoäng kvar. Investera detta lika i tornado och orkan med varje ytterligare nivåhöjning. Slutligen, ta följande färdigheter till sitt max i denna ordning:

Tornado Hurricane Cyclone Armor Twister

Vinddruidens spelstil

Aktiverar förmågorna Eichbaumweiser , Cyclone Armor och Hurricane när som helst. Så fort du möter motståndare kallar du till en grizzly , som tar hand om skadan åt dig. Din främsta färdighet är Torando . Stormarnas flygväg kräver mycket att vänja sig vid. Om möjligt, stå precis bredvid fienden för att garantera en träff.

Dina soldater hjälper dig mot nakenbilder och tuffa motståndare. Utrusta runordets styrka så att det kan ge ett förödande slag.

Användbara runord för druiden

Så länge som druiden använder Rift-förmågan är runordbladet din bästa insats. Efter ditt resp bör du dock byta till runordet Geist. Du hittar en översikt över alla runord i vår guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Iran Blockchain Associations chef uppmanar till ett särskilt råd om kryptolagar

Blockchain Association erbjuder sig att hjälpa till med kryptoregleringar i den islamiska staten.

Enligt Irans främsta blockchain-organisation har myndigheterna varit försumliga när det gäller att upprätthålla lagar om kryptovaluta. Föreningen är oroad över regeringens inaktivitet och erbjuder sin hjälp till tillsynsmyndigheter som man anser är otillräckligt förberedda för att hantera en så utmanande uppgift.

Abbas Ashtiani, chef för Iran Blockchain Association (IBA), sa att iranska tillsynsmyndigheter som Irans centralbank (CBI) inte kan reglera digitala tillgångar. IBA har begärt inrättandet av en "oberoende advokat" för att ta ansvar, enligt en rapport från Financial Tribune.

Medan han talade på en presskonferens som hölls på tisdagen, förklarade Ashtiani;

"Vi behöver ett särskilt råd med representanter från statliga organ och privata företag för att skapa regler för kryptovalutor. CBI eller säkerhets- och utbytesorganisationen är inte kvalificerade [tillräckligt] att sätta regler för kryptor med tanke på frågans mångdimensionalitet."

Medan Bitcoin ( BTC ) gruvdrift är tillåten i Iran, är det inte att använda krypto för betalningar. Banker och licensierade växlare får dock använda digital valuta som genereras av auktoriserade gruvarbetare i Iran för att betala för import .

Gruvarbetare måste skaffa en licens från industriministeriet och betala sina elräkningar, som är baserade på exportpriser. Enligt de senaste uppgifterna från tidigare i år har ett 30-tal företag erhållit gruvtillstånd i landet .

Emellertid är underjordiska gruvproblem fortfarande ett problem i landet. Som rapporterats av Cointelegraph den 29 september avgick VD:n för Teheran-börsen efter att ha upptäckt Bitcoin-gruvarbetare i källaren.

Som svar på regeringstjänstemäns oro över illegala aktiviteter kopplade till brytning och handel med kryptovalutor, sa Ashtiani att Iran Blockchain Association förstår lagstiftare och försäkrar dem att deras oro kommer att åtgärdas:

"Vi är redo att hjälpa till att sätta regler som kan hjälpa till att säkerställa en positiv inverkan av krypto på ekonomin samtidigt som kriminalitet minimeras."

Subscribe US Now