Monk Build in Diablo 3: Inna Mystic Ally

admin

Under säsong 25 av Diablo 3 är munken en av de absolut starkaste klasserna. Anledningen till detta är Set Innas Mantra, som kombineras med förmågan Mystic Allies. Vi förklarar hela bygget för dig i detalj.

I säsong 25 av Diablo 3 är munken en av de absolut starkaste klasserna. Anledningen till detta är Set Innas Mantra, som kombineras med förmågan Mystic Allies. Vi förklarar hela bygget för dig i detalj.

Knappast något annat bygge kommer att bli så framgångsrikt i säsong 25 som Innas allierade , eftersom uppsättningen drar stor nytta av det säsongsbetonade temat soul shards. Själsskärvan Dregs of Lies ökar skadorna för dina allierade oerhört, av vilka du kan tillkalla upp till tio samtidigt tack vare rätt utrustning. Vi har sammanfattat de exakta föremålen och nödvändiga kunskaperna åt dig.

Innas allierade: utrustning

Head Inna glans Shoulders Lefebvre monolog Body Inna s Gränslös Wide Hands Inna grepp handleder Ghost manschetter Hip Inna fördel Legs Innas Moderation Feet den grövsta Boots Left Hand Shenlong legendariska Fist Right Hand Shenlong stål Strike Amulet Ed av Adventurer Ring The Compass Rose Ring Samling av Elements

I denna version bär du bara fem av de sju delarna av Inna-setet. För att fortfarande få hela uppsättningsbonusen behöver du därför Ring of Royal Splendor . I vår version av bygget är detta aktiverat i Kanai's Cube.

Innas allierade: Kanai's Cube

Beroende på vilket föremål som har de bästa värdena kan du byta ut platserna mot rustningar och smycken med din slitna utrustning . Så om du till exempel hittar en perfekt ring av kunglig prakt men bara ett svagt sammanflöde av elementen, är det naturligtvis mer vettigt att lägga sammanflödet av elementen i din kub. Du behöver bara välja det flygande drakevapnet via kuben, annars kan du inte aktivera Shenlong-setet.

Vapen : Flying Dragon Armor : Bindings of the Lesser Gods Jewelry : Ring of Royal Splendor

Innas allierade: ädelstenar

Du placerar dessa tre legendariska ädelstenar i din amulett och dina två ringar:

Korruption av fångarna Korruption av de besegrade exekutörerna

På grund av säsongens tema är din hjälm och ditt vänstra vapen redan täckta med en själsflisa. Därför har du bara plats för ädelstenar i ditt högra vapen, ben och rustningar. Tills du har hittat en passande själsskärva kan du dock även lägga en diamant i hjälmen.

Rustning / ben: diamant vapen: Emerald

Innas allierade: förmågor

Diablo 3 Mönch Innas Verbündeter Fähigkeiten

Fire Ally-runan för Mystic Ally- färdigheten är ditt bästa val när det kommer till ren skada. Så välj den här runan för att låsa upp allt högre Rifts. Om du däremot letar efter snabbhet, till exempel att odla efter portalslutstenar i vanliga nephalem-portaler eller att samla in premier, kommer du att ha det bättre med den vattenallierade runan.

Säsong 25 Soul Shards

Under säsong 25 kommer din utrustning att förbättras av kraftfulla själsfragment. Dessa försvinner efter säsongens slut och bör då ersättas med smaragder och diamanter . Så tänk på att bygget kommer att vara lite svagare totalt sett efter säsongens slut.

Vapen : Dregs of Lies

Huvud : Sliver of Terror

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Maven 11 Capital skaffar 120 miljoner dollar i sekundär finansieringsomgång

Det holländska investeringsföretaget består av ett brett spektrum av blockkedjecentrerade entreprenörer, investerare och byggare som vill avslöja nästa stora kryptospel.

Investeringsföretaget för digitala tillgångar Maven 11 Capital har tillkännagivit en finansieringsrunda på 120 miljoner dollar för sin privata investeringsanläggning, Venture Fund II, i ett drag som ytterligare kommer att utöka sitt finansiella fotavtryck över framväxande sektorer av decentraliserad finans (DeFi) och Web 3.0. Finansieringsrundan bygger på en framgångsrik invigningshöjning på 40 miljoner dollar i juni i år.

Maven 11 Capital grundades i maj 2017 och har investerat i 27 företag exklusivt inom DeFi och Web 3.0-utrymmet. Företaget var den ledande investeraren i privata såddrundor för dataorakeltjänsten RedStone och metaverse stackfirman Odyssey i juli respektive november 2022.

Maven 11s investeringsstrategi fokuserar främst på att identifiera framväxande teknologier. Som sådan har företaget samlat på sig kapital i ett antal projekt, inklusive trogna kryptovalutatillgångar Bitcoin ( BTC ) och Ether ( ETH ), förutom Aave ( AAVE ), Uniswap ( UNI ) och Yearn Finance ( YFI ), samt mer spekulativa positioner i begynnande projekt OlympusDAO , Nym Tech, och Arweave, bland annat .

Maven 11:s riskfond belyser en växande investeraraptit för att identifiera och investera i nya blockchain- och kryptospel. Som Cointelegraph rapporterade på onsdagen lanserade den tidigare Wall Street-veteranen Matt Zhang en kryptofond på 1,5 miljarder dollar dedikerad till att investera i lovande blockchain-spel samt handel med kryptotillgångar.

Relaterat: 1inch Network avslutar serie B för $175 miljoner under ledning av Amber Group

Den här historien är fortfarande under utveckling.

Subscribe US Now