Infinity App  Recension 2022: Är Infinity App en Bluff eller Inte?

digitateam

Infinity App  Recension 2022: Är Infinity App en Bluff eller Inte?

Infinity App är en automatisk handelsrobot som skapades 2015 av en grupp MIT-forskare och Wall Street-handlare för att hjälpa vanliga människor att investera i kryptovaluta. Det rapporteras att den har gjort dagliga vinster på upp till 400% genom att handla autonomt.

Passiva internetinkomst experter godkänner denna programvara för att göra det möjligt för vanliga människor att lyckas online utan att arbeta för hårt.

Är Infinity App dock ett bedrägeri eller ett legitimt företag och hur lukrativt är det? Vi körde en djupgående bakgrundsutredning om denna robot för den här recensionen för att hjälpa dig att avgöra om det är rätt verktyg för dig.

 

button

 

Infinity App

Infinity App optimerar bitcoin-handelsprogrammet för att låta vanliga personer investera i en avkastning med hög sannolikhet.

Genom att låta kunderna handla på volatilitet istället för prisökning förenklar roboten den tidskrävande och ofta farliga BTC-köpsproceduren. Contracts for Difference, ett populärt finansiellt derivat, används för handel med volatilitet (CFD).

CFD:er finns tillgängliga på nästan alla omsättningsbara tillgångar, inklusive aktier, valutor, kryptovalutor, marknadsindex och råvaror. CFD-investeringar är inget nytt koncept och Wall Street hedgefonder och banker använder det i stor utsträckning. Infinity App sägs vara en av de få robotar som endast handlar med bitcoin CFD:er.

Infinity App:s funktionssätt

Du har förmodligen hört att i framtiden kommer automatiseringen att ta över planeten. I takt med att robotrådgivare och handelsrobotar började ta över avgörande yrkesansvar inom finansiella tjänster är framtiden idag.

Handel och handel är två av dessa roller. Medan robotrådgivare hanterar rikedomar för långvariga vinster, tjänar handelsrobotar på kortsiktiga vinster genom daghandel.

Låga fondkostnadskvoter och hög skenbar avkastning är några av fördelarna med automatiska handelsrobotar. Att anställa en traditionell finansförvaltare för att handla åt dig sägs kosta upp till 20 % av den avkastning som genereras av roboten. Dessutom tar de flesta finansiella rådgivare en förhandsavgift på 2 % av alla intäkter.

Är Infinity App en bluff?

Vi genomförde en grundlig undersökning av Infinity App och fastställde att det med största sannolikhet är legitimt. Nedan följer en sammanfattning av våra resultat av denna robot.

Eftersom den har skapat information om sina anslutna mäklare och har en tydlig marknadsstruktur fungerar Infinity App i fullständig öppenhet. Dessutom har bakgrunden till Infinity App partnermäklare kontrollerats, och de verkar vara välreglerade.

Användarna har gett Infinity App positiv feedback, vilket framgår av recensioner på TrustPilot och Forex Peace Army. Minst 96 procent av personkontrollerna hävdar att handel med Infinity App kan ge dig 1 500 dollar per dag. Denna bot kräver en minsta insättning på 250 USD. Som ett resultat är den tillgänglig för de flesta människor. En insättning på 250 dollar sägs vara tillräckligt för att skapa en bra genomsnittlig vinst.

 

button

Komma igång med Infinity-appen

Osäkerheten kring BTC har nått en rekordhög nivå, och handlare inom Infinity App rapporterar att de gör stora vinster. De steg som beskrivs nedan bör hjälpa dig att komma igång med Infinity App.

Registrera

Alla har tillgång till Infinity App. Du behöver bara registrera dig för den här robotens tjänster. För att använda den här roboten måste alla nya användare verifiera sin personliga information.

Även om verifieringssystemet kan ta nästan en timme, kan du överföra pengar och handla medan din information behandlas. För att verifiera dina kontaktuppgifter kommer du att bli ombedd att bekräfta en länk som skickas via e-post och en kod som skickas via SMS. Kontaktinformationen verifieras i realtid.

Gör en minimiinvestering

För att kunna använda Infinity App web-trader måste du först fylla på ditt handelskonto med minst 250 USD. Därefter är betal-/kreditkort, banköverföringar, Skrill, WebMoney, Neteller och bitcoin alla acceptabla insättningsmetoder.

Infinity App eller dess associerade mäklare tar inte ut några insättningsavgifter. Dessutom reflekteras insättningar som görs med betal- och kreditkort, banköverföringar och e-plånböcker omedelbart på ditt kontantkonto. Insättningar med kryptobetalningar kan ta upp till 10 minuter innan de visas på ditt konto.

För att hjälpa dig att öva innan du går live erbjuder Infinity App ett utmärkt demohandelskonto. Demohandel hjälper dig att undvika att göra misstag vid handel i realtid genom att simulera en riktig handelsupplevelse.

Livehandel

Stop Loss, Take Profit och Negative Balance Protection är alla riskhanteringsfunktioner som ingår i Infinity App.

Negative Balance Protection hindrar ditt konto från att gå i rött. Tänk dock på att algoritmen handlar i ett förhållande på upp till 5000:1, så ett enda misslyckat drag kan resultera i massiva förluster.

button

Funktioner i Infinity App

Här är några av de viktigaste punkterna som kom upp under denna Infinity App granskning. Detta är utan tvekan en av de bästa automatiska kryptohandelsplattformarna som för närvarande finns på marknaden.

Infinity App är en blixtsnabb plattform för handel med kryptovalutor.

Infinity App kan ge dig en automatisk kryptohandelsteknik som kan användas för att tjäna mer pengar från marknaden varje dag. Handelsroboten är snabb och exakt. Infinity App handelsrobotens prestanda har bedömts till 98 procent på grund av dess överlägsenhet.

Crypt Group är en säker plattform för kryptohandel.

Det är omöjligt för plattformen för kryptohandel att bli attackerad. De kontanter som kunderna sätter in, liksom deras vinster, är alltid säkra på webbplatsen. Handelsplattformen Crytpo Group är legitim, och vem som helst kan använda den utan att oroa sig för att deras pengar är skyddade.

Det är enkelt att använda Infinity-appen

Handelsplattformen Infinity App har inga komplicerade funktioner. Den är otroligt enkel att använda. Alla som har gjort affärer med Infinity App har sagt detta i sina internetinlägg. Det är omöjligt för den breda befolkningen att ta fel. Detta är också en försäljningsfaktor för ägarna av Infinity App, som inte har skyggat för att berätta för allmänheten hur de kan handla med Infinity App.

Laserprecisa prestanda

Infinity App visade sig vara riktigt tillförlitlig. Eftersom vi kan lova omedelbara intäkter vet vi att den här applikationen är mycket lovande. Många personer har gett positiv feedback på nätet och hävdar att de har gjort betydande vinster under sin första vecka av handel.

Infinity App handelsapplikationens algoritm är extremt smart, och den kan hämta data från kryptovalutamarknader och globala finansiella nyheter i realtid.

button

Slutsats

Vår personal har fastställt att handelsprogrammet Infinity App är en säker, pålitlig och effektiv handelsprogramvara med potentiella användare med höga vinster.

Enligt vår åsikt är den helt transparent och ger både nybörjare och erfarna användare all den vägledning de behöver för att lyckas i kryptovalutaindustrin. Dessutom är demohandelsalternativet ganska imponerande eftersom det låter dig öva handel utan att investera några pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Yuanpay group Recension 2022: Är Yuanpay group en Bluff eller Inte?

Yuanpay group Recension 2022: Är Yuanpay group en Bluff eller Inte? Bitcoin har snabbt blivit en av de mest diskuterade och handlade tillgångarna på internet. Digitala pengar har också visat sig vara ett vanligt val idag. De har betraktats som en pengamaskin, där vissa intressenter har sett avkastningar på över […]
yuanpay group

Subscribe US Now