Red Dead Online: Prime Gaming-bonusar, erbjudanden och förmåner i april 2022

Mark Brown

Red Dead Online: SPECIAL TELEGRAM uppdragsmånad fram till 2 april 2022

Den här månaden på Red Dead Online, tyvärr fortfarande inga uppdateringar planerade, och Rockstar Games ger oss en ny speciell månad med bonusar för april, inklusive tredubbla belöningar i telegramuppdragen Hard Business och fördubblade intäkter i Call to Arms som nästan varje månad. Dessutom finns 4 kläder i begränsad upplaga på lager igen, och en ny outfit skapad av communityn i spelet är tillgänglig. På tal om Red Dead Online-communityt så kan det vara dags för Rockstar Games att lyssna på det och släppa nya uppdateringar, det kommer snart att vara ett år sedan den senaste släpptes.

Red Dead Online: Aprilbonus

Tredubbla intäkter i “Difficult Business” Telegramuppdrag

Under hela april i Red Dead Online erbjuder telegramuppdrag “Difficult Business” tredubbla belöningar i RDO$ och XP. Dessa telegramuppdrag skiljer sig från de andra, de är i hardcore-läge, så du kommer inte att ha målhjälp, dina fiender kommer att vara tuffare, men också mer exakta med sina skott och kommer inte att synas på din radar. 3 uppdrag föreslås, Döda och begravda, Helvetets förkylning och Västerns rättvisa.

Att delta :
Väska → Dokument → Telegram → Svåra affärer

Tredubblade vinster i rubrikserien

Showdown-lägen i serien erbjuder trippel RDO$ och XP under hela april månad i Red Dead Online. Här är programmet för spellägen för de kommande veckorna.

Från 5 till 11 april: Elimination Series (Extrem)Från 12 till 18 april: Fånga (extrem)Från 19 till 25 april: Övertagande (Extrem)Från 25 april till 2 maj: Shootout (extrem)

Att delta :
Interaktionsmeny → Snabbkoppling → Utvalda serier

Fördubblade intäkterna i Call to Arms Survivals

Banditer frodas nu för tiden i vilda västern och vill plundra olika städer. Skydda dem med dess invånare och överlev de 10 vågorna av allt mer våldsamma angrepp för att tjäna dubbla RDO$, XP, men också det vanliga guldgötet under hela april månad i Call to Arms-läget.

Att delta :
Satchel → Dokument → Telegram → Call to Arms

Dubbla intäkter från blodpengarmöjligheter

Uppdateringen av 3 Opportunity Missions in the Price of Blood är värda dubbla RDO$ och XP under hela månaden, bara för att påminna oss om att det snart är ett år sedan denna DLC släpptes och att det inte har gjorts några uppdateringar till Red Dead Online sedan dess.

Ytterligare bonusar

Slutför 7 dagliga utmaningar på en vecka för att ta emot den mönstrade gröna bandanaen. Dessutom, slutför alla telegramuppdrag den här månaden i Red Dead Online med en permanent fest för att få 5 gratis snabbresor. Utför också alla möjligheter den här månaden att ta emot 96 patroner av höghastighetsrevolverammunition och alla telegramuppdrag för att ta emot 48 expressammunition till våra gevär.

5-11 april: Slutför Stealth Eye-telegramuppdraget för att få 50 % rabatt på en stabil slot. 12-18 april: Slutför telegramuppdraget för framgångsrikt inbrott för att få en skattkarta. 19-25 april: Slutför eskorten framgångsrikt Telegram Mission för att få 30 % rabatt på jaktvagnen 25 april-2 maj: Slutför valfri New Employer Telegram Mission för att få mönstrad blå bandana.

GRATIS GEMENSKAPSKLÄNNING

Under hela april månad kan du plocka upp de olika delarna av denna outfit skapad av videografen Dare to Game gratis i Wheeler, Rawson & Co-katalogen.

Cayuga hattbrun bandanaBurgundy LancervästEnfärgad grön skjortaBruna stadshandskarGunslinger hölsterbälteBlå dubbbyxorBruna breda benvärmareBruna slitna repstövlarGilet Flores brun (kön kvinna)Grön stickad tröja (typ av man)

Red Dead Online: April-kampanjer

Nokota hästar

-30 %

från 130 RDO$16 lingots d’or beroende på klänning
från 91 RDO$12 lingots d’or beroende på klänning

Renrasiga arabiska hästar

-30 %

från 130 RDO$16 lingots d’or beroende på klänning
från 91 RDO$12 lingots d’or beroende på klänning

Amerikanska travhästar

-30 %

från 130 RDO$16 lingots d’or beroende på klänning
från 91 RDO$11 lingots d’or beroende på klänning

Alla kläder

-30 %

Alla vapen

-30 %

Benvärmare och Halvbenvärmare

-30 %

Ammunition för gevär och tomahawks

-50 %

Dessutom är fiskespö och pilbåge tillgänglig gratis för alla som är eller klarar nivå 10 i Red Dead Online den här veckan.

RETURNERING AV KLÄDER I LIMITED EDITION

Utvalda klädesplagg är tillbaka för köp på Wheeler, Rawson och Co. under en begränsad tid denna månad på Red Dead Online.

Folwell hatt150 RDO$Mönstrad bandana21,50 RDO$Eberhart kappa8 lingots d’orConcho byxor41,25 RDO$

Red Dead Online: Avantages Prime Gaming

Red Dead Online-spelare som kopplar sitt Rockstar Games Social Club-konto till Prime Gaming före den 3 maj kommer att få en belöning för ett par gratis utvalda stövlar, 50 % rabatt på Elephant Rifle-erbjudande och en belöning på 25 Capital-kuponger.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Max Payne 1 och 2 kommer att göras om av Remedy Entertainment

De två FÖRSTA Max Payne kommer att ha RÄTT till en remake Nattens överraskande tillkännagivande, Remedy Entertainment, som utvecklade de två första Max Paynes på uppdrag av Rockstar Games, kommer att göra om de ikoniska spelen Max Payne och Max Payne 2: The Fall of Max Payne under en ny […]

Subscribe US Now