GTA 5 utökat och förbättrat nu

Mark Brown

Dagen är här – Grand Theft Auto 5 Expanded & Enhanced är nu tillgänglig på PlayStation 5 och Xbox Series X|S med grafiska uppgraderingar, tekniska förbättringar och nytt innehåll som gör det mesta av den moderna hårdvaran. Tillgänglig digitalt från varje konsols respektive webbutiker, du kan ladda ner den nya upplevelsen just nu.

GTA 5:s nästa generationsport för med sig också den betydande förändringen att dela upp GTA Online till en fristående upplevelse. Genom att köpa utökat och förbättrat får du fortfarande tillgång online, men fans kan också köpa multiplayer-upplevelsen på egen hand för ett lägre pris. På PlayStation 5 är det gratis att behålla de kommande tre månaderna.

Förändringar inkluderar omfattande grafiska uppgraderingar, vilket gör det mesta av den starkare hårdvaran som finns tillgänglig med den nuvarande generationens konsoler. Med olika förinställningar för grafiska alternativ kan du välja vad som ska prioriteras – men även på prestandainställningen kommer spelet att se mycket snyggare ut än vad de tidigare versionerna gjorde. Texturer, effekter, rekvisitadensitet med mera har fått en fin skjuts.

Ett brett utbud av tekniska förbättringar ingår också i den här utgåvan, inklusive betydligt kortare laddningstider – vilket löser ett långvarigt problem med spelet – på båda plattformarna, uppslukande kontroller som använder DualSense- och Xbox-kontrollernas feedbacksystem och 3D-ljud.

GTA Online fick också en liten innehållsuppdatering med Haos Special Works, ett nytt tillägg till LS Car Meet-området. Detta är det första stycket av GTA Online-innehåll som är exklusivt för Expanded and Enhanced, och lägger till nya lopp, nya tidstest, fem nya fordon och ett brett utbud av kraftfulla nya uppgraderingar och anpassningar. Lås upp Haos specialverk genom att slutföra det första tidsspåret.

Spelare som fortsätter sin resa från den tidigare versionen av GTA Online genom att överföra sina karaktärer kommer också att få en gratis HSW-uppgraderad Karin S95, Dark Purple Pearl och Red Prismatic Pearl Chameleon Paints.

Både nya och gamla spelare kommer också att få tillgång till Career Builder, en ny funktion i GTA Online som är utformad för att hjälpa dig komma ikapp med 8 år av DLC genom att låta dig låsa upp ett företag direkt, och ge dig en startboost med kontanter, fordon och andra bekvämligheter.

Hoppa in i GTA 5 och Online på PlayStation 5 och Xbox Series X|S nu.

Next Post

John David McAfee hittades död i ett fängelse i Barcelona

Som bekräftats av fängelsekällor har John David McAfee, den nordamerikanske miljardären skaparen av antiviruset som bär hans namn, hittats död i sin cell i Brians 2 fängelse (Barcelona). Justitiedepartementet utreder dödsorsakerna, men allt tyder på att han kunde ha begått självmord. Han var 75 år gammal och hade suttit i […]

Subscribe US Now