Grand Theft Auto Trilogy lanseras i Epic Games Store till halva priset

admin

Grand Theft Auto: The Trilogy är äntligen tillgänglig att köpa och ladda ner från Epic Games Store. Det bästa är att de är tillgängliga till ett kraftigt rabatterat pris.

Till halva priset är GTA Trilogy åtminstone värt att ta med en flygblad om du köper den från Epic Games Store.

Grand Theft Auto Trilogy lanseras på Epic Games Store till halva priset

Det mycket kontroversiella trilogipaketet är för närvarande listat med 50 % rabatt fram till den 23 februari. Men om du dömer efter dess tillstånd på Steam, som har fått flera omgångar av fixar från Grove Street Games, tvivlar vi starkt på att det kommer att spela bättre. Om det är någon tröst så kostar det halva originalpriset och du får fortfarande tre av de bästa spelen från PS2-eran av spel. Det värsta scenariot är att spelet kommer att krascha på dig då och då, men det kommer inte att vara tillräckligt ofta för att förringa spelupplevelsen.

Grand Theft Auto Trilogy-remastern släpptes ursprungligen för två år sedan men de var exklusiva för Rockstar Games digitala skyltfönster tills nyligen.

Man tror att Rockstar från början hade andra planer innan lanseringen av GTA-trilogin. Men den efterföljande motreaktionen tvingade Rockstar att pivotera och släppa oanmälda projekt som en remaster av GTA 4 och Red Dead Redemption. Tyvärr kommer vi aldrig att veta om Rockstar verkligen hade för avsikt att arbeta på nämnda remasters eller om de bara är grundlösa rykten.

Det är svårt att bedöma hur bra GTA-trilogin spelar nu eftersom människor verkar ha väldigt olika erfarenheter.

För tillfället är Rockstar all-in på utvecklingen av GTA 6, så vi kommer förmodligen inte att höra om något spel som studion jobbar på förrän det är ute.

Next Post

Temalåten för GTA 6 kanske gömmer sig i GTA Online

Arkadspelen Race och Chase har funnits i Grand Theft Auto Online länge. Det var dock inte förrän nyligen som fansen började plocka upp något intressant som finns i en av spelets 80-talsinspirerade arkadracers. Närmare bestämt nivåerna “LS Nights” och “Vice Lights” i arkadspelet Race and Chase. Det skulle vara fantastiskt […]

Subscribe US Now