GTA 5 och GTA Online Next-Gen: Allt om Remasters, spara överföringar, grafikinställningar, exklusivt innehåll

Mark Brown

GTA5 och GTA Online kommer till PlayStation 5 och Xbox Series X|S den 15 mars, och för det actionfyllda storfilmsäventyret och den dynamiska, ständigt föränderliga världen av GTA Online till nästa generations konsoler med värdförbättringar.

Dessa nya versioner av GTA V och GTA Online introducerar förstklassig PC-bild till konsolupplevelsen med nya grafiklägen som erbjuder upp till 4K-upplösning, bildhastighet upp till 60 bilder per sekund, förbättrad texturkvalitet, HDR-alternativ och strålspårning, samt användning av tekniska framsteg med konsol-SSD:er för snabbare laddningstider, uppslukande 3D-ljud, stöd för specifika funktioner hos PS5, med haptisk feedback från kontrollern.

GTA 5 PS5 och Xbox Series X|S

Upplev de sammanflätade berättelserna om Franklin, Michael och Trevor genom den soliga metropolen Los Santos och dess landsbygd i Blaine County, mer detaljerat än någonsin med fantastiska nya nivåer av visuella detaljer.

Välj mellan en av tre nya detaljerade grafikinställningar för att skräddarsy din spelupplevelse till det som betyder mest för dig. Fidelity-läget är inställt för högsta visuella kvalitet och riktar sig till 30 FPS. I det här läget stöder PlayStation 5 och Xbox Series X inbyggd 4K-upplösning (3840p x 2160p) med ray tracing aktiverad, medan Xbox Series S stöder 4K Upscale-upplösning. Prestandaläget är inställt för den mest responsiva spelupplevelsen och siktar på 60 bilder per sekund. I det här läget stöder PlayStation 5 och Xbox Series X 4K Upscale-upplösning medan Xbox Series S stöder 1080p-upplösning. PlayStation 5 och Xbox Series X har dessutom Performance RT Mode, en hybrid av Fidelity- och Performance-lägen som stöder 4K-uppskalningsupplösning med strålspårning och inriktning på 60 FPS.

Dessa nya versioner erbjuder också allmänna förbättringar, inklusive snabbare laddningstider, ökad befolkning och variation av trafik, ökad vegetationstäthet, förbättrad ljuskvalitet i skuggor, reflektioner och i vattnet, såväl som i andra element. Dessutom förbättrad kantutjämning, rörelseoskärpa, nya mycket detaljerade explosioner, brand och mer.

Det finns också nya nivåer av lyhördhet med haptisk feedback och dynamiskt motstånd via PlayStation 5:s DualSense trådlösa handkontroll adaptiva triggers, vilket ger nya sensationer till vädereffekter, riktningsskador, ojämna vägytor, explosioner Och mycket mer. Plattformsspecifika funktioner inkluderar även uppslukande ljud med Tempest 3D Audio på PlayStation 5 och Spatial Audio på Xbox Series X|S.

GTA Online PS5 och Xbox Series X|S

Den massiva, oöverträffade GTA Online-upplevelsen, med över 8 år av oöverträffade speltillägg levererade genom över 40 unika uppdateringar, kommer att fortsätta att utvecklas med kraften från PlayStation 5 och Xbox Series X|S. Denna nästa generation av GTA Online inkluderar en rad nya fordon och ett nytt tillägg till LS Auto Show, den Haos specialverk.

Haos Special Works inkluderar klassens bästa fordonsuppgraderingar, en ny tävlingsklass med specialmodifierade fordon och en veckovis rotation av Haos Special Works Time Trials, samt ett premiumprov, där du kan köra dessa nyligen modifierade fordon för gratis (förmodligen som fordonen som ska testas varje vecka på LS autoshow).

Jag inbjuder dig att läsa vår analys av de nya fordonen som vi publicerade för några veckor sedan här.

Förutom att vara inkluderad i GTAV kommer GTA Online också att vara tillgängligt för första gången som ett fristående spel för PS5 och Xbox Series X|S. Dessutom, under de första tre månaderna efter lanseringen, GTA Online kommer att vara tillgängligt att ladda ner och behålla spellicensen gratis på endast PS5 för alla som laddar ner det.

Och nya spelare kan behöva mer än en pistol i bältesremmen för att överleva Los Santos, så vi introducerar en ny karriärbyggande funktion, designad uttryckligen för personer som är nya i spelet, men också alla som vill återställa sin karaktär och få en nystart i GTA Online för att få lite introlängd i den kriminella undervärlden i södra San Andreas. Med det här systemet får du ett oväntat pris på 4 miljoner GTA gratis på viktiga inköp, inklusive affärsfastigheter, fordon och vapen, liknande Criminal Enterprise Entry Pack.

Dessutom har GTA Online för PS5 och Xbox Series X|S ett sortiment av nya förbättringar av livskvalitet, inklusive en intro och ny handledning utformad för de som precis har börjat med spelet, en ny front-end huvudmeny som låter dig Hoppa direkt till Freemode, Heists, Races, Adversary Modes, det senaste veckoinnehållet och mer.

ÖVERFÖRING säkerhetskopiering från GTA Online och GTA 5

PS4- och Xbox One-spelare kommer att kunna överföra både deras berättelseframsteg från GTA 5 och deras nuvarande GTA Online-progressioner till PS5 eller Xbox Series X|S.

Från och med idag kan spelare börja överföra sina framsteg i Story Mode genom att ladda upp en spara till Rockstar Games Social Club. För att påbörja denna process, starta GTAV och navigera till fliken Spel från pausmenyn. Därifrån väljer du alternativet Ladda ner spelspara Observera att du bara kan lagra ett spelsparande per plattform åt gången och sparade filer kommer att förbli tillgängliga för nedladdning på nya konsoler i 90 dagar.

Spelare med ett Rockstar Games Social Club-konto kommer också att kunna migrera sina karaktärsframsteg från GTA Online till PS5 eller Xbox Series X|S den 15 mars efter att ha laddat spelet till en av dessa nya konsoler. Denna migrering inkluderar alla skapade karaktärer, GTA$, progression, statistik, fordon, egenskaper, vapen, kläder och aktiviteter.

Det är därför möjligt att överföra vår GTA Online-spara från en PS4 till en Xbox-serie och vice versa. Å andra sidan kan köpta Shark Cards endast överföras till konsoler från samma tillverkare. När det gäller surt förvärvade pengar, inga problem, pengarna kommer fortfarande att finnas där om vi överför våra framsteg från en Xbox One till en PS5 till exempel.

Grand Theft Auto V och Grand Theft Auto Online kommer att finnas tillgängliga digitalt 15 mars i respektive konsolbutiker, med förköp och förnedladdning från och med 8 mars. För de fysiska versionerna kommer de i april.

Källa: Rockstar Games

Next Post

WhatsApp kommer att tillämpa nolltolerans mot tredjepartsapplikationer och du kan förlora ditt konto

Det sociala nätverket för snabbmeddelanden WhatsApp har en nolltoleranspolicy mot tredjepartsapplikationer för att få tillgång till sin tjänst och de som använder den här typen av applikationer som ändrar tjänstens funktion riskerar att förlora sitt konto. Som meddelats i ett uttalande på sin webbplats, i en första fas kommer kontona […]

Subscribe US Now