Red Dead Online: Augusti bonusar och försäljningar

admin

Augusti samlarmånad på Red Dead Online

Under denna månad i Red Dead Online erbjuder Rockstar Games bonusar i rollen som samlare och i utförandet av uppdrag i utforskningsläge i synnerhet. Dessutom finns en ny communityoutfit tillgänglig, liksom Prime Gaming-kampanjer och förmåner. Alla dessa förmåner är tillgängliga i Red Dead Online från 2 augusti till 5 september 2022.

Som en påminnelse är ingen uppdatering planerad för Red Dead Online i år, utvecklingsteamen fokuserar nu på GTA 6, men litet innehåll baserat på befintligt innehåll, inklusive nya konfrontationslägeskartor. , men även telegramuppdrag kommer i år.

Bonus i Red Dead Online

Resultatet fördubblades i samlingsförsäljningen

Under hela augusti månad kommer försäljningen av kompletta uppsättningar föremål från samlarrollen till Madame Nazar att ge dubbla RDO$ och XP, det räcker för att svämma över våra plånböcker, utan att ha möjlighet att spendera dem…

Olika bonusar för samlarrollen

Alla med Collector-rollen som loggar in på Red Dead Online den här månaden kommer att få en Collector’s Treasure Map, som visar var de mynt som ska samlas in. De som slutför 1 daglig utmaning under 5 dagar i följd av denna specifika roll, kommer att få 30 % rabatt på en nybörjare eller lovande föremål i samlarrollen, och ytterligare 40 % rabatt för ett etablerat eller framstående föremål för att slutföra en utmaning i 10 dagar på rad. Det är också möjligt att erbjudas av Rockstar Games en skattkarta över tarotkorten för deltagande i ett gratislägessamlarevenemang under augusti månad. Dessutom kommer Madame Nazars veckovisa insamlingsförsäljning att ge dig följande bonusar:

2 till 8 augusti : interaktionen “Skjut i luften”9 till 15 augusti : ett par Griffith leggings16 till 22 augusti : ett par skyttehandskar23 till 29 augusti : en Eberhart-rockFrån 30 augusti till 5 september : interaktionen “Kom hit”.

Dessutom kan du hitta ett fossil varje vecka i månaden för att få 42 ammunition till brandgevär

Dubbla inkomster i ett land av möjligheter uppdrag

Under hela augusti månad belönas att slutföra uppdrag i A Land of Opportunity dubbla de vanliga RDO$ och XP. Det här är berättelseuppdragen från Red Dead Online, där du måste hjälpa änkan Jessica LeClerk att hämnas sin bortgångne make.

Dubbla intäkter i Free Roam-uppdrag

Träffa bekanta ansikten som du har sett i Red Dead Redemption 2 som Sadie Adler. Genom att slutföra de erbjudna uppdragen får du dubbla RDO$, guldtackor och XP till alla som accepterar uppdragen som visas i orange på din karta i utforskningsläge.

Resultatet fördubblades i The Docks Contract

Avsluta smugglingsnätverket från bryggorna i Saint Denis i The Dock Contract. Du kommer inte bara att tjäna dubbla RDO$ och XP, utan också hitta mer kapital än vanligt, både i fickorna på dina döda fiender och i kistorna.

Utför dessutom ett blodpristillfälle varje vecka denna månad för att få 8 explosiva pilar.

Dubbla intäkter i möjligheten “Ember of the East”.

Segel mot gruvstaden Annesburg, ställ in dig och hitta ett sätt att stjäla glöden från öst, innan denna majestätiska rubin ger ära till senator Ricard under den stora mässan. Som belöning kommer fredlösa tjäna dubbla RDO$, guld och XP.

Utvalda serier för denna augusti månad

2 till 8 augusti : Extreme pro serie 29 till 15 augusti : Pilbåge-serien16 till 22 augusti : Extreme Team Weapon Rush23 till 29 augusti : Blackwater SeriesFrån 30 augusti till 5 september : Extreme pro serie 3

Ny communityoutfit för Red Dead Online

Som varje månad i Red Dead Online sedan januari, lyfter Rockstar Games fram en outfit skapad av communityn att hämta gratis från en skräddare. För denna augusti månad är det en estetisk outfit skapad av användaren ThisIsJuicyFruit som råkar återskapas i spelet.

Tracker’s HatKnytscarfKamgarnrock i ull (manligt kön) eller Hartell höstjacka (kvinnligt kön)Cardigan i kashmirVanlig skjorta (manligt kön) eller Iniesta blus (kvinnligt kön)Korsade remmarAgency hölsterbälteQuiltade ridbyxorFinskor (typ av man) eller bondstövlar (kön kvinna)

Månadens erbjudanden i Red Dead Online

Dynamiter, brandflaskor, yxor och tomahawks

-50 %

Gevärammunition

-50 %

Springfield och Bolt Action Rifle

-40 %

Marinens revolver

-30 %

Metalldetektor

-40 %

Kvalitetssamlarväska och kikare

-35 %

Samlarkläder

-30 %

mustang hästar

-30 %

Dessutom, medan du handlar, se till att kolla in Irwin Coat and Forest Mitts, tillbaka på hyllorna och i katalogen under en begränsad tid.

Prime Gaming Perks i Red Dead Online

Red Dead Online-spelare som länkar sina Rockstar Social Club- och Prime Gaming-konton före den 5 september kommer att få 5 guldtackor, plus 5 guldtackor rabatt på Collector’s Bag, plus en outfit, Redington (feminint kön) eller Zacatecas (manligt kön).

Källa: Rockstar Games

Next Post

Fantastiska Javascript-spelkällkoder gratis

I den här artikeln kommer vi att dela koden för att göra enkla spel med programmeringsspråket Javascript. Spelkoden kan senare vara ditt referensmaterial för att göra andra enkla spel. Innan du fortsätter vet du redan vad som är javascript-programmering?, om du inte vet ännu, läs den korta sammanfattningen nedan. Förstå […]

Subscribe US Now