Fansen reagerar på Rockstar Games senaste GTA 6-tease

admin

Rockstar Games kan inte göra något fel, förutom, ja, enstaka fall. De älskade videospelsutvecklarna befann sig nyligen i ett sällsynt fall av att vara osams med sina fans för den senaste raden av retanden kring Grand Theft Auto 6.

Rockstar Games och Take-Two Interactive kanske vill ge fansen något att få dem över tills GTA 6 är redo att avslöjas.

Vissa fans uttrycker sitt missnöje med att Rockstar och Take-Two Interactive vägrar att avslöja mer om GTA 6 efter att dess existens officiellt bekräftades förra året, och det faktum att det läckte ut i september.

Du kan dock inte förneka att företagets taktik är effektiv för att bygga upp förväntan.

Trots den relativa bristen på information om sitt största projekt för tillfället, fortsätter Rockstar att hålla sina fans engagerade och investerade i franchisen. Buzzet kring det nya GTA-spelet är fortfarande på en rekordnivå, vilket förmodligen är anledningen till att vi inte kommer att se Rockstar sluta reta (och kanske trolla) fans någon gång snart.

Naturligtvis är förhoppningen att Rockstar ska kasta publiken ett ben och ge dem något.

För nu måste fansen nöja sig med information som den senaste intervjun med röstskådespelaren till Trevor Philips.

De äldre GTA-spelen är fortfarande mycket roliga att spela om du verkligen är ute efter att repa det som kliar i GTA.

Om du längtar efter en GTA-fix förblir Grand Theft Auto V lika övertygande som någonsin. Sedan, när du har spelat igenom GTA 5 (igen), kan du kolla in GTA Online. Äntligen är GTA Remastered Trilogy nu tillgänglig på både Steam och Epic Games Store. Det är inte exakt felfritt än och kommer förmodligen aldrig att vara det, men det är i ett mycket bättre skick idag än någonsin tidigare.

Next Post

Varför ska vi inte använda färgen svart?

Idag är det allt vanligare att sidor har möjlighet att sätta dem i mörkt läge, eller direkt basera sin estetik på svarta eller högkontrastfärger, men de allra flesta människor fortsätter att använda rena färger för att implementera denna typ av stilar till din webb. Med ren […]

Subscribe US Now