GTA 6: Rockstar Games tillkännager officiellt arbete med spelet

Mark Brown

GTA 6 börjar peka på nässpetsen

GTA 6 är väl under utveckling, det är vad Rockstar Games just har meddelat utan att uttryckligen namnge det genom att officiellt meddela att de jobbar på nästa avsnitt i GTA-sagan och att studion var ivriga att berätta mer.

Med GTAVs oöverträffade livslängd vet vi att många av er har frågor angående nästa titel i Grand Theft Auto-serien. Med varje nytt projekt vi tar oss an är vårt mål alltid att gå längre än vad vi tidigare har gjort. Vi är också glada över att kunna meddela att nästa revolutionerande del i Grand Theft Auto-serien är aktivt under utveckling. Vi ser fram emot att dela mer information med dig när vi är redo.

För nu är Rockstar Games ännu inte redo att officiellt tillkännage GTA 6, men spelet är i ett avancerat tillstånd av utveckling, vilket betyder att spelet närmar sig slutet av sin utveckling. Vi kan börja hoppas på ett officiellt tillkännagivande av spelet i slutet av året, bara för att lämna fältet öppet för Remasters of GTA5 och GTA Online som kommer att släppas den 15 mars på PS5 och Xbox Series.

GTA 6: POTENTIELL Utgivningsdatum

När det gäller releasedatum, baserat på tidigare releaser av Rockstar Games-spel, kan vi förvänta oss att spela dem på konsolen 2 år efter det officiella tillkännagivandet av GTA 6, detta inkluderar det vanliga uppskjutandet av releasen. Du ska veta att en stor del av Rockstar Games spel har skjutits upp så att kvaliteten finns där, för att undvika Cyberpunk 2077-effekten (jag ser dig komma med GTA-trilogin). Dessutom distansarbetar Rockstar Games-anställda för närvarande på grund av Covid-19, detta måste nödvändigtvis bromsa utvecklingen av GTA 6 lite och potentiellt försena releasedatumet. Arbetsförhållandena förbättrades också avsevärt i Rockstar Games-studior efter lanseringen av Red Dead Redemption 2 2018 med kontroversen att vissa människor arbetade hundra timmar i veckan för att avsluta spelet i tid. Rockstar Games föredrog att nödvändigtvis skjuta upp spelet snarare än att upprepa spelet samma misstag om spelet inte är klart ännu när lanseringen av GTA6 närmar sig.

Vi kan därför hoppas på en release på PS5 och Xbox Series runt 2024, och med lite optimism i slutet av 2023 om spelet inte skjuts upp. När det gäller PC-versionen är det ganska troligt att spelet kommer att släppas senare på denna plattform.

Källa: Rockstar Games

Next Post

TikTok raderar 7 miljoner konton för att tillhöra barn under 13 år

Enligt den senaste transparensrapporten som genomfördes av den sociala nätverkstjänsten för att dela videor som ägs av det kinesiska företaget ByteDance, TikTok, skulle totalt drygt 7 200 000 konton ha raderats för att de misstänktes tillhöra minderåriga. tillåtna endast i de tre första årets månader. Företaget förklarar i rapporten att […]

Subscribe US Now