GTA Online: GTA+ Prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer i september

admin

Från 1 till 28 september 2022

Under september månad i GTA Online kan medlemmar med den valfria GTA+-prenumerationen på Xbox Series X|S och PS5 njuta av ytterligare fördelar inom temat cyklister. Försäljning på produktionsplats ger mer pengar och en av motorcykelklubbarna som krävs för att komma igång erbjuds. När det gäller månadens gratisbil så är det den helt nya Declasse Vigero ZX som är gratis att hämta, liksom dess HSW-uppgradering. Som en påminnelse är GTA+ ett valfritt abonnemang som låter dig få ytterligare förmåner på Xbox Series X|S och PS5 för 5€ 99/månad, som kan sägas upp när som helst.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

Fri bil: Declasse Vigero ZX

Tillgänglig från och med idag i GTA Online, Declasse Vigero ZX och dess HSW-uppgradering är tillgängliga gratis för GTA+-medlemmar, för bilen måste du hämta den på Southern San Andreas Super Autos, och uppgraderingen måste du utrusta den på Haos Special Works i LS autoshow. Normalt säljs denna bil till ett pris av 1.947.000 GTA$ och dess förbättring 385.000 GTA$.

Exklusiv design för Declasse Vigero ZX

Två exklusiva och gratis mönster kan appliceras på Declasse Vigero ZX från HSW-garaget. Namnen på mönstren Pilote Cattana och E99.

Gratis byggnad: Vespucci Beach Motorcycle Club

Behöver du komma in i motorcykelbranschen eller vill du bara flytta? Vespucci Beach Biker Club på legendariska Los Santos Beach är tillgänglig gratis istället för GTA $395 000. Dessutom kan motorcykelverkstaden för att skräddarsy våra 2 hjul läggas till gratis i alla motorcyklisters huvudkontor, normalt säljs den för 530 000 GTA$. Allt kan hämtas på Maze Bank Foreclosures webbplats.

Dubbel GTA$ i Survival Trials

Det ser ut som att du har förbannat fel person och de är efter dig, ta skydd och försök att överleva de ändlösa vågorna av fiender som anländer tyngre beväpnade med varje våg för att eliminera dig. Oavsett om du överlever alla 10 vågorna i den klassiska versionen, eller i den oändliga vågversionen till döden, tjäna dubbla GTA$ i dessa 7 Survival Trials under hela månaden i GTA Online.

Att delta :
Pausmeny → Online → Snabbanslutning / Aktiviteter → Spelaktivitet → Skapad av Rockstar → Survival Trials

Extra 50 % bonus i bikerförsäljning

Inga problem med plantering under hela september, det finns till och med stor efterfrågan, denna månad tar motorcykelproduktionsplatser in ytterligare 50 % bonus i GTA$ och RP. Detta inkluderar platser där cannabis, kokain, meth, förfalskade sedlar och falska papper tillverkas. Dessutom, för att göra mer vinst, är inköp av råvaror till försäljning till -75%. De andra bikeraktiviteterna ger också en bonus på 50 % (cykelkontrakt, fylla på baren och leverera motorcyklar till kunderna).

Exklusiva kläder

Logga in på GTA Online under månaden för att låsa upp det stora vita dubbade armbandet, Graffiti Biker Jacket och Graffiti Bigness Helmet i din garderob.

Förmåner för motorcykelklubbar och VD:ar

Färdigheter och fordonsleveranser reserverade för VD:ar och motorcykelklubbar från interaktionsmenyn är gratis denna september månad.

Dessutom är alla tatueringar gratis och du får 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Rockstar kanske retar GTA 6 i nya GTA Online-tröjor

Grand Theft Auto Online är Rockstar Games lyckliga olycka. Efter en misslyckad lansering återhämtade sig GTA Online och har blivit en av de mest lönsamma satsningarna inom spel idag. Men det verkar som att GTA Online också kan vara där Rockstar släpper tips om nästa Grand Theft Auto-spel. Om detta […]

Subscribe US Now