Den remastrade GTA-trilogin kommer snart till Epic Games Store

admin

Få spel definierar 2000-talets era av spel mer än Rockstar Games treenighet av klassiker, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas. Så när Rockstar Games bekräftade att alla tre kommer att återsläppas och remastras på moderna plattformar under en ny titel, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, kunde fansen knappt hålla tillbaka sin spänning. Men vad som var tänkt att vara en glädjefylld lansering var nedsänkt av problem som ännu inte har lösts mer än ett år senare.

Remastrad Gta Trilogy Epic Games Store snartGrand Theft Auto: San Andreas anses av många som det bästa GTA-spelet.

Den remastrade GTA-trilogin kommer snart till Epic Games Store

Med det sagt skulle de flesta GTA-fans inte älska något mer än att spela OG GTA-spelen utan att behöva köpa dem exklusivt från Rockstar Store.

Nu, enligt en betrodd insider, behöver fansen inte vänta för länge för att göra just det.

Billbill-kun, en Twitter-användare som korrekt har läckt information om PlayStation Plus i över ett år, hävdar att Rockstar kommer att släppa den remastrade GTA-trilogin den 19 januari klockan 16:00 UTC och sälja paketet för 50 % rabatt för första gången sju dagar.

Samma källa kunde inte riktigt bekräfta en Steam-släpp, men vi kan bara anta att den också kommer till Valves digitala speldistributionsplattform om inte Epic Games betalade en rejäl summa för exklusivitet.

Remastrad Gta Trilogy Epic Games Store snartDet är synd att Rockstar enligt uppgift var tvungen att avbryta sina planer på att remastra Red Dead Redemption och GTA 4 på grund av det negativa mottagandet av GTA Trilogy.

Varje spel som ingår i den remastrade GTA-trilogin är inte nytt för kontroverser. Det ansiktslyftade paketet gav dock de klassiska GTA-spelen den sortens ryktbarhet Rockstar förmodligen skulle vilja undvika till varje pris. Varje spel hittades full av buggar och problem. Vi fick senare reda på att Rockstar pantade projektet till Grove Street Games, vilket kan förklara bristen på polering.

Det är oklart om att göra GTA Definitive Edition-trilogin tillgänglig på Steam och Epic Games Store kommer att få den att fungera bättre, men det skulle förmodligen inte skada.

Next Post

GTA Online: Januari GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

Inget för otroligt för GTA +-förmånerna för denna januari månad, bonusarna och gratisbilen är ingen överraskning i temat för dagens nyheter i GTA Online, med i synnerhet ytterligare belöningar i de nya uppdragen, såväl som möjlighet att köpa den berömda taxin gratis. Som en påminnelse är GTA+-prenumerationen valfri, endast tillgänglig […]

Subscribe US Now