GTA Online: Januari GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

Inget för otroligt för GTA +-förmånerna för denna januari månad, bonusarna och gratisbilen är ingen överraskning i temat för dagens nyheter i GTA Online, med i synnerhet ytterligare belöningar i de nya uppdragen, såväl som möjlighet att köpa den berömda taxin gratis.

Som en påminnelse är GTA+-prenumerationen valfri, endast tillgänglig på PS5 och Xbox Series X|S-konsoler till ett pris av 5,99 €/månad.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder Rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

Fyrdubbel intäkt i speciella fordonstävlingar

Medan spelare utan GTA+-prenumeration får en enkel dubbelbonus den här veckan, kommer de som har prenumerationen att sätta fart på saker och ting den här månaden, med fyrdubbla belöningar i GTA$ och RP i alla stuntlopp som är reserverade för specialfordon.

Dubbla inkomster i taxiuppdrag

De helt nya taxiuppdragen som finns tillgängliga idag tjänar dubbla GTA$ och RP för alla som sätter sig bakom ratten för att släppa av destinationssökande över hela kartan. Å andra sidan, förvänta dig inte att bli den nye Bernard Arnault med dessa uppdrag, de är mer avsedda att få oss att gå tillbaka till barndomen i den gamla GTA, än att ge oss förmögenhet.

Gratis labb för MTL Brickade 6×6

När du har slutfört den första delen av First Dose-uppdragen kommer du att kunna köpa Acid Lab ombord på MTL Brickade 6×6-fordonet gratis.

Gratis taxi

Taxi är gratis att hämta från Warstock Cache & Carry för GTA+-medlemmar under denna månad i GTA Online, normalt säljs denna bil för GTA$650,000 eller GTA$487,500.

Dessutom kan medlemmar passera resan gratis när de använder en taxi som passagerare. Ta fram telefonen och ring taxibolaget för att dra nytta av den, det gör det enkelt att snabbt ta sig runt i Los Santos och omgivande områden.

Dykare bonus

Drycker i barerna är också gratis, liksom anordnandet av fester på Pethouse of the Diamond Casino. Dessutom kan kniven och basebollträet utrustas gratis i Trippy-tonen och det är möjligt att begära Havok-helikoptern gratis i VD-förmånerna.

Låsbara kläder

GTA+-prenumeranter får den exklusiva t-shirten Yety och Year of the Bunny gratis i sina garderober, samt den även exklusiva Painted Bunny Mask, som skiljer sig något från den som delas ut till alla denna vecka.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 19 januari

Taxibolaget är tillgängligt i GTA Online, liksom en ny vecka med bonusar och kampanjer Bonusar och kampanjer för veckan 19 till 25 januari 2023 Ett antal personer har väntat på det sedan tillkännagivandet i december förra året, Taxi Company är äntligen tillgängligt i GTA Online, med tillgången för köp av […]

Subscribe US Now