Farming Simulator 22 ratt: De bästa rattarna för PC, PS5, PS4 & Xbox

admin

Som virtuell bonde ger Farming Simulator 22 dig en komplex simulering som blir desto mer realistisk om du använder rätt rattar, växlar, pedaler och/eller sidopaneler. Nu ger vi dig rekommendationer för rätt ratt i alla prisklasser och en översikt över alla kringutrustningar som stöds.

Som virtuell bonde ger Farming Simulator 22 dig en komplex simulering som blir desto mer realistisk om du använder lämpliga rattar, växlar, pedaler och/eller sidopaneler. Nu ger vi dig rekommendationer för rätt ratt i alla prisklasser och en översikt över alla kringutrustningar som stöds.

När det kommer till att välja rätt ratt i LS 22 bör du framför allt fokusera på komforten. Jordbearbetningen och fältarbetet samt skötseln av dina djur kan ibland ta många timmar. Tangentbordet och musen är inte nödvändigtvis det bästa valet på lång sikt för de många handrörelser som är nödvändiga på din gård.

Farming Simulator 22 ratt

Vi vill därför ge dig rekommendationer för rattar, pedaler, sidopaneler och andra medel för fordonskontroll i LS 22. Vi kommer att presentera dig för vad vi anser vara den bästa utrustningen för PC, PS5, PS4 och Xbox i alla prisklasser.

Den bästa ratten (Logitech G Saitek Farm Sim Controller)

Du får det bästa allsidiga bekymmersfria paketet när du styr fordonet med Logitech G Saitek Farm Sim Controller. Denna uppsättning bestående av ratt farming simulator, kontrollkonsol, gas- och bromspedaler är speciellt utvecklad av Logitech för Farming Simulator 19, men fungerar givetvis även i LS 22. Följande egenskaper sticker ut särskilt:

Hög kompatibilitet och enkel installation för gårdsimulatorer. Styrområde på 900 grader tillåter de mest exakta styrrörelserna. Ratten har integrerade analoga spakar. Om du inte kör, utan springer, kan du röra dig och se dig omkring bekvämt och behöver inte använda musen. Har farthållare för hastighetskontroll. Totalt 37 knappar kan tilldelas olika funktioner. Detta ger dig full kontroll på din gård.

Man kan förresten även köpa manöverkonsolen individuellt om man redan har ratt och gaspedal.

Bästa ratten i mellansegmentet (Logitech G920)

Även om Logitech G920 främst är en ratt för racingspel, är den också en av de mest populära rattarna i lantbrukssimulatorer. Den består av en ratt och pedaler och har en hög nivå av komfort och utmärkt utförande. Som tillval kan den även köpas i bunt med växlar.

Styrområdet på 900 grader kan valfritt reduceras till dina önskemål och är idealiskt för att styra skördemaskiner och traktorer. Detsamma gäller force feedback, som du också kan försvaga om denna realism inte är så viktig för dig.

Pedalerna tenderar att glida på släta golv. Du bör därför stödja dem med vikter eller liknande mot en vägg så att du alltid har bra kontroll över gasen och bromsarna.

Bästa ratten för nybörjare och fyndjägare (Thrustmaster T80)

Med Thrustmaster T80 i “Ferrari 488 GTB Edition” får du en billig och pålitlig uppsättning ratt och pedaler. Det finns tillräckligt med nycklar för de viktigaste funktionerna, men du måste använda tangentbord och mus om du måste arbeta till fots och inte sitter vid ratten i ett fordon. Se även till ett halkfritt fäste på ditt bord så att allt fungerar smidigt här.

Alla stödrattar i LS 22

Officiellt stöder LS 22 endast Logitech G Saitek Farm Sim Controller. Men många andra rattar kommer att fungera med spelet också. Om du vill få en uppfattning om de kompatibla rattarna i Farming Simulator 22, ta en titt på följande lista. Länkarna leder dig till motsvarande erbjudanden på Amazon.

Logitech G Saitek Farm Sim Controller Logitech G29 Logitech G920 Logitech G923 Logitech G27 Thrustmaster T300 Thrustmaster T-GT Thrustmaster T80 Thrustmaster T150 Thrustmaster TX

Har du fortfarande rekommendationer för rattar, sidokonsoler, pedaler och växlar i Farming Simulator 22? Dela dem då gärna med oss i kommentarerna!

Next Post

Black Friday TV: Bästa tv-fynd i översikten

Black Friday är här! Och erbjudandena på tv-apparater är krämiga i år! GIGA ger dig en kontinuerligt uppdaterad lista över topperbjudanden för TV-apparater - med handplockade tips för TV-apparater i alla storlekar och prisklasser.

Subscribe US Now