15 spel som du har skjutit upp i åldrarna

admin

Med varje gratisspel och varje försäljning växer våra spelbibliotek mer och mer, men vi spelar inte alltid dem alla. Några av dessa spel har stagnerat i vår skamhög länge och blir ständigt avskräckta med ett "senare". Vi ville veta från dig vilka spel du har skjutit upp i evigheter och det här är dina svar.

Med varje gratisspel och varje försäljning växer våra spelbibliotek mer och mer, men vi spelar inte alltid dem alla. Några av dessa spel har stagnerat i vår skamhög under en tid och blir ständigt avskräckta med ett "senare". Vi ville veta från dig vilka spel du har skjutit upp i evigheter och det här är dina svar.

Det finns många bra spel där ute. Och de har alla en sak gemensamt: de vill spelas! Om bara en hade tid … I den här bildserien kan du se vilka videospel som har fastnat på din skamhög i åratal. Redaktörerna för GIGA GAMES och spieletipps erkänner också sin skam.

The Witcher 3: Nämns av de flesta av er och även en het potatis i vår redaktion-chefredaktör Claudio skjuter till och med hela trilogin! DLC: erna Blood and Wine och Heart of Stone samlar också långsamt damm på många hyllor. Men det är också svårt att ta tillräckligt med tid för ett så omfattande spel … Vår läsare Steven Fehlau skriver:

”Det tog mig ett år för huvudspelet eftersom jag ville upptäcka allt och läsa varje bok … samma sak nu med tilläggen. Det finns dock helt enkelt ingen tid och att bara börja en timme är helt enkelt inte värt det "

DLC kan också skjutas upp. Som vår läsare Krone SK, till exempel. Hans brottsplats är Assassin's Creed Odyssey:

"DLC: erna från Assassin's Creed Odyssey. Jag spelar alltid spelet helt och hållet, gör några sidouppdrag – och när det är dags att jag vill starta en DLC så kommer det alltid något. Och det har dragit ut i flera månader nu. "

Naturligtvis har kollegan Marina gjort ett skräckspel. Det finns faktiskt en chockerare som hon ännu inte har försökt: Silent Hill 2. För detta avvisar hon all skuld:

" Silent Hill 2, MEN det är inte mitt fel, det är svårt att komma åt."

Det är synd att inte ha spelat Dark Souls än. Det vet vår läsare Tobias J. också:

"Dark Souls … Shame on me"

Priset för exemplarisk förhalning går helt klart till vår ställföreträdande chefredaktör Micky. Han har skjutit upp Terranigma sedan 1999.

Yee-Haw! Den öppna världen av Red Dead Redemption 2 är en realtidsslöseri. Inte konstigt att så många av er har skjutit upp mästerverket alldeles för länge. Läsaren Alex S. gick vilse i den öppna spelvärlden någon gång:

"RDR2, var megahypad och spelade upp till 68% – då kände jag bara inte för det längre, för det blir tråkigt ihjäl och drar som tuggummi. Aldrig färdig och kommer aldrig att röra den igen, även om det tekniskt sett var väldigt imponerande. "

Precis som några av er driver kollegan Olaf Hideo på Kojimas paketmanövreringssimulator. Men Death Stranding är också en ganska styrelse.

Många av er vill spela The Last of Us igen någon gång. Med rätta, det är trots allt ett bra spel. Vår SEO -expert Ewelina erkänner sig också skyldig – även om hon redan har provat det:

”När det kom ut förväntade jag mig något helt annat och slängde det i hörnet efter fem timmar. Jag vill verkligen ge den en ny chans … Definitivt! … Någon gång …"

Kollegan Gregor vågar bara inte närma sig Half Life 2. Bokstavligen:

”Var för skrämmande för mig då när den kom ut. Jag har aldrig rört det sedan. Skulle nog ändå vara för läskigt för mig. "

Det kommer bli bra! Han har fortfarande lite tid tills den tredje delen kommer ut.

Kollegan Daniel har drivit Divinity Original Sin 2 alldeles för länge. Men RPG är också tidskrävande …

Horizon: Zero Dawn finns på vår läsare Isaac K.s lista :

"Horizon: Zero Dawn. Stor skam, det är bra spel, men jag har generellt problem med Open World (The Witcher 3, Skyrim och Co.). "

Redaktören Alex förmodade förmodligen det annorlunda när han köpte NieR Automata – och satte sig under press:

”Jag har haft det sedan det släpptes, men eftersom det redan (och säkert med rätta) berömdes så högt, hade jag alltid en känsla av att jag inte kunde spela det” på sidan ”för då kan jag inte uppskatta det och vänta istället på rätt tid … "

Vår "Star Wars" -fan Martin blöder vid tanken på Star Wars Jedi: Fallen Order:

”Jag var till och med tvungen att avinstallera det nu eftersom jag fick slut på utrymme. Så det fungerar inte snart. "

Redaktör Johannes tog tag i en ångförsäljning för länge sedan och har nu varit stolt ägare av hela Bioshock -sortimentet i flera år. Det har dock inte varit tillräckligt med tid för lite mer än hälften av första delen.

Öppen värld igen – den här gången är det The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kollegan Ove skyller på sin långa att-göra-lista för detta:

”Jag började med det, men kom aldrig riktigt långt. Jag måste fortfarande komma ikapp. Annars GTA 5, Death Stranding, Jedi Fallen Order och Persona 5. "

Kollegan Michaels lista är lång. Väldigt länge. Nästan för lång. His Pile of Shame består för närvarande av toppspel som Red Dead Redemption 2, The Witcher 3, Persona 5, Shenmue och Bloodborne. Han är dock inte ensam om detta, vilket en kommentar från Saya S. bevisar:

"Nier, The Witcher 3, Assassin's Creed Origins and Odyssey, Horizon Zero Dawn. På något sätt startade jag dem alla men kom aldrig riktigt igenom. Men jag spelade faktiskt Horizon längst av alla som heter. "

Om du vill hälla din skamhög ännu mer, ta en titt på vilka spel GIGA -redaktionen bara inte släpper. Eller så kan du bestämma dig för att äntligen spela de spel som du har skjutit upp så länge. Ner med skamhögen! Bäst idag … eller kanske imorgon? Åh, sluta någon gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Dotterbolag till mexikanska flygbolaget Volaris accepterar Bitcoin -betalningar

El Salvadors Bitcoin -adoptionsagenda fortsätter snabbt, den här gången sträcker sig till ett lokalt flygbolag.

Som ett resultat av El Salvadors vanliga Bitcoin ( BTC ) antagande, kommer Volaris El Salvador, ett lokalt dotterbolag till budgetmexikanska flygbolaget Volaris, att acceptera Bitcoin som betalning.

Bitcoin -flytten kommer en månad efter att salvadoranska luftfartsmyndigheter gav Volaris lokala dotterbolag tillstånd att verka i landet.

Salvadoras president Niyab Bukele tog till Twitter för att meddela att flygbolaget skulle acceptera Bitcoin.

I ett Volaris-evenemang som nyligen arrangerades på Twitter framhöll president Bukele att möjligheten att betala med Bitcoin och den statliga Chivo-plånboken "gör att vi kan öka erbjudandet av flyg för salvadoraner."

Bukeles regering fortsätter att stimulera medborgarna att använda Bitcoin för betalningar och har till och med erbjudit bränslesubventioner. Landet hade tidigare återinvesterat orealiserade Bitcoin -vinster för 4 miljoner dollar för att finansiera infrastrukturutvecklingsprojekt som ett veterinärsjukhus.

Relaterat: Venezuelas internationella flygplats accepterar Bitcoin -betalningar: Rapportera

I El Salvadors fotspår planerar myndigheterna från en venezuelansk flygplats att börja acceptera Bitcoin och andra kryptovalutor som betalning för biljetter och andra tjänster.

Som Cointelegraph rapporterade vill Simón Bolívar International Airport, i samarbete med National Superintendence of Crypto Assets and Related Activities, möjliggöra kryptobetalningar som ett sätt att följa lokala branschstandarder.

Enligt flygplatsdirektören Freddy Borges kommer flygplatsen att acceptera betalning i Bitcoin, Dash ( DASH ) och Petro, en statligt utfärdad oljebaserad token. Borges signalerar ett åtagande att driva adoption av kryptovaluta och sa att "vi måste gå vidare i dessa nya ekonomiska och tekniska system för att vara tillgängliga."

Subscribe US Now